İşlemci almak istiyorum

Yeşil Gözlü

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar Yeni bir işlemci satın almak istiyorum ama anakartım eski [en azından FİFA 09 oynayabilecek (oyunu kasmayacak) kadar bir işlemci satın almak istiyorum ] anakartın işlemciyle uyuşmaması gibi bir sorun olurmu ? Anakartımı değiştirmem gerekirmi ?

ztjjnt.jpg

52at0m.jpg

İşlemcim Dolayısıyla ekran kartım güzel bile olsa (onuda değiştiricem önerilerini bekliyorum) oyun oynarken ciddi kasma sorunları yaşıyorum

biraz bekle i7 işlemciler ucuzlar ama tabi bu durumda anakartınıda değiştirmen gerekir

everestle bulabilirsin anakartının modeli ve markasını

o zaman en az p4 3.0 ghz cpu alman grekır tabı anakartın desteklıyorsa anakartının modelini yazmalısınkı sana daha rahat yardımcı olabılelım : )) daha sonra agp ekrankartlarına sahsen para werme taraftarı değilim şu saatten sonra ama anakart değiştiremem diyorsan atinin 512 mblık ekran kartları war 100 150 lira arası...

arabada iymmişş bırak işlemciyide :))

P4 lerde ısınma sorunu vardır.Farketmişsindir İşlemci fanının ne kadar kafa yorduğunu..
onun için İntel Pentium Dual Core u Şiddetle Öneririm Pes 2009 u rahatlıkla oynayabilirsin :victory

P4 lerde ısınma sorunu vardır.Farketmişsindir İşlemci fanının ne kadar kafa yorduğunu..
onun için İntel Pentium Dual Core u Şiddetle Öneririm Pes 2009 u rahatlıkla oynayabilirsin :victory

Anakartımın özelliklerini ekledim sence dediğin işlemciyi kaldırırmı? yoksa uyuşmamazlık gibi bir sorun yokmu (anakart ile işlemci arasında) asıl öğrenmek istediğim bu eğer uyuşmazmazlık sorunu diye bişey yoksa dediğin işlemciyi alabilirim

Anakartımın özelliklerini ekledim sence dediğin işlemciyi kaldırırmı? yoksa uyuşmamazlık gibi bir sorun yokmu (anakart ile işlemci arasında) asıl öğrenmek istediğim bu eğer uyuşmazmazlık sorunu diye bişey yoksa dediğin işlemciyi alabilirim

Rahatlıkla kullanabilirsin.Pin sayıları aynıdır
Ekran kartı olarakda Nvidia 8 veya 9 serilerini Öneririm :victory

Rahatlıkla kullanabilirsin.Pin sayıları aynıdır
Ekran kartı olarakda Nvidia 8 veya 9 serilerini Öneririm :victory

Yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim (tabiki diğer arkadaşlar içinde geçerli) bunu duymak iyi oldu sonunda bu pc yi adam edebilecem :)

478 pin anakart ile inan daha ustune cikamazsin lga775 destekli ve pci ex 16 destekli bir anakart oncelikli olarak degismesi gereken ;)

Hepinize çok teşekkürler beyler ama yapacağım harcamayla yeni pc alırım daha iyi dedim ve ACER notebook aldım :durdurun gerçi windows 7 yi yükleyince ekran kartı sürücüsünü görmedi ama inş. yarın vistaya çevirecem xp yede geçmeme izin vermiyo ama fifa 2009 u gayet iyi oynuyodum ekran kartını gördüğü zamanlar şimdi hedef fifa 2010 ve nfs shift :D

:) abi allahtan kulak asıp dc işlemci almamışsın elinde aynen patlamıştı yoksa :) 438 nerdee 757 nerdeee ne günnere kaldık :D

Geri