İşte biz adminlerin ennn sevmediği olay... WallHack (Duvarcı) [[Beni Delirten Video]]

ya anlamıyom bende şu hile olayını ilk defa burda gördüm bende .hayır hileyle oynayınca nasıl zevk alır ki insan ? sonuçta hile yani sen kendin oynamış olmuosun. hackhell 1-2-3 serverlarındada oluo böle hileler - acaba nie o serverlara sxe yüklenmio???????

Bide adminleri eleştirirler

Ben cs yi oynayamıyordum pc deki anlam veremedigim bir hata yüzünden format attım ilk işim cs yi yukleyip oyuna dalmakti adminlerin coguna denk geldim daha 1 kere yanlıs bir şey ters birşey oldugunu görmedim

Hatta surf maplarde ben oynayamıyorum gecen gece ben cıkıyorum arkadaslar ben beceremedım burayı dedim harita deişince geri gelirim saolsun admin arkadas map i deişmeyi teklif etti ve oyundaki arkadasların duyarlılıgı ile map deişti yani ortam gayet gülze
:D

Ya benim bilgisayarda bi kere hiçbir program indirmediğim halde benzer bi durum oldu duvarlar kendi kendine kalktı ama gerçekten hiçbir girişimde bulunmadım...Nasıl oldu anlamadım..Sadece bir harita indirmiştim ondan sonra başıma geldi...Oyunu sildim tekrar kurdum yine aynı kurtulamadım o günden sonra cs oynamadım sinirim bozuldu...Hiç bi zevki kalmıo....

tsk abi aaaaa ne bicim wall ya bu banada atın adamlar super karakter super hoplama super olme walla

Geri