İşte Dünyanın En Korkunç Filmi

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
paranormal_activity.jpg

Amerika'da bu hafta vizyona giren ve gişede Saw VI'yı sollayan Paranormal Activity'iyi izleyen seyircilerin tepkisi, en korkunç film olduğunu kanıtlar gibi!

Paranormal Activity, Testere VI’yı büyük farkla sollayarak yılın en büyük gişe olayı oldu. Bütçesi sadece 15 bin dolar olan film, 1945 salonda oynayıp, 62.5 milyon dolar gelir elde etti. Filmin ilk gösterimlerinden birinde izleyicilerin tepkileri videoya alındı. El kamerasıyla çekilen filmde yaşanan gerçek olaylar izleyenler üzerinde derin bir etki yarattı.

FİLMİN KONUSU

Genç bir çift evlerindeki paranormal olaylardan şüphelenmeye başlar. Bir kamera sistemi kurarak gece uyuduklarında neler olup bittiğini kaydetmeye başlarlar.

Fragmanı İzLeyin

KaynaK

yav ordaki sinama salonu gercekmi fragmanın bir parcasımı acaba.. eger gercekse harbi korkmuslar adamalar ya.. eline saglık

blair cadisi serileride buna benzer gelısıyordu sanırım yanlıs hatırlamıyorsam

Kanka sen bunu ızlemıssındır kesın =))

o kadarda korkunca benzemiyo ne bilim bazı yaşadıklarımdan sonra korku filmleri korkunc gelmemeye basladı...

işte güzel bir film daha hemen izlemeliyim korkuya bayılırım :)

bu fiLmde gizem var diye bu kadar ürkütücü oLuyor
en kısa zamanda bende izLemek istiyorum
normaLde sevmem böyLe fiLmLeri ama o gizem insanı çekiyor:durdurun

İzlemek lazım
İmdb de 7.3 almış
Fena değil gibi gözüküyo

bunun benzerini ispanyol yapımı bir filmde görmüştüm çocuğunun odasından gelen garip seslerin kaynağını bulmak için kamera sistemi kuruyorda eleman.gerçekten hoplatmıştı .o filme benziyorsa güzel olabilir

Sound Close Yapın Arkadaşlar,
Korku Felan Kalmaz.
Bütün Olay Müzik Seslerinde Bitiyor.

ArkadasLar bu fıLm 4 para etmez bakın 5 bıLe demıyorum .. Ne korku fılmlerı var , fılmde sadece goze carpan tek sey sanKı olayların gercekmıs gıbı oLması o kadar ..

güzel bişeye benziyor izlemek lazım

ama abartılar genelde kadınlara ait , onların herşeyde öyle zıpladıkları kesin bişey daha fazla kanıt lazım :durdurun

Geri