İşte Dünyanın En Korkunç Filmi

Korkan filmin hangi karesinde korkmuş merak ediyorum... Aynı teknikle çekilen Rec gibi güzel bir korku filmi bekliyordum ama fos çıktı... Sıkıcı bi film ve böyle dandik filmlerde bile olur ya bi sahnede de olsa korkarsın o bile yok... Çok beklenti içinde seyrettim diye mi hiç beğenmedim bilmiyorum ama kotuydu bayağı...

YAA WALLA 2 KERE İZLEDİM HİÇ KORKMADIM YEMİNLE ACABA BENDEN Mİ KAYNAKLANIYO :d ÇARPIK OLMAMDAAN FALAN :)

Gece tek izileyin ama ses sistemi olsun filimde zaten görüntü degil sesele korkutmuşlar milleti bende dahil etkileyici olay ses görüntü kalitesi ararsan film kötü

Korku filmi izlemek isteyen akşam ana haber bültenini açsın.

ben gittim bu filme o kadarda korkunç değil.Zaten bütün tantanayı filmin sonuna koymuşlar.

Çokda anlatıldığı gibi korkunç değil.

İzleyen bi hafta uyuyamıyo diyorlar ama ben kafamı yastığa koyduğumu bile hatırlamadım izledikten sonra.

Ben filmi izledim bildiğimiz sıradan doğaüstü varlıklarla mücadele gibi bişey. Exorcist havası var biraz abarttıkları kadar da korkunç değil bana göre

bizzat önce evde izledim..sorada sinemaya gittim gerçekten sinemada insanların koltuktan düştüklerini ve insanlık dışı çığlıklarını duydum :D gerçekten çok sağlamdı

Film okadarda korkunç değil sadece çok fazla abartıyorlar ben izlerken gülerek izledim :)

valla ben bu filmi izledim hiçte korkmadım ayrıca ben bu filmi 2 şubatta indirdim piyasaya düşeli 3 ay oluyo

İzleyeli 3 ay oldu dvd sini almıştık güzel bir film :)

bu kadar büyüttüler zamaninda para kazanmak icindi belliydi cocuklar bile nerdeyse bakabilecek nitelikteydi bence cok sacmaydi

FiLmi İzLedim Sonunda Ters Köşe OLdum O Kadar.

~SiLenT ScЯeaM~;5030073' Alıntı:
FiLmi İzLedim Sonunda Ters Köşe OLdum O Kadar.

Aynı şekilde ben de ters köşe oldum.
Kesinlikle boşuna değil, Dünya'nın en korkunç filmi diye söylenmesi...
Filmi izledim 2 ay önce falan izledim, 15 gün kadar hele hele son sahnesi aklıma gelince tırsar oldum hep.
Gerçekten asla tek başına seyredilecek bi film değil, manyak bi filmdi tek kelimeyle...

filmin iyi veya kötü korkunç veya komik olmasından ziyade gayet akılcı bir yöntemler zinciri olan tanıtım, fısıltı gazetesi ve şehir efsaneleri taktikleriyle yapımcıların istediklerini elde ettikleri kesin olan bir film

arkadaşlar torente var ama hiç korkunç deil alakası yok hatta

Geri