leke900' Alıntı:Evet firefox kullanıyorum bendebendede beyaz görünüyor sanırım ondan
K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:Video da askerlerin tamamı için aynı görüşte değilim. Canını vatanı için vermeye hazır askerleri aynı kefeye koymak doğru değil.
Chp için şukadarını söyleyebilirim, Baykalın siyasi kararları ve davranışları doğru yada yanlış partiye mal ediliyor ve partiye zarar veriyor, pekçok chp li arkadaş da benimle aynı şeyi düşünüyor. Chp ye yeni bir lider lazım. (chp aleyhinde yorum yapmak çok tehlikeli :goz: )
Yök başkanını da eğitimin önünde engel olarak görüyorum. Ilımlı davranılsa baş örtüsüne tolerans verilse kızlarda eğitimden geri kalmaz ülkemiz eğitimde avrupanın gerisinde kalmaz.
cemmaster' Alıntı:Onun firefoxla alakası yok arkadaş youtubeden link vermesini bilmediğinden oluyor...Aslında ayrıntılı şekilde açıklansa fena olmaz bir konuda...Neyse ben söyleyeyim :
Arkadaşlar youtubeden görüntü koyarken gelişmiş cevapta yukarı soldaki youtube simgesine tıklıyoruz sonra youtube linkinin sadece şu kısmını : AaO6zjREu1s yapıştırıyoruz verilen kodun içine..Olay bitmiştir...
BENIM ANAIN BACIMIN NAMUSU TURBANDIR ONA EL UZATANLARDA BUNLARDIRMURAT-25' Alıntı:örümcek kafalılar;YÖK'e cahiller gurubu demişlernamuslarını koruyan Türk Ordusuna kokuşmuş asker.