İşte Eurovision Şarkımız !

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Ben hiç beğenmedim. Manga'nın sert ritmlerine alışmıştık.

Norveç’in başkenti Oslo’da 25-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek 55. Eurovizyon Şarkı Yarışması’nda, Manga grubu Türkiye’yi

’’We Could Be The Same - (Aynı Olabiliriz)’’ adlı şarkıyla temsil edecek.

İZLE

izleyelim bakalım

bilmem.. belkı dınledıkce severım,,
yada yok yok.. uff karar veremedım

bence çok kötü ben hiç beğenmedim....telaffuzları çok kötü ve şarkı zorlama olmuş sanki...ama bu yarışmada şarkı kalitesinin hiç bir önemi yok zaten...

ben genede bi umut var diorum.. şarkıyı gerçekten sindire sindire dinledim.. güzel bi şarkı olma özelliğinde.. tempo hiç kesilmiyor.. en fazla ilk 4 yada 5 derim ben :)

Sarki marki benim icin fark etmez ama benim en cok üzüldügüm sey, Manga'nin cok ama cok hayran kaybedecek olmasi

ingilizce olmazsa kurtarmaz zaten dereceye giremeyiz ama şarkı hiç güzel değil..

Ben Manga'dan Daha İyi Bir Parça BekLerdim, Sound'u Açısından Hoş DeğiL FazLa, Bu Parça İLe Derece YapabiLmemiz İçin 2 Şart Var...

1.si Bizim Manga'yı YabancıLar, Aynı Geçen Seneki Şampiyon Çocuk Gibi Sempatik BuLup Oy VerirLerse OLabiLir...

Ayrıca CanLı Performansında FinaL Akşamında YapacakLarı Kareografi Çok ÖnemLi...

Bu 2 Şartı Eksiksiz Yerine GetirebiLirse Manga İLk 5'i ZorLarLar...

Yoksa Bu ParçayLa İşimiz Çok Zor...

Sarki hic etkiliyeci degil umarim basarılı oluruz hayirlisi olsun ..

Iyi bir calisma sayilabilir ama birinci olabilecegini sanmiyorum!Rusya ayrildiktan sonra bir cok rus devletcikleri olusdu ki bunlarin %70 i de Eurovision a katiliyor hepside birbirine veriyor puanlari tabiki yani bence hic adil olmayan bir yarisma!!

İşte Eurovision Şarkımız: Manga We could be the same

Manga - Manga We could be the same
Şarkının Yüksek kaliteli versiyonu

Sizlerle paylaşmak istiyorum, umarım yasak değildir.
Ticari bir eser değil sonuçta.

Sakıncalı ise mesajımdan link kaldırılabilir. Ekibimize ve ülkemize Oslo'da başarılar.

BURAYA TIKLAYINIZ

hiç güzel değil klasik bir manga şarkısı. İlk 5'e bile girmek çok zor...

klasik manga şarkısı mı ?? manganın önceki şarkılarıyla alakası olmayan bi şarkı ..

Geri