İşte geleceğin, Bill Gates'i

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İşte geleceğin, Bill Gates'i

Forbes dergisi, Zuckerberg'i geleceğin Bill Gates'leri arasında gösterdi

manset_ic_202616.jpg

GENÇ girişimcilerin özellikle teknoloji alanında hatırı sayılır servetler elde etmesi ile 40 yaşın altındaki bilişim milyarderlerini inceleyen Forbes dergisi, 2 milyar dolar serveti ile Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in (26) de aralarında bulunduğu genç girişimcileri geleceğin Bill Gates'leri arasında gösterdi.

Listede yer alan diğer genç girişimciler arasında Google'nin kurucularından, her biri 15.3 milyar dolara sahip olan Sergey Brin (36) ve Larry Page (37) de bulunuyor.

Ekli dosyalar

• manset_ic_202616.jpg
    manset_ic_202616.jpg
    8.4 KB · Görüntüleme: 13,863
3.000.000.000 lirası varmış facenin sahibinin,e haketmiş :)

olabilir de olmayabilir de. bunları ancak cok uzun yıllar sonra anlarız

Yaşım daha genç bunlar gbi olabilirim ama türkiyede keşfedilmek .. Ve bu imkanlar dahilinde..Çalışmaya devam etmek lazım :)

eleman bı unıversıte tanısma sıtesı yaptı kırdı parayı....helal walla ne dıyeleım...

Biraz da insanın yanında şansı olması lazım.
Çünkü dünya genelinde öyle ün yapmak sadece zekaya bağlanabilecek birşey değil.
Profesyonel kişilerin yada şirketlerin açtığı siteler bile,inanılmaz reklam çalışmalarına rağmen
hala diplerde.Demmekki bir konuya bağlamak yanlış.
Şansı haddinden fazla yagver gitmiş olmalı =)

Tutturmanın yolu belli gibi en azından türkiyede .Genç neslin yani bizlerin kendi adıma konusayım.Rahat konusabileceği birbirleri ile dalga geçip afedersiniz yalak muhabbet yapabileceği hoş şarkıların bulunduğu ama elinde sonunda tek amacın bir kız tavlamak oldugu kısacası facebook gibi bir site kurmak gerek.İşin içine birazda milliyetçilik duygularını katıp insanları türk yapımına yönlendirmek gerek diye düşünüyorum

ne yani şimdi bu adamları zengin edenler bizler değilmiyiz.düşünsenize bizden biri yapsa buna kaçımız destek vereceğiz yani facebook mantığı belli.yurtdışından arkadaş arayanlar için olabilir ancak çoğu kendi lise arkadaşını ne bileyim ilkokul arkadaşını arıyor yani bir türk yapsa buna benzer bir site facebook gerek ne kadar kalır tartışılır. o zaman parayı elin kavuruna kaptırmayız. google için bir laf söyleyemeyeceğim zaten adamlar rakip tanımıyorlar . google çıkmadan öncede arama siteleri vardı ve işlerini iyi yapmadıkları için google hepsini geçti.ancak facebook bir ilk genede başarısı düşük .kısaca bizi sağmak için yönlendiriyorlar bizde o değerli vakitlerimizi buralarda harcıyoruz.şimdi twitter diye bir uygulama başlatmışlar onu meşhur etmeye çalışıyorlar hepimizde atlıyacağız sazan gibi ben değil ama çünkü ben facebook daha üye olmadım sadece yardım isteyenlere burada yardım ediyorum ama üye olmadım bakalım ne zaman olacam. BEN SİTE KURMAKTAN ANLAMIYORUM AMA ANLIYAN TÜRK GİRİŞİMCİ ARKADAŞLARIMIZ YAPSIN BİZDE DESTEKLEYELİM ARKADAŞLAR....evet bekliyoruz özellikle hackell yöneticilerinden .........................

Geri