İşte geleceğin süper hızlı uçağı

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

Amerikan Lockheed-Martin Firması, geleceğin süper sonic uçağını tasarladı. Super sonic uçağın kanat altına yerleştirilen “devrik V” motoru sayesinde sonic patlamaların düzeyi önemli ölçüde azaltılarak uzun menzilli uçuşların önü açılıyor.

Lockheed-Martin’in bu yeni tasarımı, Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) Uzay Havacılık Araştırma Misyonu Müdürlüğü’nün “2030-2035 Döneminde hizmete girebilecek ve finanse edilmiş uçak araştırmaları” arasında da yer aldı.

kaynak

Hava araçlarini baya severim güzel tasarim olur..

lockheed martin firması zaten F35 i yapan firma aynı zamanda.

adamlarda ülkenin gelişmesine mani olacak bi tehdit bi kuvvet bi hükümet yokki.

gelişene dur demiyolar destek çıkıyolar e bide ekonomileri büyük,yapıyolar tabi.

bizim de ekonomimiz büyüyomuş bizde yaparız uçak ne olacak ki hayvan üretmeyiz üretemeyiz

dışardan alırız ama uçağı yaparz dimi...

muhalefet zihniyetliler her yerde baksana burda bile hükümete taş atacak bi fırsat kolluyorlar

bi hükümet bu kadarmı insanın zorunuza gider...............

muhalefet zihniyetliler her yerde baksana burda bile hükümete taş atacak bi fırsat kolluyorlar

bi hükümet bu kadarmı insanın zorunuza gider...............

senin gibi abd israil zihniyetleride ilk önce müslüman ayağına gider filistine yardım eder sonrada gider israil ile masaya oturur.

ben muhalefetim evet ama akp değil abd ve israile karşı bi muhalefetim.

ama senin o yıkanmış beynin hükümetin değil abd nin ve israil in yönetimde bu kadar etkili olmasına zoruma gittiğini anlamaz...

Resime bakılırsa arkadaki kanat aynı uzay gemisini andırdı walla

senin gibi abd israil zihniyetleride ilk önce müslüman ayağına gider filistine yardım eder sonrada gider israil ile masaya oturur.

ben muhalefetim evet ama akp değil abd ve israile karşı bi muhalefetim.

ama senin o yıkanmış beynin hükümetin değil abd nin ve israil in yönetimde bu kadar etkili olmasına zoruma gittiğini anlamaz...

boşuna iftira atma kekeleme senin nasıl bi zihniyet olduğunu hh siyaset forumu biliyor ......

boşuna iftira atma kekeleme senin nasıl bi zihniyet olduğunu hh siyaset forumu biliyor ......

söle nasıl bi zihniyette olduğumu hadi söle.

köşeye sıkışınca iftira mı oldu =)

başbakan gibisin o da köşeye sıkıştı dışarı çıkarken iki makam arabası çıkartmış gazetecileri şaşırtmak için.

gerçekleri söyleyince ya kafir olunur ya kekelenir ya iftira atılır.

siz ilk önce gerçekleri o beyninize sindirin kabullenin sonra gelin buraya yorum yazın.

kendi beynin bile kabul etmiyor ülkenin bu durumunu.

kendini kandırma =)

senin gibi abd israil zihniyetleride.... iftira atıyorsun

+
"ben muhalefetim evet ama akp değil abd ve israile karşı bi muhalefetim. "

derken senin nasıl bir zihniyette oldugunu bu teknoloji forumundakilerde
yavas yavas anlıyor sanırım

senin gibi abd israil zihniyetleride.... iftira atıyorsun

+
"ben muhalefetim evet ama akp değil abd ve israile karşı bi muhalefetim. "

derken senin nasıl bir zihniyette oldugunu bu teknoloji forumundakilerde
yavas yavas anlıyor sanırım

madem o zihniyette değilsin akp nin niye israil ile ilk ilişkileri kesicez diyip sonra masaya oturuyolar biliyormusun?çünkü abd öle istiyo.bana 50 kere dedirttiniz bunu.

eğer sen de bunu bilipte akp yi desteklersen seninde o zihniyetlerden hiç bir farkın olmaz.

evet abd ve israile karşı olan bu tutumum senin zoruna gitti anlaşılan.

herkes senin kadar desteklemek zorunda değil onları.

yarın görüşürüz

iyi forumlar...

Geri