İşte gerçekler kanınız donacak

esas satırları okuyun arkaşlar bozdağda altın diyo adam hemde dünyanın en büyük rezervi benim tanıdığım gazeteci büyüklerim var antalya gazeteciler cemiyetinde sordum doğru dediler çetin emeç ve uğur mumcu için üstüne gittiler madenlerin sonları hüzün oldu dediler.Bunlar başta menderes sonra sırayla diğerlerinidir arada olan bize olcak bunların yerleri hep hazır aynen vahdettin gibi kaçıcaklar lüx içinde yaşayacaklar ezilen yıkılan ekonomik sıkıntılar içinde biz darboğazdayız..kim gelipde kurtarabilecek sizce?

çok kızıyorum ama ne diyeyim lanet olsun yaw biz bu şekilde yaşamaya muhtaç bırakılıyoruz resmen ABD AB aynı bok KUMPASTAYIZ ARKADAŞLAR KUMPASTA NE İLERİ NE GERİ KALAKALDIK ve bizi kimse bunların elinden alamaz kilidide vurdu adamlar hepimiz için hayırlısı olur inşallah

daha neler var acaba bılmedıgımız bu ülkede???

başta bu amerikan uşakları varken tabiki biz nimetlerimizden yararlanamayız,ne guzel cennet bı yerde yaşıyoruz ancak bunun farkına varamıyoruz.düşünsene 1 tane ferrariye sahipsin ama binemiyosun bindirmiyolar ne kadar kötü

Değrli kardeşlerim bu ülke üzerinde hep türlü oyunlar oynanmıştır. Oynanmaya da devam edecektir. Burdaki asıl meselenin Türk Gençliğinin yıldırılmasının önüne geçmektir. Yoksa ne Adnanlar gelir ne Recepler yüce Allah sevgili milletimiz hakkında hayırlısını versin. EY TÜRK GENÇLİĞİ YILMA !!!! Biz gençlik olarak ne badireler atlattık.

Siz Ödemis yakinlarindaki Bozdag'in dünyanin en büyük altin rezervi olan daglarindan biri oldugunu
biliyor musunuz? Ama bu madenleri kimse çikaramaz. Hatta bu konunun üzerine giden
gazeteciler öldürüldü.

düpedüz uydurma bozdağın salihli yamacında altın madeni 40 yıldır mta tarafından çalıştırılıyor du şimdide özel bir şirkette 2 yıldır yeni bir ocak açarak çalıştırıyor
İnanmayın bunlara yeni şafak yazmış yazının sonunu da orduya bağlamışlar Ordumuz ilgilenmemiş
malımız mülkümüz çokmuş ta biz yiyemiyormuşuz Bıktık artık bu mavallardan Elin yabancısı ne isterse gelip almıyor mu Diyelim bozdağların hepsi altın El gelip orayı alır sana bana mı soracak
petrol çokmuşta tıpa takmışlar uranyum varmışta üstünü örtmüşler bor çok değerliymişte bize elletmiyorlarmış altın varmışta bize çıkartmıyorlarmış Demeyin bu adamlara yerlerini
yarın unakıtan bozdağlarıda satar doğu yu zaten kime satacakları belli

on ücüncü asırda cengiz-han komutasında yarım milyon insanın yaptığı çin seddi aşıp beylikler efendilikler kurduk hakimiyeti ele aldık sonra neden kayıp ettik aldığımız toprakları?baktıki bütün dünya dışardan asla geçilemez bu türkler en iisi içerden karıştıralım dediler ve başardılar.şimdi bi bakın herhangi bir sınırımızı zorlayıp kapılarımıza dayansalar hangi türk evladı eline bi silah alıp koşmayacak bunu it gibi biliyolar ve napıyolar türban diyolar,kürt sorunu diyolar,alevilik diyolar vs vs vs amaç birbirmizi vurdurmak...

[/QUOTE] düpedüz uydurma bozdağın salihli yamacında altın madeni 40 yıldır mta tarafından çalıştırılıyor du şimdide özel bir şirkette 2 yıldır yeni bir ocak açarak çalıştırıyor
İnanmayın bunlara yeni şafak yazmış yazının sonunu da orduya bağlamışlar Ordumuz ilgilenmemiş
malımız mülkümüz çokmuş ta biz yiyemiyormuşuz Bıktık artık bu mavallardan Elin yabancısı ne isterse gelip almıyor mu Diyelim bozdağların hepsi altın El gelip orayı alır sana bana mı soracak
petrol çokmuşta tıpa takmışlar uranyum varmışta üstünü örtmüşler bor çok değerliymişte bize elletmiyorlarmış altın varmışta bize çıkartmıyorlarmış Demeyin bu adamlara yerlerini
yarın unakıtan bozdağlarıda satar doğu yu zaten kime satacakları belli[/QUOTE]

menderis zamanında yaptığı anlaşmalardan dolayı diyorki anlaşmalarda madenin bi kısmını çıkarıp bikısmını işleye bilirsin bi kısmından gelir elde edebilirsin sonra diyosun ki sen birilerine devrettiler kime ettiler paravan şirketlerine bor yok uranyum yok diyosun uydurma diyosun doğu anadoluda devlet istihdam yaratmıyo diye bi paravan amerikan şirketi ben senin bu bölgedeki madenlerini çıkartırım sana istihdamda yaratırım ama %50sini alırım diyo bu bor için uranyum için bölgede ihalede bekleyen tam 10 tane amerikan 2 tane türk adı altında ingiliz şirketi var ama sende bu kadar görmezden gelme lütfen..

Geri