İşte gurur tablosu !..

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
2eanvxh.jpg

Elbette ki kötü oynayıp da kazanmayı tercih ederdik... Elbette ki bu istatistikler sadece teselli... Ama Türkiye-Almanya maçının istatistikleri Millilerimizin üstünlüğünü, rakibini sahadan sildiğini açık ve net ortaya koyuyor.. İşte UEFA'nın resmi internet sitesinden aldığımız istatistikler:

35b8hhd.jpg

Millilerimizle gurur duyuyoruz..

İtiraf edelim ki turnuva öncesi pek de ihtimal vermediğimiz yerlere geldiler, bize büyük mutluluklar yaşattılar...

Ve ne yazık ki turnuvadaki en güzel futbollarını oynadıkları maçta elendiler...

kesinlikle bütün olarak gurur duymamız gerek.

Tesekkurler Milli Takim

Tesekkurler hepside dogru valla=)

Hepsine Tek Tek Te$ekkürLer =)

onların canı sağ olsun, turnuva boyunca o inanç ve azimle hepsi de kendini aşan bi performansla oynadı ya, bize çok büyük mutlulukları yaşattılar ya, daha ne olsun.... elendiğimiz maçın hakemi utansın.... gururluyuz, onurluyuz, türk oğluyuz...

hepside alnı öpülecek adamlar yenselerde yenilselerde uefanın resmi sitesinde comment bölümünü bulamadım bilen arkadaş varsa söylerse çok işime yarayacak

oh be sonunda buldum uefanın yorum yapma yerini ve içimi döktüm

işte uefa nın resmi sitesinden bikaç yorum....
kendi çevirilerimdir hatalar olabilir, affola...

Okay just one thing... What if Turkey had all Their REAL players?? Good Luck to Germany in the Final.. They are gonna need it.
"peki bir şey daha... eğer Türkiye gerçek kadrosuyla maça çıksaydı ne olacaktı ??? Almaya'ya finalde bol şanslar, buna gerçekten ihtiyaçları olacak..."

WHAT A GAME! What a game for Turkey! Thanks Turks.
"Ne oyundu bu, ne oyun oynadın Türkiye! Teşekkürler Türkler..."

Germany is very lucky. Total 4 shots 3 goal but Turkey 20 shots 2 goal anyway Turkey very crazy team in tournament. I love you TURKEY.
"Almanya çok şanslıydı, toplan 4 şut attı 3 ü gol oldu fakat Türkiye 20 şut attı sadece 2 tanesi gol oldu. Türkiye turnuvanın en çılgın takımı... Seni seviyorum Türkiye..."

Turkey played better than Germany, but how did Germany win? Germany was lucky. This is football. Nobody know what will be. We're wait World Cup now. THANK YOU TURKEY !!
"Türkiye Almanyadan daha iyi oynadı, ama Almanya nasıl kazandı ? Almanya şanslıydı. Futbol böyledir, kimse ne olacağını bilemez... Dünya kupasını bekleceğiz... TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE !!"

I am a German fan but I must admit that Turkey showed a tremendous game today. Watching the game from this part of the world (Oceania), Turkey played very very well. Well done Turkey. I think you're the winner for this game. You disciplined yourselves and were very determined
"Ben bir Alman fanatiğiyim, ama kabul etmeliyim ki Türkiye bugün çok muhteşem bir oyun oynadı. Oceania'dan(bulunduğu yer) göründüğüne göre, Türkiye çok çok güzel oynadı... Tebrikler Türkiye. Sanırım bu oyunu Siz kazandınız... Disiplinli ve çok kararlıydınız...

Thank you Turkey! You were hearts of champion. After years we'll remember the "comeback kings".
"Teşekkürler Türkiye! Siz gönüllerin şampiyonusunuz. Yıllar sonra bile "Kralların geri dönüşü"nü hatırlayacağız..."

They did not lose. Even right now I cant even believe it. Did they return home ?
"Onlar kaybetmediler. Bunun gerçek olduğuna inanamıyorum. Evlerine mi dönecekler ?"

Fazla söze ne hacet, işte Türkiye, işte rakiplerimizin yorumları.....

Yenilsenizde yüreklerdesiniz....

Teşekkürler Türkiye....

işte uefa nın resmi sitesinden bikaç yorum....
kendi çevirilerimdir hatalar olabilir, affola...

Okay just one thing... What if Turkey had all Their REAL players?? Good Luck to Germany in the Final.. They are gonna need it.
"peki bir şey daha... eğer Türkiye gerçek kadrosuyla maça çıksaydı ne olacaktı ??? Almaya'ya finalde bol şanslar, buna gerçekten ihtiyaçları olacak..."

WHAT A GAME! What a game for Turkey! Thanks Turks.
"Ne oyundu bu, ne oyun oynadın Türkiye! Teşekkürler Türkler..."

Germany is very lucky. Total 4 shots 3 goal but Turkey 20 shots 2 goal anyway Turkey very crazy team in tournament. I love you TURKEY.
"Almanya çok şanslıydı, toplan 4 şut attı 3 ü gol oldu fakat Türkiye 20 şut attı sadece 2 tanesi gol oldu. Türkiye turnuvanın en çılgın takımı... Seni seviyorum Türkiye..."

Turkey played better than Germany, but how did Germany win? Germany was lucky. This is football. Nobody know what will be. We're wait World Cup now. THANK YOU TURKEY !!
"Türkiye Almanyadan daha iyi oynadı, ama Almanya nasıl kazandı ? Almanya şanslıydı. Futbol böyledir, kimse ne olacağını bilemez... Dünya kupasını bekleceğiz... TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE !!"

I am a German fan but I must admit that Turkey showed a tremendous game today. Watching the game from this part of the world (Oceania), Turkey played very very well. Well done Turkey. I think you're the winner for this game. You disciplined yourselves and were very determined
"Ben bir Alman fanatiğiyim, ama kabul etmeliyim ki Türkiye bugün çok muhteşem bir oyun oynadı. Oceania'dan(bulunduğu yer) göründüğüne göre, Türkiye çok çok güzel oynadı... Tebrikler Türkiye. Sanırım bu oyunu Siz kazandınız... Disiplinli ve çok kararlıydınız...

Thank you Turkey! You were hearts of champion. After years we'll remember the "comeback kings".
"Teşekkürler Türkiye! Siz gönüllerin şampiyonusunuz. Yıllar sonra bile "Kralların geri dönüşü"nü hatırlayacağız..."

They did not lose. Even right now I cant even believe it. Did they return home ?
"Onlar kaybetmediler. Bunun gerçek olduğuna inanamıyorum. Evlerine mi dönecekler ?"

Fazla söze ne hacet, işte Türkiye, işte rakiplerimizin yorumları.....

Yenilsenizde yüreklerdesiniz....

Teşekkürler Türkiye....

eline sağlık

hepsini candan kutluyoruz..bize bu duyguları yaşattıkları için

bence yenmiş sayılırlar.. rüştü çıkmasaydı kaleden, büyük ihtimalle uzatmalara gidilecekti.. e uzatmalardaki başarımız malum. nese şmdi laf salatası yapmaya grk yok. bence türk milli takımı en çok konuşulan takım oldu bu turnuvada. temsilleri için teşekkürler..

Geri