İştE kuVVetMira Röportaj

|Ŧยякαη|

.:тυяк¢нє яαρ:.
Reaction score
0
Bu konuyu nereye açıyım diyE düşünüYordum buraya açtıM :( :D
İşte EvLilikLeri olAy olaN MutLu Çift:D
SagopA&KolerA

i114551_kolerasagopa2.jpg

i114550_kolerasagopa.jpg

kuvvetMirA
i114552_kuvvetmira.jpg

i114553_kuvvetmirasndteam.jpg

KafiLe alBüMü hakkInda Röportaj :cool:
Raffine
Raffine=Bu albüm Zet ,Abluka Alarm ve benim için çok büyük bir şanstı.Öncelikle bu albümde bize şans tanıdığı için Sagopa ve Kolera´ya çok teşekkür ediyorum.Güzel bir toplama albüm ve bence Türkçe Rap´in başyapıtlarından bir tanesi.
Raffine = İlk bandrollu albümüm olduğu için böyle bir projede yer aldığım için sözlerime çok özen gösterdim.Gerçekten çok önemliydi ve maneviyatı çok büyüktü.Kuvvetmirada olabilmek en büyük hayalimdi ve bu albümde bulunmam bunun göstergesi oldu ,kendimi burada kanıtlama şansı yakaladım.Kanıtladığımı düşünenlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Zet
Zet = Yoow :)) Benim için albüm çok önemli.Albümü müzikçalarımı takıp dinlediğimde hiçbir şarkının boş ve gereksiz olmadığını görüyorum.Ben aslında MC değildim Sagopa ve Kolera sayesinde rape başladım.Kayıt yaparken çok zorlandım ve Sago ´ yu çok yordum :)) ama ortaya güzel birşeyler çıktıysa ne mutlu bize.Ben 6 ay önce rape başladım ve bu kısa zaman içinde bandrollü bir albümde yer aldım.3 tane şarkım var ve hepsine iyi yorumlar aldım.Kendi gelişimimi burada görebiliyorum.

KolerA
Kolera = Kafile albümü benim için çok önemli.Kendi solo albümümü yaparken çok istekli ve heyecanlıydım.Albüm çıktıktan sonra en fazla 6-7 kere açıp içine bakmışımdır.Ama Kafile albümünü her gördüğümde inceliyorum.Bebeğim gibi sanki.Albümün her karesinde bizim emeğimiz var.Kendi şirketimizden çıkarttığımız için herşeyi ile bizzat ilgilendiğimiz için bu albümün bende yeri çok özel.Kafile albümünün bir başka önemi de bizim içimizde yaptığımız toplama bir albüm olması.Bence Türkiye´nin gelmiş geçmiş en iyi karma rap albümü.Bu albümde bizim amacımız Sagopa ve Kolera haricinde Kuvvetmira´da yer alan mc lerin tanıtılmasıydı ki öyle de oldu.Biz geri planda kaldık ve daha az şarkı ile albümde yer aldık.Herkesin hakkını verdiğine inanıyorum.Zet ilk kayıtlarında bizi çok uğraştırmıştı fakat kayıtları bitirip dinlediğimizde hepimizi şaşırtacak kadar iyi şarkılar ortaya çıkıyordu.Raffine yeni duyuluyor fakat eskiden beri bu işi yapanlardan çok daha iyi ve başarılı.Çok farklı , kendi tarzı var Sagopa ile oluşturdukları kendine has bir soundu var.Abluka Alarm zaten bizim kardeşlerimiz.Şu an Samsun´da olmalarına rağmen kalplerinin bizimle olduğuna inanıyorum.Onlar zaten kendilerini kanıtlamış isimler ve yıllardır beraber çalışıyoruz.Hedefim ; bu albümde yer alanlara ayrı ayrı solo albümler yapabilmek.Umarım Allah nasip eder.Çünkü herkes solo albümü hak ediyor.

SAgopA
Sagopa=Memnunuz :)Güzel bir albüm.Kafile bizim açımızdan önemli ama benim açımdan daha da önemli.Yıllardır düşündüğümüz kendi şirketimizden çıkarttığımız ilk albüm oldu.Özellikle Kolera´ya çok teşekkür ediyorum çünkü ben vatani görevimi yaparken albümün tüm işleri ile bizzat kendisi uğraştı.Ben bu albüm için birşey yaptığımı zannetmiyorum.Kayıtlar esnasında çok fazla eğlendik.Raffine gerçekten iyiydi.Zet yorucuydu ama o da iyiydi.Şu anda kuvvetmirada olmasalarda Moz ve sitem de iyiydi.Kolera zaten iyiydi.Herkes iyiydi.Sadece Evrenin şarkılarını bu albümden çıkartıp EP´ye verdik eğer o şarkılarda olsaydı albüm dağılımı daha farklı olacaktı.Bu işin başından beri içinde olan birisi olarak Türkiye´de Türkçe sözler içeren en iyi karma albüm diyebilirim.Zamanına göre iyi olan 1. Yeraltı Operasyonu albümündede yer almıştım.O da çok iyiydi ve herkesi etkileyebilmişti.Ve ben bu işi biliyorsam Kafile çok iyi bir karma , kimse hakkını yememeli.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

KoleradaN son sözlEr
Kolera = Ben son birşey daha söylemek istiyorum.Melankolia şirketini kurarken manevi zorluklar yaşadık."Romantizma " ve "Karantina Embryo" albümleri için İrem Records la anlaşmaya vardığımız zaman Aykut Gürel ´ e kendi şirketimizi kurma projemizden bahsettiğimizde bana " Arabanı satarsın bu işlere hiç girme " demişti .Ama bende ona şunu söylüyorum ; Arabamı satmadım ve yakında da Sagopa ´ ya bir araba alacağız.
EmEğE saYgı:cool:

Evet,gerçekten güzel bir paylaşım yapmışsın.Eline sağlık.Emeğine saygı

sewıorum bu adamlar kolpa ceza daha album cıkartcak

ufak kardeşin o yaşta çakmış bütün gerçekleri yane:D:D

ALLAH sizi Sagopa KAJMER serrinden korusun
illallahla kaçis dur,Bismillah sana haram gavur
Eyvallahin sonu bogaza daim konuk olur
Fantezilerini kur bosporus ortasinda tekbasina osur dur
Kendine bir gün kötü gözlerle bak ayibini yüzüne vur
Asagila dürüst ol bir kere olsun sinirda dur
Yalanla beslenen kulaklarima dilersen köpekçe av kur
cihanda 3 sey maneviyse ONUR -HUZUR -GURUR