İşte memur zamları

KorsanhabeR

Editör
HH Üyesi
Reaction score
0
17102009163241.jpg

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek memur zammını açıkladı......

Maliye bakanı Mehmet Şimşek 2010 bütçesini açıkladı. Krizde memur ve emeklilerimizi ezdirmeyeceğiz diyen Şimşek, öğrenci burslarını, sağlık ve eğitim harcamalarını da artırdıklarını açıkladı.

2010 bütçesi bozulan kamu dengesini düzeltmeyi hedefliyor ... Reel kesimi desteklemeye devam ediyoruz. Bütçedeki sapmanın yüzde 86'sı kriz döenmindeki harcamalardan oluşmaktadır. Giderlerdeki artışın nedeni ekonomik canlandırma harcamaları. Bütçe açığı sadece bize özgü değil birçok ülkede yaşanıyor... Kamu maliyesinde mali saydamlığın geliştirilmesine devam edilecek. Kamu açıkları makul seviyeye inecektir. Vergide öngörülebilirlik esas olacak. Krizde memur ve emeklilerimizi ezdirmeyeceğiz. Bu dönemde enflasyonun altında ezilmeyecek zam yapacağız. Öğrenci burslarına zam yapacağız. Özürlü desteğini de artırdık Eğitim ve sağlık yatırımlarını artırdık

Memur maaşlarına 2,5+2,5 zam yapılacak....

Devami...

Yani kaç TL zam yapılacak anlamadım?

İLK altı ay 30 ikinci altı ay 35

kardeşim o zaman uzlaştırma kurulunu ne diye kurdunuz.zaten kendi bildiğinizi yapıyorsunuz.

eskininn kölelik sistemi şimdinin asgari ücreti olmuşş devlet kapısındakini yine bi bakıma açlıkdan öldürtmüyoda özel sektörde çalışan binlerce insanı patron denen sınıfın insaniyetine bırakıyo insanlar açç bir çok insan sgk sı olmadan çalışıyo bırak geleceğe yatırım yapmayı bugunu zor çıkartıyoo

Geri