İşte yeni MSN

AngeL Of Death

Wishmaster
Reaction score
0

Yazılım devi Microsoft, merakla beklenen yeni Messenger'ını yayınladı. İşte öne çıkan özellikler...

Microsoft'un bir süredir merakla beklenen Windows Live Essentials 2011 uygulamasının final sürümü nihayet yayınlandı. İçerisinde Windows Live Messenger, Mail, Photo Gallery, Family Safety, Writer, Movie Maker ve Bing Toolbar ile birlikte gelen Live Essentials 2011, Windows XP altında çalışmıyor ve Vista ve üzeri işletim sistemlerinde kullanılabiliyor.

Facebook, MySpace ve LinkedIn gibi sosyal portallarla birebir bağlantılı olan ve kullanıcıların burada bulunan arkadaşlarıyla iletişimde kalmalarını sağlayan Live Messenger'ın arayüzü de tamamen değişmiş durumda.

Office ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkan Ribbon arayüzü de Live Essentials'a dahil edilmiş. Ayrıca uygulamanın Türkçe sürümüne de ulaşılabiliyor.​

HÜRRİYET​

iyi olmuş XP cilere :D eski döküntü habire çöken arıza çıkaran bir işletim sisteminden kurtulmanın tam zamanı gelmiş. sizleride bekliyoruz windows vista yada 7 ye :)

İyi olucak bu seferki msn sürümü. facebookla entegre olması benim için rahatlık sağlayacak.

kendi malını kötüleyebilen bi şirket, ilginç... nerden buluyolar bu yüzü acaba bizdenmi ^_^

şu anki msn windows live communications platform hatası veriyodu yeni gelende win xp de calısmıyo neyse windows messenger a devam edicez demek ki :D

xp yi kabul etmeyen programı bende kabul etmiyorum (şimdilik)

artık yavaş yavaş herkes xp yi bıraksın diye yeni şeyleri xp'ye göre yapmıyorlar..

xp de niye çalışmıyor olmaz ki ama :mad:

Sanırsam xp cilere yapılan bir oyun yavaş yavaş xpden el kol çekiyorlar ölüme terkediyorlarki, üst sürümleri satın alsınlar diye. Tabiki ben inanmıyorumki bilgisayarla alakalı bir yazılımı satın almak bizde imkansız gibi birşey :)

Bill Gates emekli olduğundan beri Microsoft hiç iyi yönetilmiyor. İşte yeni bi sonucu.. Saçma sapan işler ya işletim sistemi pazarının %80 i zaten senin ne istiyorsun XP'den hala sen bile XP kullanırken ?

Offf yeni yükledim dehşet ötesi ya. Facele msn içiçe. açıkçası hep facebook chat bölümünden konuşuorum :D msn adresinden giripte yazışmaya gerek kalmadı diyebilirim.

Yükledim bugün biraz şaşalı geldi açıkcası ama zamanla alışıyor insan, mesela facebooktaki online arkadaşlarını msn de online görebiliyorsun sne msn penceresinde onlar facebook sohbet ekranından yazıyor, görünüşü vs de iyi ben sevdim =)

Geri