İ(..?.).Melih Gökçek istifa ediyor!!

Ama artık iyice haddinizi aşıyorsunuz, Akp tek başına yine iktidar olacak, ne koalisyonu yapacak dtp'yle.

dtp kendi sitesinden dış borç 400 milyar dolar diye hem akp yi eleştirecek hemde tutmuş akp ile bakanlık paylaşımı yazsını kopyalıyorsunuz. Bu yazıyla aklınızca akp ye çelme takacaksınız ama tam tersi etki yapacak. Mhp başka yazı hazırlasın, böyle bilinçsizce hazrılanmış yazılara milletin karnı tok artık yemiyor.

Oy kapmak istiyorsanız icraatlerinizi anlatın apoyu nasıl asamadığınızı anlatın. pkk ya verdiğiniz dolaylı desteği anlatın.
Ben hayatım boyunca, parti liderlerinin birbirlerini çamurladığını gördüm ama bu kadarda hiçbir ahlaka sığmayan, çirkin saldırıyı ilk defa bu seçimlerde görüyorum.

Oyumu hortumculara veririm de ahlaksız partilere vermem.

Haddini aşan kimdir acaba ?

Kim inkar edecek. Yazılı görsel medyanın tamamı yazdı. Talabanin Barzaninin Bushun ermenilerin kıbrıstaki rumların AKP iktidarını istediklerini. Bunu nasıl görmezden geleceksiniz. Bu millet nasıl görmezden gelecek.

Bugün MHP'yi apoyu asmamakla suçlayanlar iyi biliyor. 360 millet vekili ile APO ya af cıkarmaya çalıştıklarını. Chp nın alt komisyonda buna itiraz ettiği zaman geri çektiklerini. Kimi kandırıyor bu AKP liler. İmralıdaki cani ile it soyu ile elele vermiş bu ülkeyi tezgaha düşürmeye çalışıyorlar.

MHp'yi 120 millet vekili ile asamadı astırmadılar. Bunun ıspatlarını kendi gözlerine soktukca buyuk cogunlukla geldikleri meclisten APO' zehirleniyor die avrupa insan hakları mahkemesine götüren arkasından oraya doktorları yığan avrupaya hesap vermeye çalışan kimlerdir. Apo yu besleyenler kimlerdir. Şimdi Millyietçi harekete çamur atmak isteyen lekeli insanlar kimlerdir ?

Bugün AKP israille ABD AB Barzani talabani Papadulos mudur nedir onla el ele vermiş Satılmış türk medyasının işbirliği ile iktidara taşımaya çalışır. Hadi ordan millet bunları yemez.

Milliyetçi Hareket bunların hepsinin hesabını soracaktır. Kimsenin hakkı kimsede kalmıyacak.

Sizi gidi işbirlikciler. 23 Temmuz sabahı pasaportlarınızı alır yurt dışına kaçarsınız. Bu ülkeyi sevenler yine bu ülkede kalacak. Gereksiz insanlarla mücadelesine Yüce Türk Milletinin ilerlemesi için çalışacaktır.

GeciT' Alıntı:
:) konuyLa aLakaLı yorumLarınızı bekLerim arkadaşLar
Seyyah sen meLihe mi kızdın İ ye mi aLındın da
provakaye giriyorsun asLanım?

ben de anlamadım sen paylaştığın yazının yazarı yıldıray mısın ki onun ifadeleriyle başkasına saldırıyorsun. asıl provakatör yıldıray. hocası eminden çok şey öğrenmiş. bir insanın yazdıklarını değerlendirirken kimden referans aldığına da bakın. Emin Çölaşan'ın borazanlığını yapsın diye mi para veriyorlar ortadoğu yazarlarına.......

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
Ama artık iyice haddinizi aşıyorsunuz, Akp tek başına yine iktidar olacak, ne koalisyonu yapacak dtp'yle.

dtp kendi sitesinden dış borç 400 milyar dolar diye hem akp yi eleştirecek hemde tutmuş akp ile bakanlık paylaşımı yazsını kopyalıyorsunuz. Bu yazıyla aklınızca akp ye çelme takacaksınız ama tam tersi etki yapacak. Mhp başka yazı hazırlasın, böyle bilinçsizce hazrılanmış yazılara milletin karnı tok artık yemiyor.

Oy kapmak istiyorsanız icraatlerinizi anlatın apoyu nasıl asamadığınızı anlatın. pkk ya verdiğiniz dolaylı desteği anlatın.
Ben hayatım boyunca, parti liderlerinin birbirlerini çamurladığını gördüm ama bu kadarda hiçbir ahlaka sığmayan, çirkin saldırıyı ilk defa bu seçimlerde görüyorum.

Oyumu hortumculara veririm de ahlaksız partilere vermem.
yuh artık hala inkardasın yw adam kendi ağzıla demiş ben daha bişey demeycem sana kilitlemeyin siz biz sizi kilitlemeyi biliriz :biggrin

Leke' Alıntı:
MHP'den bu kadar korkmayın insan yemiyorlar , yamyam değilleri .
Satılık akp medyası saldırsın bakalım 22 Temmuz'a kadar 23 Temmuz sabahı barajı aşan MHP dahada güçlü olarak akp'nin karşısında olacaktır .
MHP'yi yıpratmak için yapılan çalışmalara karnı tok Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının .

eskiden korkardımda son anasol-m koalisyonu ile bu partinin anatomisini iyice anladım keşke dedin gibi yamyam olsalardıda
korkularım devam etseydi..BAHçelim MGK dan çıktı koyun oldu be geçmişi unutmayın... aradan geçen zaman ilacın etkisini yitirmiş olmalı. bakarız yarın bi ilaç daha baykalın mı koluna gire atık tayyibin mi :D

bi apoyu bile asamayan parti şimdi çıkmış bize AKP ye ahkam kesiyor :durdurun

viroutic' Alıntı:
eskiden korkardımda son anasol-m koalisyonu ile bu partinin anatomisini iyice anladım keşke dedin gibi yamyam olsalardıda
korkularım devam etseydi..BAHçelim MGK dan çıktı koyun oldu be geçmişi unutmayın... aradan geçen zaman ilacın etkisini yitirmiş olmalı. bakarız yarın bi ilaç daha baykalın mı koluna gire atık tayyibin mi :D

bi apoyu bile asamayan parti şimdi çıkmış bize AKP ye ahkam kesiyor :durdurun

akp sana maaş bağlamış galiba sen heryerde bi iz bırakıp kaçıyon kardeşim sna dedim ben mhp nin apoyu asmadığı yalanı ile bide liderinizin direktifleriyle mhp +chp koalisyonunu sakız ettiniz ağzınıza YOK ÖYLE BİRŞEY korktugun konsunda yalan söylüyosun bacaklarınız titriyo üç beş mumluk ampül ışığınız sönecek diye korkuyosunuz korkunun ecele faydası yok öğren artık yalan dolan yorumlarını kendine sakla deki hayır sayın demedi kelle demedi barzaniye kardeşim demedi ac bi konu ispatla heheheh vazgeçtim sen o işi yapamazsın :durdurun

cuntaxx' Alıntı:
akp sana maaş bağlamış galiba sen heryerde bi iz bırakıp kaçıyon kardeşim sna dedim ben mhp nin apoyu asmadığı yalanı ile bide liderinizin direktifleriyle mhp +chp koalisyonunu sakız ettiniz ağzınıza YOK ÖYLE BİRŞEY korktugun konsunda yalan söylüyosun bacaklarınız titriyo üç beş mumluk ampül ışığınız sönecek diye korkuyosunuz korkunun ecele faydası yok öğren artık yalan dolan yorumlarını kendine sakla deki hayır sayın demedi kelle demedi barzaniye kardeşim demedi ac bi konu ispatla heheheh vazgeçtim sen o işi yapamazsın :durdurun

mhp de sana maaş bağladı ozaman. Kendi partini anlat bize icraatlarını anlat, idam yasası için red oyu vermesi para etmedi, haticeye değil neticeye bakacaksın, idam cezası kalktımı kalkmadımı sen onu söyle. Mitinglerinizde gördüğünüz o kalabalığa güveniyorsun, eğer kalabalık oya yansıyor olsaydı 2002'de genç partinin 1. parti olması gerekirdi. Bu arada bahçeli hedefi büyütmüş tek başına iktidar olmaktan bahsediyor, hedef böyle aniden büyütülmez yoksa çakılıp kalırsınız, ilk hedefiniz öncelikle barajı geçmek olmalı.

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
mhp de sana maaş bağladı ozaman. Kendi partini anlat bize icraatlarını anlat, idam yasası için red oyu vermesi para etmedi, haticeye değil neticeye bakacaksın, idam cezası kalktımı kalkmadımı sen onu söyle. Mitinglerinizde gördüğünüz o kalabalığa güveniyorsun, eğer kalabalık oya yansıyor olsaydı 2002'de genç partinin 1. parti olması gerekirdi. Bu arada bahçeli hedefi büyütmüş tek başına iktidar olmaktan bahsediyor, hedef böyle aniden büyütülmez yoksa çakılıp kalırsınız, ilk hedefiniz öncelikle barajı geçmek olmalı.

Haticeye değil neticeye bakıyorsak ;

360 milletvekili ile AKP MHP'yi eleştirdiği noktada kendisi yapamadı ? (MHP'nin milletvekili sayısını söylememe gerek varmı ? )

Başbabak BOP'un Eşbaşkanı; Irakta ölen 1 milyon insandan sorumlu. Afganistanda ölen insanlardan sorumlu. Irak'taki ABD askerleri için dua eder konuma gelmiş bir adam başbakan.

ANNAN planı için Rauf Denktaşı Kıbrısın yönetiminden çeken. M.ALi Talat gibi satılmış bir insanı cumhurbaşkanı yapıp. Annan planı ile Kıbrısı Satmaya çalışan kimdir ?

Özelleştirme uğruna peşkeş çekenler kimlerdir ?

Barzani Talabini ile ortak şirket kuranlar kimlerin danışmanıdır ?

Kaldı Mitinglere gelince ;

MHP'nin Hangi mitingde sanatçılarla konser verdiğini oyuncak dağıttını şemsiyeden tut her türlü pratik eşya dağıttını ? Çeşitli görsel showlar hazırladığını ?

AKP Ankaranın Polatlı ilçesinde bir miting yaptı olanları söyleyeyim.

Toplanan sadece 300 kişi için .

Koskoca bir dev ekran.
Konusmanın yapılacağı sahnede gülün konusmasını okuyacagı 3 adet plazma
Dağıtılan onca eşya
Sözde bir açılış yaptı kurdalenın kesminden sonra renkli şeylerin hava saçılması vs vs
DAha sonra sanatçı gülayın 1.5 saat süren konseri
en sonunda ise 30 dk ile 45 dk süren havai fişek gösterisi

Sence bu mitinge ne kadar para harcanmıştır ? Bunun parası kimden gelmiştir ? Düşünüyorum bu sadece 300 kişilik bir topluluk için hazırlanmıs caf caf lı bir miting.

MHP'nin mitinglerine baktığında orda bulunan insanlarının tümü Milliyetçi ülkücü kardeşlerimiz bu dava gönül vermiş insanlardır. Milliyetçi Hareket Partisinin tek hedefi tek başına iktidardır. 23 Temmuz sabahı baraja takılacağımızı düşünenler acı gerçeği kendilerinden saklıyabilecekler mi ?

cuntaxx' Alıntı:

aponun idam cezası onaylanmıştı ama ne yaptınız idam cezasının kaldırılması kapsamına kadar işi uzattınız, yargıyada millet nezdinde güvensiz hale getirdiniz , bide utanmadan red kullandık o redler siyasi anlamda bir evetti yani herkes kabul oyu kullanamaz biliyorsun birileri muhalif kalmak zorundaydı onuda siz üslendiniz

+ 1999 ve 2002 yılı türkiyenin kayıp yılları olarak tarihe geçti (cehennem gibi 3 yıl) madem çok icraatlar yapıldı anlatın da biz dinleyelim

AKP o enkazı düzeltmek için 4.5 yıl mücadele verdi halen daha mücadele veriyor utanmadan saglam bir ekonomi bıraktıda akp türkiyeyi satıyor noktasına geldi.
ekonomik programın bu hale gelmesinden 1. sorumlu anasol-m dir bunun faturasını da AKP yüklendi

her şeye ragmen yani çamurlama kampanyalarına ragmen hala sempatik bir parti ve gerçekten ben bu işi gönül rahattılı ile yapıyorum sizin gibi
vitrinden düşmüş kokmuş millete devlete zarar vermiş bir partiye hizmet etmiyorum

biz bu günlerin meyvesini yarın gönül rahatlı ie yaşayacagız türkiye yaşayacak

ekonomik istikrara devam yola devam:biggrin

viroutic' Alıntı:
aponun idam cezası onaylanmıştı ama ne yaptınız idam cezasının kaldırılması kapsamına kadar işi uzattınız, yargıyada millet nezdinde güvensiz hale getirdiniz , bide utanmadan red kullandık o redler siyasi anlamda bir evetti yani herkes kabul oyu kullanamaz biliyorsun birileri muhalif kalmak zorundaydı onuda siz üslendiniz

+ 1999 ve 2002 yılı türkiyenin kayıp yılları olarak tarihe geçti (cehennem gibi 3 yıl) madem çok icraatlar yapıldı anlatın da biz dinleyelim

AKP o enkazı düzeltmek için 4.5 yıl mücadele verdi halen daha mücadele veriyor utanmadan saglam bir ekonomi bıraktıda akp türkiyeyi satıyor noktasına geldi.
ekonomik programın bu hale gelmesinden 1. sorumlu anasol-m dir bunun faturasını da AKP yüklendi

her şeye ragmen yani çamurlama kampanyalarına ragmen hala sempatik bir parti ve gerçekten ben bu işi gönül rahattılı ile yapıyorum sizin gibi
vitrinden düşmüş kokmuş millete devlete zarar vermiş bir partiye hizmet etmiyorum

biz bu günlerin meyvesini yarın gönül rahatlı ie yaşayacagız türkiye yaşayacak

ekonomik istikrara devam yola devam:biggrin

360 milletvekili ile AKP MHP'yi eleştirdiği noktada kendisi yapamadı ? (MHP'nin milletvekili sayısını söylememe gerek varmı ? )

Başbabak BOP'un Eşbaşkanı; Irakta ölen 1 milyon insandan sorumlu. Afganistanda ölen insanlardan sorumlu. Irak'taki ABD askerleri için dua eder konuma gelmiş bir adam başbakan.

ANNAN planı için Rauf Denktaşı Kıbrısın yönetiminden çeken. M.ALi Talat gibi satılmış bir insanı cumhurbaşkanı yapıp. Annan planı ile Kıbrısı Satmaya çalışan kimdir ?

MHP'nin Hangi mitingde sanatçılarla konser verdiğini oyuncak dağıttını şemsiyeden tut her türlü pratik eşya dağıttını ? Çeşitli görsel showlar hazırladığını ?

Koskoca bir dev ekran.
Dağıtılan onca eşya
Sözde bir açılış yaptı kurdalenın kesminden sonra renkli şeylerin hava saçılması vs vs

Sence bu mitinge ne kadar para harcanmıştır ? Bunun parası kimden gelmiştir ? Düşünüyorum bu sadece 300 kişilik bir topluluk için hazırlanmıs caf caf lı bir miting.

MHP'nin mitinglerine baktığında orda bulunan insanlarının tümü Milliyetçi ülkücü kardeşlerimiz bu dava gönül vermiş insanlardır. Milliyetçi Hareket Partisinin tek hedefi tek başına iktidardır. 23 Temmuz sabahı baraja takılacağımızı düşünenler acı gerçeği kendilerinden saklıyabilecekler mi ?

Şunlara bir cevap ver gözünü seveyim

yehovan' Alıntı:

Koskoca bir dev ekran.
Dağıtılan onca eşya

Şunlara bir cevap ver gözünü seveyim

ırak savaşını seyrini unuttunuz... 2003 kasımından sonra operasyon geçikti. adamlar hazırlanmış bütün işlem tamamdır tabi Anasol-m nin boşlugunuda işgali hızlandırdını hatırlatırm neyse
akp geldi, savaşın seyri degişti sonuçta 1 martlara kadar geldi halbu ki kış şartlarına göre hazırlandı savaş baharda başladı bunun maliyetini ABD pkk yla bize fatura etti
biz abd ye vize vermdik onlar kuzeyden gireceklerdi a planı yeni b planı uygulandı bunu ABD ye maliyeti ne oldu hiç bunu söyleyen yok..
eger biz onlara zmanında tezkere verseydik onlar bu işi kısa sürede bitirecekleridi olmadı en büyük svaşı yani ıraktan çok biz verdirdik :) bu olay ABD nin PKK ya yardımıyla türkiyeye milsilleme oldu unutma bunu

bunun anlayamayanlar AKP yi amerikan yandaşı olarak bize kekliyorlar puahhh gülüyorum sizin gibiler artık ;)

türkiye iç siyaseti ile dış siyasetini karıştırıyorsunuz . tayyibin duacı olması bazı söylemleri ciddiye alınacak bi şey degil bize ülke icraatları önemli

denktaş konusu seçimleri yapanlar kktc li vatandaşlar biz seçmedik sizin akp yi abd getidi gibi anlayışınızda bize bu yönde ki düşüncelerinizi hatırlatıyor :)

digerleride aynı katagoride boş sözler ve varsayımlar ben ciddi anlamda bi şeyler buldunuzu düşünmüştüm ama yanıltınız ;-)

yazılan herşey şimdilik farazi. seçim sonuçlarını gördükten sonra konuşmak lazım. 3 parti meclise kesin giriyor gibi gözüküyor. eğer bu dört olursa 3'lü koalisyon kapıda. anlaşamazlarsa zaten erken seçim olur. pazartesiye kadar bekleyip görelim

BOP eşbaşkanlığı nedir ?

BOP Eşbakanlığı ABD yandaşlığı değil mi ?

ABD nin BOP kapsamında işgal ettiği ülkelerdeki ölen insanlardan kim sorumlu ?

1 Mart Tezkeresini çıkartıp çok savunduğunuz ümmetçilik politikasına ne olacaktı. Müslümanlarımı öldürecektiniz hep beraber. İncirlikten uçak kaldırdıp müslümanların üstüne mi atacaksınız ? Sınırlarımızdan Irak'a girip milyonlarca kişiyi katletmeleri için onlara diyarbakırda mı bakacaktık ?

ANNAn planını destekleyen hangi Hükümet ? Annan ile görüşüp bu planı onaylayıp halka müthiş bir plan el ele kol kola avrupaya diyerek kimi kandırdınız ?
Denktaşa karşı savaş verenler kimler?
M.Ali talatı kim destekledi ?

Tayyip bey ABD askerlerine dua ederken? Türk askerlerine Askerlik yan gelip yatma yeri değil gibi söylemlerine girmesine ne diyeceksiniz.

ABD Irak halkının özgürlüğü için savaşıyor deyip orda ölen askerle şehit muamelesi yapan kim ? Türk askerinin şehidine Kelle diyen kim ?

Talabani Barzani'yi Mecliste konuşma yapması için çağıran başbakanlıkta ağırlayan kim ?
Talabani ile Barzani ile Ortak şirket kuranlar kimin danışmanı ?
Talabaniye Barzani ye Kardeşim diyen kim ?

4 Yılda Türkiyenin dış politikasında bu kadar aciz bir tutum sergileyen kim ? AB için herşeye evet diyen kim.

Bugün

ABD
AB
Israil
Talabani
Barzani
Rumlar
Yunanlar

Neden AKP'nin tekrar iktidar olması için acıklama yapr

MHP'yi apo yu asamadın die eleştirenler. 360 milletvekili ile neden yapamadı ? Yapmak mı istemedi ?

Vay ıraktaki ölen insanlardan başbakan sorumlu öylemi. Bahçeli ne kadar yıkamış sizin beyninizi. 360 milletvekili olan partinin de eli kolu bağlanabiliyor(chp ve sezer ). Aman siz toz kondurtmayın mhp nize (rahşan hanım= elikanlı mhp'nize)
Bop işgal projesi değil, amerikanın daha ırağa niye girdiğini bilmiyorsan bu diyardan gitmeni tavsiye ederim. Saydığın ülkeler destek mi veriyor sanıyorsun, sırf ters tepsin diye destek veriyorlar.
Talatı kimmi destekledi? herkes destekledi rumlar hariç. :goz:
Hiç merak etme yeri geldimi talabani ve barzaniyi bahçelide alacak karşısna konuşacak, hatta kendi gidecek onların ayağına.Nabeerr

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:
Vay ıraktaki ölen insanlardan başbakan sorumlu öylemi. Bahçeli ne kadar yıkamış sizin beyninizi. 360 milletvekili olan partinin de eli kolu bağlanabiliyor(chp ve sezer ). Aman siz toz kondurtmayın mhp nize (rahşan hanım= elikanlı mhp'nize)
Bop işgal projesi değil, amerikanın daha ırağa niye girdiğini bilmiyorsan bu diyardan gitmeni tavsiye ederim. Saydığın ülkeler destek mi veriyor sanıyorsun, sırf ters tepsin diye destek veriyorlar.
Talatı kimmi destekledi? herkes destekledi rumlar hariç. :goz:
Hiç merak etme yeri geldimi talabani ve barzaniyi bahçelide alacak karşısna konuşacak, hatta kendi gidecek onların ayağına.Nabeerr

Teho Teho Teho Kimin beyni yıkalı görüyoruz.

360 milletvekili ile chp ve sezere karşı istediğiniz yasayı çıkartıyosunuz ? 3 5 defa gönderip çıkarmıyoruz de.... Hadi çıkaramadınız MHP gibi en azından deneyin be aslanların kaplanlarım.... Biz sizin alt komisyonlara Terörün ele başlarına af çıkartmaya çalışırken gördük....

BOP projesi ile ırak ve afganistanın işgalini birbirinden bağımsız görüyorsan. Ya körsün yada beynini gözünü hepten yıkamışlar.

Talatı desteklemyenleri görmeyecek kadarda körsün anlıyorum. Annan ile kim el sıkıştı. Yavru vatan Türkiyenin garantörlüğünde olan bir ülke nasıl olur da Türk dış işleri bu planı onaylamadan kıbrıs halkına refanduma götürür...

Bahçeli Talabaniyi barzaniyi karşısına ancak tokatlamak için alır senin korkun olmasın.
Biz onların ayağına ancak canlarını almaya gideriz. Bir gece ansızın başlarına balyoz gibi ineriz. Sizin gibi Askerin ayağına bağ olmayız. Aksine onlarla beraber girer sorunu çözer çıkarız bu kadar basit.

Afganistan operasyonunu bop bağlamında görüyorsanız, ozaman ikiz kulelerdeki 2 bin insan bop'a start vermek için g8 ülkeleri ve nato tarafından öldürüldü.
Mhp sütten çıkmış ak kaşık gibi akp ye saldırıyor, halbuki kendi kanlı tarihiyle kimsenin eline su dökemeyeceğini herkez biliyor.

Türk intikam tugayı, Türkiye ülkücü şeriatçı komando ordusu, Esir Türkleri kurtarma ordusu gibi mhp nin vurucu gücü olan örgütler, bahçeli evler katliamı, maraştaki sinema katliamı, üniversite önlerinde katledilenler ve yakın tarihteki susurluk kazası kahramanları sana birşey ifade ediyormu yoksa hepsi hurafemi.

Tamam belki pişman olabilirsiniz tüm cinayetlerinizden hadi affettim gitti mhp yi. Ozaman bu videodaki çeteler, çek-senet mafyaları ve sex mafyaları mhp de ne arıyor.

[VIDEO]bJoHWGkURrU[/VIDEO]

Bu, bu konuya yazdığım son mesajdır, lütfen bana cevap hakkı doğuracak bir şey yazmayınız

işinize gelmeyen soruları cevaplamıyın :D oh ne ala memleket....

İkiz kule saldırısının üzerindeki sır perdesi hala kalkmamıstır. Senaryolar dahilinde ABD'nin BOP'a başlamak için kendi kendini vurduğu da dahildir.Bundan başka çokca senaryo var.

Hey gidi dünya hey.... Afganistan ve Irak Bop'un parçasıdır. Bunu kimse inkar edemez. Ve bu projenin eş başkanı 2. Katil Erdoğandır.!!!

Geçmiş defterlerimi açacagız? Erdoğanın ve kurmaylarının geçmişi öyle parlak değildir.
Erdoğanın kendisi 312/2 maddesinden “Halkı din ve ırk farkı gözeterek kin ve düşmanlığa açıkça tahrik etmek” suçunu işlediği gerekçesiyle dört ay hapis cezası aldığını unutmayalım.
Erdoğanın Şehide Kelle apo itine sayın dediğini.

MHP'nin geçmişi bu ülke için verilen mücadele ile dolu.Üniversiteleri bu ülkeyi kominizm belasından kurdan ülkücüleri Tarih ülkücülerin ne kadar haklı olduğunu yazdı. Yarında AKP ile erdoğanın ne olduğunu yazacak. Ozamanda ülkücülerin verdiği bu savaşın haklılığını ortaya koyacak.

K£ĿWΪNAТǾЯ' Alıntı:

Mhp sütten çıkmış ak kaşık gibi akp ye saldırıyor, halbuki kendi kanlı tarihiyle kimsenin eline su dökemeyeceğini herkez biliyor.

Türk intikam tugayı, Türkiye ülkücü şeriatçı komando ordusu, Esir Türkleri kurtarma ordusu gibi mhp nin vurucu gücü olan örgütler, bahçeli evler katliamı, maraştaki sinema katliamı, üniversite önlerinde katledilenler ve yakın tarihteki susurluk kazası kahramanları sana birşey ifade ediyormu yoksa hepsi hurafemi.

Tamam belki pişman olabilirsiniz tüm cinayetlerinizden hadi affettim gitti mhp yi.

Orda dur AKP savunuculuğu yaparken azılı komünist ağızla mhp nin vatan hainleriyle mücadelesini kanlı tarih diyerek karalayamazsın.
O saydığın örgütlerin tamamı hayalidir ülkücü hareket sol örgütler gibi parçalara bölünüp örgütsel şekilde mücadele etmez. Teşkilatı tektir. Katliam diye lanse ettiklerin Allah, vatan, bayrak yolunda mücadeledir kavgadır.
Üniversite önünde ne için kavga çıktı zannediyorsun üniversitenin kapısına haşa muhammedin p.çleri giremez diye tabela asan kızıl sürüngenlere karşı o tabela ordan indirilecek ve asanlara hadleri bildirilecektir, bunun adı katliamsa evet katliam olsun. Susurluk kazası olunca tef çalıp oynayanlar pkk ve bölücü yandaşlarıydı. Evet orda can verenler kahramandı, şu an başımızda hala terör belası varsa sebebi susurlukta can veren yiğitlerin vefatıdır. Olayları lütfen bilip bilmeden yorumlamayalım.

Neyin kavgasını yapıyorsunuz?
Bu millet cevabı verecek ak koyun kara koyun belli olacak.Ozaman kimler mazeret arayacak
arayacak acaba?.Melih G.in sponsoru durumuna gelen bir çölaşan ağzıyla yazılmış yazıyı
nerelere götürdünüz.Adam oyununu oynadı sağcıları böldü,solcuları topladı,hatta sağ ile
solu bile yan yana getirdi.Üniversite kapısına o yazıyı yazan ile indiren yan yana getirilmeye
çalışılıyor.Ne için AKP kazanmasın.
Ben ve benim gibi birçok insan ne MHP'ye ne SP'ne ne DP'ye neANAP'a ne BBP'ne oy
vermekten gocunmaz.Ama ne hikmetse tabanı siz kabul etmesenizde aynı olan bu partiler
bugün oy uğruna bölünmeye çalışılıyor.Ne için AKP kazanmasın.Ben SP'ne oy verdim ama
bizim seçtiğimiz insanları bu ülkede iktidar görmek istemeyenler var bugün olduğu gibi.
SP ne olan tahammülsüzlüğü ortadan kaldıracağını düşündüğümüz yine kendi evlatlarından oluşan AKP'yi getirdik, ama ne hikmetse, evladı dediğimiz 30 sene oralara hizmet ednleri
bugün yemeye çalışıyor,sanki verilmiş görevleri varmış gibi karalamalar,çamurlar,hakaretler
Neymiş efendim CUMHURBAŞKANLIĞINA layık görülmeyen,LAİK geçinen çevrelerin dinci
diye istemediği A. GÜL'ü sevgili abileri SP.liler SABATAYİST bile ilan edebildiler.
NELER OLDUĞUNU ANLAYABİLEN VARMI KARDEŞİM,ANLATSIN.
Bu memlekete hizmet edenler neden ya indirilir yada asılır,suikaste kurban olur.
Bu memleket neden bir adım ileri gittiğinde birileri çıkp ya felaket tellallığı yada darbe yapıp
iki adım geri attırılır.
Banka soyan hırsızı savunan var,şerefsiz teröristi savunan var,memlekete faydasından çok
zararı olan, ömrü muhalefetle geçmiş, tek çivisi olmayan, hala genç sayılan, 68 yaşında
partisine PADİŞAH olmuş adamı savunan var.İlk töröristi TBMM'YE sokup kürtçe yemin
ettirp bugün başkalarına çamur atan var.ALLAH-VATAN-MİLLET diyen ama DİNDAR CUMHURBAŞKANI istemeyenler var,darbeyle yollanan sonrada darbecileri savunanlar var,
Sosyal Demokrat olduğunu söyleyen ama bizden olmayana tahamülü olmayan ,milletin
dinine,örfüne,adetine küfür edip seçim kampanyasında baş örtüsü dağıtan var.
Var oğlu var.
SABIR EDELİM,23 TEMMUZDA HERŞEY BELLİ OLACAK.NASIL YÖNETİLMEK İSTİYORSAK
ÖYLE İNSANLAR TARAFINDAN YÖNETİLECEĞİZ.

Demek Maraş ta hamile kadınların karınlarını deşmek,demek 70 yaşındaki Alevi kadınların gözlerini tornavidayka oymak.demek şahadet getiremedi diye 3 yaşındaki çocuğu beyninden kurşunlamak ,insanları kızgın suda haşlamak vatan yolunda mücadeleymiş.Adana emniyet müdürü Cevat yurdakul u öldürmek bugünkü Hava kuvvetleri Komutanının ağabeyi Bedrettin Cömert i öldürmek bayrak yolunda mücadeleymiş

Geri