Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ßenje ßirazda Öbür Yanından Düşünün Atv Kanal İbrahim TatLıSes'in diiL Eğer yönetmen Şarkıyı Filan Kesin Demedik Sürece İbrahim Tatlıses Kafasına göre İş Yapamaz :goz: Ama Yaptıkları Yanlış
ßurdaki Suçlu.. Atv Yönetmeni.. İbrahim TatLıses diiLdir..
Yanlış Anlaşılmasın Sadece Haklı haksız'ı ßelirtmek istedim Kimseyi Savunmuyorum..
Madem bu kadar duyarlısınız önce kendinizden başlayın, dün gece yapılan saldırı sonrası nutuk atan arkadaşlarımız yine aynı gece birkaç saat sonra forum oyunlarında boy gösterdiler isim vermek istemiyorum bu insanların sadece ne kadar iki yüzlü davrandıklarını belirtmek isterim
bence bu ıste bır ıs var kımse alınmasın ama bunları bılınclı yapıyorlar cunku pkk 13 askerımızı oldurdugunde butun eglence programları bıttı cok ıyı hatırlıyorum cuma aksamı beyaz show vardı ogun beyaz cıkıp teroru kınayıp programı erkenden bıtırmıstı haber dha geldıkten 5 dk sonra bıtmıstı o gun 2 5 kadar daha eglence programı vardı onlarda kapandı ve her tv de kurdela vardı sıyah kurdela hepınız hatırlar bugun eger aynı adamlar aynı seylerı yapmıyorsa bence bu adamlara bıseylerı yaptırmıyorlar