İbrahim Tatlıses Sİyasete Atılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

System33

New member
Reaction score
0
İbrahim Tatlıses'in Bağımsız Olarak Siyasete Girmesi

Resmi büyütmek için tıklayın Şanlıurfalı Ünlü Türkücü İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'dan Bağımsız Olarak Siyasete Gireceğini Açıklaması, Heyecanla Karşılandı. Bir Çok Tatlıses Hayranı Tezahüratlarla Karşıladı, "İmparator" Diye Sloganlar Attı.

Şanlıurfalı ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Şanlıurfa'dan bağımsız olarak siyasete gireceğini açıklaması, heyecanla karşılandı. Bir çok Tatlıses hayranı tezahüratlarla karşıladı, "İmparator" diye sloganlar attı.

Yeni kasetinin tanıtımı sırasında yaptığı açıklamada, halkın sorunlarını çok iyi bildiğini ve bu nedenle Şanlıurfa'dan bağımsız olarak siyasete gireceğini açıklayan Tatlıses'e hemşehrilerinin büyük bir kesiminden destek geldi. İbrahim Tatlıses'in mahalle arkadaşı olan Simge Ciğer Salonu sahibi Mustafa Altıkanat, Tatlıses'in açıklamalarından sonra işyerini adeta seçim bürosu haline getirdi. İşyerinin içini ve dışını Tatlıses posterleri ile süsledi.

Tatlıses'in, Şanlıurfa'daki ciğercisi ve aynı zamanda mahalle arkadaşı olan Mustafa Altıkanat, Tatlıses'in bağımsız olarak Şanlıurfa'da siyasete gireceği açıklamasının heyecana sebep olduğunu belirterek, "Tabi ki bizi heyecanlandırdı. Yaklaşık 1 yıldır bu heyecanı yaşıyorduk. İbrahim Tatlıses'in için çalışıyorduk. Bundan sonra da destekleyeceğiz. İşsiz gençler, fabrika açmasını bekliyor. Tatlıses'i bağımsız olarak seçeriz ama hangi partiye gider bilmiyoruz. Şanlıurfa için büyük hizmetler yapsın. Tatlıses'i Kültür ve Turizm Bakanı olarak görmek istiyoruz. Turizm yatırımları da vardır. Milletvekilliği adaylığını açıklamasından sonra çalışmalarımızı başlattık. Bin taneden fazla Tatlıses posteri bastırıp astıracağız. Tatlıses'in milletvekili olacağına inanıyoruz, rakiplerine fark bile atar" dedi.

Ünlü türkücü Tatlıses'in Şanlıurfa'ya geldiğinde ciğer yediği kebap salonunda toplanan onlarca Tatlıses hayranı, hep bir ağızdan, "İmparator, seni destekliyoruz. Seni en büyük yerde görmek istiyoruz. Şanlıurfalılar'ın mega iftiharı, Allah seni başımızdan eksik etmesin" sloganları atarak alkış tuttu.

İbrahim Tatlıses'in bazı hayranları ise, "Geç kalınmış bir kakardır. Doğru bir karar verdi. Arkasında duruyoruz. İbrahim Tatlıses'e canımız feda. Tatlıses eşittir, dünya, mega ve fırtınadır. Tatlıses ağabeyimize başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa'da Tatlıses'in bağımsız siyasete gireceği açıklamasına bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Tatlıses'in Şanlıurfa'dan kazanamayacağı görüşünü savunan bazı vatandaşlar, "Tatlıses Şanlıurfa'dan kazanamaz. Urfa'nın dışında adaylığını bırakırsa kazanır. Onu Urfa'da harcarlar. Melik Gökçek bile Urfa'da adaylığını bırakırsa kazanamaz ama, Ankara'da kazanır. Tatlıses de öyledir, kazanamaz" ifadelerini kullandı.

Kaynak

ya saçma bence bu adam olursa anca parası ile olur werir 300 yada 500 milyar olur zaten bunun hapsi warmış bence ondan kurtulmak için birde artık yapılabilcek herşeyi yapmış artık bide seçime girim diye onada el atıcaktır ama siyasetten anlamaz bence çünkü siyaset nankör bi iş halka iylik yaparsın yaparsın sonra biraz da kendine bakmak için kendini toparlarsın bu sefer halk derki bize bişe yapmadı kendisine yararı war milletvekili seçilcek se bence ömrünü bu işe adaması lağzım bu işe senelerini weren bi çok siyasetçilerimiz war onlar hal ederler bence girmemesi herkez için hayırlı olur diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim.

Şu anda mecliste bulunanlardan bi farkı yok ki :D 190 küsür milletvekilinin davası vekilliğinin bitişini bekliyor.Ha bir eksik ha bir fazla ne farkeder.

mahsunla beraber parti kursunlar iyi oy alırlar..

oyları nerden alacaklarını söylememe gerek yok herhalde!!..

haberin kaynağında resimler yok, sanırım sen uydurmuşsun bence yakışıksız.Hiç sevmediğimiz biri de olsa böyle belden aşağı vurmak pek mertçe değil bence.O kişiyi zerre kadar sevmediğimi de belirteyim.Kişilik hakları diye bi şey var...Savaşın bile bi hukuku olduğunu bilen uygulayan Türk Milletinin böyle şeylere ihtiyacı yoktur herhalde...

Atılsın bakalım..Korkudan destek verdiği mevzilere bile gidip ordan adaylığını koyamayan birine oy veren ta da şerefsizdir...Bu da böle bilinsin...

ASİL_1' Alıntı:
haberin kaynağında resimler yok, sanırım sen uydurmuşsun bence yakışıksız.Hiç sevmediğimiz biri de olsa böyle belden aşağı vurmak pek mertçe değil bence.O kişiyi zerre kadar sevmediğimi de belirteyim.Kişilik hakları diye bi şey var...Savaşın bile bi hukuku olduğunu bilen uygulayan Türk Milletinin böyle şeylere ihtiyacı yoktur herhalde...

Bir haberi yayınladım ve adı geçen sahsın resimlerini verdim. Ne var ki bunda. Ne haberlerin altına ne karikatürler çiziliyor Haberi ben yayınlıyorsam bırakta istediğim fotoyu koyayım. Saygılar..

BlueFly' Alıntı:

Bir haberi yayınladım ve adı geçen sahsın resimlerini verdim. Ne var ki bunda. Ne haberlerin altına ne karikatürler çiziliyor Haberi ben yayınlıyorsam bırakta istediğim fotoyu koyayım. Saygılar..
Sen Hakkı Hukuku böyle görüyorsan sana ne diyeyim Allah Selamet Versin.Ama kendine yapılmasını istemediğini de başkasına yapma.

ortamı germeye gerek yok beyler önemli olan ibo ve seçimler.yaw en kötüsü bi milletvekili dediki mecliste canımız sıkılıyo hiç değilse türki söyler can sıkıntımız geçer dedi..

ŤêΧâŠ' Alıntı:
ortamı germeye gerek yok beyler önemli olan ibo ve seçimler.yaw en kötüsü bi milletvekili dediki mecliste canımız sıkılıyo hiç değilse türki söyler can sıkıntımız geçer dedi..

Kim o pişkin yaww...Vatan elden gidiyo hala pişkinlik düşünenler var yaaa..Ne denir bölesine bilmem artık...:mad:

Kaynak ta Resimler Yok. Resimleri Kaldırdım...

İşte Türkiyedeki siyaset ve sistemin çarpıklığının en canlı örneği...
Bulaşmadığı pislik ,bölücülük ,ahlaksızlık ,karanlık kalmayan bu şahıs ;dokunulmazlık zırhıyla ,adaletten kurtulmayı ve albümüne (!) reklam yapmayı amaçlıyor...Büyük Türk Milleti ne derin bir gaflet uykusundaymış meğer..

ASİL_1' Alıntı:
Sen Hakkı Hukuku böyle görüyorsan sana ne diyeyim Allah Selamet Versin.Ama kendine yapılmasını istemediğini de başkasına yapma.

Canım arkadaşım güzel kardeşim neden ortamı germeye çalışıyorsun.. O adam bir pkk yandaşcısı benim onun iki nonoş remini koymam seni neden bukadar rahatsız etti. Hakla hukukla ne alakası var. Bir pkk lının daha meclise girmesini istemiyorum. Sende sevmiyorum diyosun adamın hakkını savunmaya çalışıyorsun. Boşverelim bunları sanada allah selamet versin hayırlı günler diliyorum sana Tahritkar mesajlar yazmassan sevinirim Saygılar..

BlueFly' Alıntı:

Dostum tepkinde haklı olabilirsin ama bu forum için geçerli olamaz gibime geldi...Çünkü eğer yalan haber yahut benzeri bir durumda forum böle bir rencide edici durumu üstlenemez....Dediğin yayın kaynaklarının sahipleri para babası ve gerekli tazminatı ödeyebilirler ama forumun böle bir gücü olmadığından bu tür haber yazılarında sadece kaynağa bağlı kalması daha doğru..Böylece haberi forum değil haber kaynağı üstlenmiş olur...Bizim ekleme yapmamız yeni bir kaynak niteliğine dönüşmesine sebep olabilir...Zaten Bundan dolayıdır haberlerimizde kaynak belirtmek şart....;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri