İbretlik "Ne Mutlu Türk'üm Diyemeyenlere!"

Biraz anlatsanda faydalansak.Her ne kadar ben bilsemde konuyu ve yorumunu okuyanlar ermeni adları taşıyan,yada ermeni ve rum olup rum isimleri ile dolaşan kişileri değil gerçek Türk'ler hakkında bilgi sahibi olmak isterler.Yorum mu?Daha sonra yazarım.Konu ciddi bir araştırma istiyor.Bu arad araplar benim kardeşim değildir bilgin olsun.

Anlamadığım sebeplerden açıklamasız olarak BANLANMAMI kınıyorum.

Neyi anlatmamı istedin anlayamadım. Kıtal-ut Türk'ümü

hadisler' Alıntı:
Siz (müslümanlar), küçük gözlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan toplumla öldürüşmedikçe kıyâmet kopmayacaktır." (Buhârî, e's-Sahih, Kitabu'l-Cihâd/96; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/62 Hadis No: 2912; Ebû Dâvûd, Sünen, Hadis No: 4304; Tirmizî, Hadis No: 2251; İbn Mace, Hadis No: 4096-4099.)

"KITALUT-TÜRK" HADİSLERİNDEN.

hadisler' Alıntı:
"Türklere karşı kıtâl, kesinlikle olacak…" (Buhârî, e's-Sahih, Kitabu'l-Cihâd/96) -"Şu da kıyâmet alâmetlerinden: Kıldan (keçe) ayakkabı giyen bir toplumla vuruşup öldüreşeceksiniz. Geniş yüzlü, yüzleri kalkan gibi üst üste binmiş derili toplumla vuruşmanız-öldürüşmeniz kıyâmet alâmetlerindendir. Siz (müslümanlar), küçük gözlü, kızıl yüzlü, basık burunlu, yüzleri kalkan gibi, derisi üst üste binmiş olan Türklerle öldürüşmedikçe kıyâmet kopmaz." (Bkz. Buhârî, e's-Sahnih, Kitabu'l-Cihâd/95; Müslim, e's-Sahih, Kitabu'l-Fiten/66, Hadis No: 2921; İbn Mace, Hadis No: 4096-4098.)

Ne istediğini söyle cevabını vereyim:..

Sagu_turan hoşgeldin.Senin oldugun gibi o zaman bende nasıl banlandıgımı o zaman anlayamadım.Ama bize gösterilmeyen hoşgörü bazen,bazılarına sonsuz olarak gösterilebiliyor.Ama olsun.Anlattıgın konudaki bilgilendirmelerinede sonuna kadar katılıyorum.Milletimiz 8. ve 10. Y. Yıllarda nasıl müslüman oldukları tarih kitaplarımızda pek yazmaz.Yazılanları bile araştırmayan ve çarpıtan bir toplum olarakta,bilmesek bile her şeyi bilirmiş gibi poz almayı çok severiz.Dedigin gibi araplar emperyalistlerin geneldede İngilizlerin hep oyunlarına gelmiş ve bizi hep arkamızdan hançerlemişlerdir.

Geri