İdam cezası geri gelsin mi?

İdam Cezası Olmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YAran mı varda laf atıyorsun.. HEe bi sıkıntın mı var kimse kale almıyor mu seni forumda..:D Şikayet et işte birilerini belki yönetici teşekkür eder...:D

Resmi tarih derken sen bloglarda okursan ne idüğü belirsiz kitapları okursan anca itiraz edersin zaten.. 9 yıldır seninkiler iktidar ben tarihte değişen birşey göremedim demekki neymiş element uydurmıycakmışız.. HE sen tarhi işine geldiği gibi yorumlayabilirsin ama yatsıda söndürürler seni nolcak, kahvedeki cahil amcanı kandırırsın anca... NAtoya gelince 1952 koreye kimin asker gönderdiğine natoya girebilmek için Türk evlatlarının nasıl natoya yalakalık yapıcaz diye menderes tarafından harcandığına bak.. Cemaatin gücü bile bu tarihi gerçeği değiştiremez...

Yalancının yüzüne....
ABD den YARDIM isteyen ilk TC Hükümeti CHP Lİ Milli Şef İsmet İnönüdür ,Yalancının ve İnkarcının.....
NATO ya ilk başvuruyu yapanda CHP Tek Parti Diktatörlüğü Milli Şefi İsmet İnönüdür, Yalancın ve İnkarcının...
Chp ilk Serbest seçimde İktidarı kaybetmi,ş ve DP Menders kazanmış ve 1952 de de CHP NATO için yaptığı başvuru için ABD Koreye Asker gönderme mecburiyeti ile EVET deneceğini söyledi ve zaten bu işe en çok taraf olan TSK da balıklama daldı ..Devlet kurumları içinde ABD ile en sıkı fıkı olan TC Devlet Kurumu dünde TSK idi bugünde TSK dır... Türkiyede PİT ilacı bile yoktu Buğday yoktu ABD Buğday ,süt tozu, yağlar, peynirler, Subaylara postal, elbise parke ,askere don lastiği askeri araçlar silahlar MAMALAR gönderdiğinde ABD Kötü değil di de şimdi mi kötü oldu ? hadi ordan be Nankörlük parayla değil ya..

YAran mı varda laf atıyorsun.. HEe bi sıkıntın mı var kimse kale almıyor mu seni forumda..:D Şikayet et işte birilerini belki yönetici teşekkür eder...:D

Resmi tarih derken sen bloglarda okursan ne idüğü belirsiz kitapları okursan anca itiraz edersin zaten.. 9 yıldır seninkiler iktidar ben tarihte değişen birşey göremedim demekki neymiş element uydurmıycakmışız.. HE sen tarhi işine geldiği gibi yorumlayabilirsin ama yatsıda söndürürler seni nolcak, kahvedeki cahil amcanı kandırırsın anca... NAtoya gelince 1952 koreye kimin asker gönderdiğine natoya girebilmek için Türk evlatlarının nasıl natoya yalakalık yapıcaz diye menderes tarafından harcandığına bak.. Cemaatin gücü bile bu tarihi gerçeği değiştiremez...

Psikolojide "yansıtma" diye bir savunma biçimi vardır. O savunma biçiminde insan kendisindeki eksikliği kusuru başkasına atarmış. Sende bunu çok iyi kullanıyorsun, hatta bu forumda en çok kullanan sensin! Abuk sabuk saçma sapan yazıyorsun, bilmeyende doğruyu anlatıyor sanacak. Ben bundan korktuğum için seni kaale alıyorum!

Resmi tarih derken en basitinden bize Atatürk'ün babasının fotoğrafı olarak kitaplarda gördüğümüzün aslında onun olmadığı. Bak bu en basiti dikkatini çekeyim! Bu konu Ntv tarih dergisinde de yer aldı. Falih Rıfkı Atay'ın "Çankaya" adlı eserinde geçmiştir bu mevzu. Ama sen kabul etmezsin bunu!

9 yıldır "bizimkiler" baştayken tarihte neler değişmiş, neler değişmemiş bunu öğrenmen için önce tarih kitaplarını açıp bakman lazım ama sende ne gezeer! Bak en basitinden artık Osmanlı tarihini ele alışları artık çok farklı. Kuruluş, yükselme falan diye yazmıyor. Ah azcık ezbere konuşmayı bırakıp bi araştırsan bi baksan..Ahh ahhh..Ama senin için lükstür o. Ne gereği var. :D

Son olarak Nato konusunu hem Mevladi açtığı için hem de o konuda bilgim olmadIğı için yorum yapmam yanlış olur.

psijolojik analizlerinizi özel mesajla halledin. kimin ne kadar bilip araştırmadığı onu ilgilendirir. konuyla ilgili yorum yapın

Bu iş çok tartışılır...
1 Tecavüzcüler
2 İnsan öldürenler çok sayıda
3 Vatan hainleri

Yalancının yüzüne....
ABD den YARDIM isteyen ilk TC Hükümeti CHP Lİ Milli Şef İsmet İnönüdür ,Yalancının ve İnkarcının.....
NATO ya ilk başvuruyu yapanda CHP Tek Parti Diktatörlüğü Milli Şefi İsmet İnönüdür, Yalancın ve İnkarcının...
Chp ilk Serbest seçimde İktidarı kaybetmi,ş ve DP Menders kazanmış ve 1952 de de CHP NATO için yaptığı başvuru için ABD Koreye Asker gönderme mecburiyeti ile EVET deneceğini söyledi ve zaten bu işe en çok taraf olan TSK da balıklama daldı ..Devlet kurumları içinde ABD ile en sıkı fıkı olan TC Devlet Kurumu dünde TSK idi bugünde TSK dır... Türkiyede PİT ilacı bile yoktu Buğday yoktu ABD Buğday ,süt tozu, yağlar, peynirler, Subaylara postal, elbise parke ,askere don lastiği askeri araçlar silahlar MAMALAR gönderdiğinde ABD Kötü değil di de şimdi mi kötü oldu ? hadi ordan be Nankörlük parayla değil ya..

La adam ol başlatma yüzünede yalanınıda liseli..

menderes kimseyi takmadı hatta meclisi bile, mecliste karar çıkmadan kendisi koreye askeri göndertti.. Sırf amerikaya yalakalık yapıp natoya girmek için.. 1952'dede natoya girdi.. MEnderes zorunda kalmışmış... MAl mı lan menderes neyin zorunda kalsın bilerek ve isteyerek gitti yüzlerce askeri şehit etti korede sonrada kendini amerikaya sattı sen sağ sola b*k at daha... SEnin gibi asker düşmanına laf anlatıyoz boşuna nolacaksa sende n adam mı olur....

Gerçeklerle yüzleşmek zor mu geliyor ?
Başbakan Menderes ve 2 Bakanı Millet seçtiği için İdam edenler Mahşerde Hesap veriyorlar...
Edep.....

o küçük yavruları öldürülünce çok zülüyorum benimde o yaşlarda 2 tane yiğenim var hep aklıma geliyor allah düşmanımın başına vermesin böyle bir şeyi çokz or bir durum ...
tayyip efendi seçim önce tvlerde bilbiordlarda şunu yaptık bunu yaptık diyorda idam cezası niye geri gelmiyor acaba... ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri