YAran mı varda laf atıyorsun.. HEe bi sıkıntın mı var kimse kale almıyor mu seni forumda..Şikayet et işte birilerini belki yönetici teşekkür eder...
![]()
Resmi tarih derken sen bloglarda okursan ne idüğü belirsiz kitapları okursan anca itiraz edersin zaten.. 9 yıldır seninkiler iktidar ben tarihte değişen birşey göremedim demekki neymiş element uydurmıycakmışız.. HE sen tarhi işine geldiği gibi yorumlayabilirsin ama yatsıda söndürürler seni nolcak, kahvedeki cahil amcanı kandırırsın anca... NAtoya gelince 1952 koreye kimin asker gönderdiğine natoya girebilmek için Türk evlatlarının nasıl natoya yalakalık yapıcaz diye menderes tarafından harcandığına bak.. Cemaatin gücü bile bu tarihi gerçeği değiştiremez...
Yalancının yüzüne....
ABD den YARDIM isteyen ilk TC Hükümeti CHP Lİ Milli Şef İsmet İnönüdür ,Yalancının ve İnkarcının.....
NATO ya ilk başvuruyu yapanda CHP Tek Parti Diktatörlüğü Milli Şefi İsmet İnönüdür, Yalancın ve İnkarcının...
Chp ilk Serbest seçimde İktidarı kaybetmi,ş ve DP Menders kazanmış ve 1952 de de CHP NATO için yaptığı başvuru için ABD Koreye Asker gönderme mecburiyeti ile EVET deneceğini söyledi ve zaten bu işe en çok taraf olan TSK da balıklama daldı ..Devlet kurumları içinde ABD ile en sıkı fıkı olan TC Devlet Kurumu dünde TSK idi bugünde TSK dır... Türkiyede PİT ilacı bile yoktu Buğday yoktu ABD Buğday ,süt tozu, yağlar, peynirler, Subaylara postal, elbise parke ,askere don lastiği askeri araçlar silahlar MAMALAR gönderdiğinde ABD Kötü değil di de şimdi mi kötü oldu ? hadi ordan be Nankörlük parayla değil ya..