İDDİA EdİyOruM Bunu KimSe ÇöZeMeZ!!!

fatihozel

New member
Reaction score
0
\\u20aci\\x00a8~\\x00e6\\x00df\\x00b4
Bunu kırana helal olsun base 64 denemeyin hiç
Kimse kıramassa şifreyi yayınlıcam

deneylim mi denemeyelim mi, kıralım mı kırmayalım mı.. sonunda helal olsun

alacaz mı alamayacak mıyız ben orda kaldım:p

'/3P pr1D3, 0|\|3 0Ph 7|-|3 $3\/3|\| d34DL'/ $1|\|$. |-|0\/\/ 4B0U7 \/\/3 (|-|4|\|93 7|-|3 $UBj3(7? L37$ 90 0|\| 70 9r33|< /\/\'/7|-|0L09'/. L3\/3L 6 1$ @ Z3U$.|-|7/\/\

sen bunu cozsene noooolur.

ben çözdüm ikisindede şampiyon fenerbahçe yazıyor :):D:):D

len windows şifrelerini oraya şifrelenmiş yeyler die yasmayın...!!!
:))

bu ne şifresi kii ne oliyiki bunu çözünceee ne oliyiii
anlamadımmm... yanieeee yollu bu yollu :D

ya abi saçmalamayın ya hiç böle şifreyi nerde gördünüz ya
md5 şifresi diyecem çok kısa normal şifre diyecem uzun ne biçim sey bu ya!!!

sezar şifreleme sistemi ile yapılmamış. Kendi yöntemimle ßunları ßuldum. ßelki saçmadır ama ßulaßildiğim ßu:)
(üç acı x bu x en x de ah)
HAngi yöntemi kullanıosun ki?

spdpervert' Alıntı:
'/3P pr1D3, 0|\|3 0Ph 7|-|3 $3\/3|\| d34DL'/ $1|\|$. |-|0\/\/ 4B0U7 \/\/3 (|-|4|\|93 7|-|3 $UBj3(7? L37$ 90 0|\| 70 9r33|< /\/\'/7|-|0L09'/. L3\/3L 6 1$ @ Z3U$.|-|7/\/\

sen bunu cozsene noooolur.
Yep pride one oph the seven deadly sins how about we change the subject lets go on to greek mythology level 61 :)

∂єєρвLυє' Alıntı:
Yep pride one oph the seven deadly sins how about we change the subject lets go on to greek mythology level 61 :)

=∂єєρвLυє==== yaws ilkinide cöze bildinmi bari helal sana yaa :D :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :hhmanD

zqwerty' Alıntı:
=∂єєρвLυє==== yaws ilkinide cöze bildinmi bari helal sana yaa :D :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :clap :hhmanD

Aynen Dostum Katılıyorum Sana :clap

çözmüşsen bende tebrik ederim güzel di :d

dalga mı gecionuz adammı secionus hem kimse cozemez buyrun dion hemde hiç ugrasmayın cozemiyeceksiniz hangini yapalım pasa

Geri