İde mimari yardımı isteyenler burdan

bu istediğin çok yakında burda eklemeye çalışayım. çünkü bu dökümanı hazırlamak gerçekten uzun. ve fotoğraflarla bunu deteklemek isterim. Bana biraz süre veririseniz söve nasıl yapıldığını ve nasıl projeye yerleştirileceğini anlatayım burda.

Eyw. kardaşim saolasın bekliyorum...

Liman arkadşım ben dairesel kesitli pencere, kapı yapmak istiyorum ide de bunu yapmam mumkun mu? yarımcı olursan sevinirim şimdiden teşşekkurler.

selam liman ben dairesel kesitli kapı pencere, birde 2,3 basamaklı merdiven yapmak istiyorum yarrdımcı olurmusun bana şimdiden teşekkurler.

Arkadaşlar, idede merdivenler mevcutlerını çekip uzatmkatan başka nasıl oluşturuluyor? Yani sıfırdan bir merdiven yapmak....
Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

MERHABA ARKADASLAR
ben yeni uyeyim professionelce yapilan bir projenizi paylasirmisiniz autocad gibimi bu program veya 3dsMax
saygilar

hocam kolay gelsin ellerine saglik/

ben de ide statik egitim videosu var... ama mimari anlatim videosu yok... eklerseniz sevinirm..

idecad mimari 5

paylaşımlar için teşekkürler. benimde öğrenmek istediğim bir konu var.

--örneğin bir katlı otopark çizminde araç yolu için eğimli betonarme yollar gerekiyor. bu eğim ve düğüm noktaları nasıl olacak?
--birde düşük kotlu bina girişlerinde, toprağın şevini 3 boyutlu olarak nasıl çizmeliyiz, başka bir ifadeyle zemin çizimlerini nasıl yapmalıyız?

emek verenlere ve karşılıksız öğretenlere saygı ve selamlarımla...

slm liman kardeşim benim sorunum ide render ben idecadde render yaptıtdan sonra render sayfama yeni meteryan uygulayamıyorum. mesala odada koltuk koymayı unuttum ve render sayfam üzerindede çalıştım bu durumda idecade tekrar dönüp baştan başlıyorum.
bütün ide render çalışmam boşa gidiyor.

sizden istediğim iderender da kütüpane oluşturabilirmiyim ve bu kütüpanede projem tamamladıkdan idecadde tefriş yapmadan ide renderda yapabilirmiyim..

şimdidende tşk ederim....

arkadaşım merhaba kolay gelsin öncelikle. bana "parke" lazım mahal ayarlarındaki materyallerde buna erişemiyorum çizimlere renk katması açısından böyle bi materyal istiyorum yardımcı olursan sevinirm.

Geri