İdestatik 5.14 tr

emegin için teşekkürler arkadasım.

teşekkürler gakko kardeşim eline koluna canına sağlık..

çok teşekkürler emeğine sağlık umarım yakında 6.0 da cracklı bi şekilde forumda olur..

teşekkür ederiz ama bişey sorcam. idestatik5 in demosu bile 153 mb ike bu full crackli nası 96 mb oluyo acaba ?

ben yükledim çalıştıramadımda,vistada çalıştıran arkadaş var mı yada vistada çalışıyor mu bu crack....statik exe açılmıyor diyor...

teşekkürler hocam ama bu vistada çalışmıyor,yönetici hesabıyla açtım,uyumluluk modunu service pack 2 yaptım.Başka bir yöntemi var mı çalıştırmanın....

Sevgili gakko42 arkadaşım, emeğine ciddi şekilde saygı duyduğumu belirtir, ayrıca bu dosyanın bunca zaman sonra bile server üzerinde oluşunu takdirle karşıladığımı söylemek isterim. Programı paket haline sen mi getirdin bilmiyorum fakat getiren kişi keşke programın kaldırma bilgileri dahil bütün kayıt girdilerini de bir .reg dosyası içinde kuruluma dahil etseymiş diye düşünmekteyim, malum, kayıt girdileri olmadan içerikteki 5.5 güncellemesi eski sürümün yüklü olduğunu algılayamıyor ve kurulamıyor. Hoş, 5.14 haliyle de çok fonksiyonel, nihayetinde tam sürüm özelliklerinde eğitim sürümü. Sağol.

çok teşekkür ederim ellerin dert görmesin

ben agresifim kabul ama sizde şerefsizsiniz
güven ihlali hiç umurunuzda değil
bir gün ödersiniz

Geri