İETT otobüsünde öpüşme eylemi!

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İETT otobüsünde öpüşme eylemi!

Sarılan gençlerin otobüsten atılması benzeri görülmemiş bir eylemle protesto edildi. Sevgililer, otobüste öpüşerek İETT’ye tepkilerini gösterdi...

624153_detay.jpg

BUYUR SANA SEVGİ

Geçtiğimiz hafta İETT otobüsünde sarılarak oturan iki gencin zorla indirilmesi, gündemin ilk sıralarında yer almıştı. Bu garip olay üzerine İETT hemen şoför hakkında soruşturma başlattı ama tepkiler dinmedi. “İnadına sevgi” diyerek internette örgütlenen gençler, önceki gece şaşırtıcı bir eyleme imza attı. Taksimotobüs duraklarında buluşan genç sevgililer, İETT’nin Sarıyer otobüsüne binerek aracın hareket etmesini bekledi.

ÖPÜŞÇÜ EYLEMCİLER
Otobüs hareket ettiğinde ise herkesi şoke eden protesto gerçekleşti. Genç çiftler şaşkın bakışlar arasında öpüşmeye başladı. Hatta bazıları öpüşün şoför tarafından farkedilmesini sağladı. Ancak meslektaşı gibi “sevgisiz” olmayan şoför, genç sevgililere hiç sesini çıkarmadı. Gümüşsuyu’nda inen gençler, protestolarına bu kez dudaklarını değil ellerini konuşturarak devametti. Yani alkışlarla. Arada İETT’ye aşk ve sevgiyi hatırlatan çeşitli sloganlar atarak...

Ekli dosyalar

• 624153_htmansetyeni.jpg
    624153_htmansetyeni.jpg
    51.8 KB · Görüntüleme: 2,279
ben bu eylemi nası kaçırdım ya:sad:

tecavüz ve tacizcilere çağrı yapıyorlar............

bu destek verdiginiz kişiler sizin kardeşiniz ablaniz da olabilirdi bence igrenc bi protesto

EL ELe SarıLmak Masum Bişey EyvaLLah Ama Protesto Edeceğim Ayağına Öpüşmek Nedir Onca İnsanın Ortasında? Biraz Utanma SıkıLma OLur Be
Ayrıca İyi ki ÖpüştüLer Diye BunLarıda KovmamışLar Yoksa BeLediye Otobüsünde Daha Ağır Bir Tepki GösterebiLirLerdi ÇiftLer EL ELe Tutuşma, Öpüşme, ALLah Korusun :)

sacmalık burası iran olamaz veya baska biryer de olamaz ama edeb kalmamış terbiyesizliktir bu öpüsmek icin baska ortamlar secin amerikaya cevirdiniz bu ülkeyi islam dininde sokakta öpüsün demiyorlar okumuş cahiller...!!!

Kimse kimsenin namus bekçisi değildir!!!
Sana mı kaldı el tutuşana laf söylemek, sana mı kaldı öpüşene küfür etmek, açıp sevişmemişler herhalde, masumca bir öpücükten kime ne batar anlamış değilim..Senin sevgilin yok öpüşemiyosun diye nedir bu çekememezlik yine anlamış değilim..Hangi yüzyılda yaşıyoruz? Burada herkes her yerde istediğini yapsın demiyoruz, ama şunu diyoruz milletin namus bekçiliğini yapmak size kalmadı arkadaş, herkesin bi aklı varsa düşünebilme yeteneği varsa neyin yanlış neyin doğru olduğuna kendisi karar verir..Sen misin kendini herkesten akıllı sanan he onu söylede bizde bilelim iki cümlede sana yazalım..

Son olarak İETT Genel Müdürlüğüne teşekkür etmeyi borç bilirim, çok hızlı bir şekilde duyarlı davranarak basın açıklaması yapmışlardır, aşağıdan yazıya ulaşabilirsiniz, saygılar..

http://www.iett.gov.tr/haber_detay.php?nid=820

Mani şimdi muhalefet gibi gözükmek istemiyorum ama bir iki kelime yazamadan geçemedim.

Evet kimse kimsenin ne yaptığına karışamaz.Ama yapılan diğer kişileri bir şekilde etkiliyorsa daha dikkatli olmakta fayda var.
Kültür gelenek görenek ve şeyler çok basit değil,insanlar kültürümüzü koruyacağız diye k*çını yere vuruyor,Afrikada'kiler dudaklarına garip bir tahta takıp geziyorlar,yada çırılçıplak dolaşıpufak bir etek benzeri zımbırtıyla geziyorlar.Bize bu komik geliyor biz gülüyoruz ama bu onların kültürüdür.Yaşayış biçimidir.Ve bunun gibi örnekler çok ve bu insanlar bu bize göre garip gelenek görenek kültürlerini savunuyorlar.

Bu öpüşmeler Amerika'da olsa oldukça sıradan karşılanır çünkü yşayız tarzı öyledir.Ama ülkemizde insanlar topluma açık yerlerde şapur şupur öpüşmezler.Bizde gelenek görenek böyledir.Öpüşmek yasak değildir tabi ama dikkat edilmesi gereken şeyler var.
Burası Amerika yada Rusya olmadığına göre bu kadar sert tepki vermek pekde mantıklı değildir ve evet bencede toplu taşıma araçları gibi yerlerde şapur şupur öpüşmek tabiri caizde ''bize ters ağa'' =)

Birde İran'a dönekten bahsetmişsin,evli olmayan kadın ve erkek İran'da otobüste öpüşse sonu idam diye biliyorum.
Burda otobüsten indirimiş arada epey bir fark var gibi geldi,ikinsici bizde öyle umuma açık yerlerde öpüşen bir millet değiliz =)

Aferin onlara tebrik ederim.Yarın birgün bi şoför öpüşen bi çifti otobüsten atarsa bu ekip yine toplanıp otobüste neler yaparlar bilemiyorum.aferin onlara çok güzel protesto.ilk başta şoförün yaptığını desteklemiyordum ama artık sonuna kadar destekliyorum.bu durum şunu gösteriyorki bi şekilde kurallar konulmayıp bi şekilde engellenmezse bazı şeylerin toplum içinde yapılması normal karşılanır olacak.bugün sarılmaya bu kadar tepki fazla belki ama ona ses çıkarılmazsa daha nelerin yapılmaya başlanabileceğini göstermiş oldular.şoförün yaptığının doğruluğunu ispatladılar.aferin onlara helal olsun.yiyin birbirinizi

Birde bunları destekler nitelikte yorumlar var 4 duvar arasında ne yapıyosan yap ama dışarıda bu şekilde davranmak çok normal oldu artık Ülkemiz nereye gidiyo acaba? Pardon unutmuşum avrupalı oluyoruz :cursing:

Birde bunları destekler nitelikte yorumlar var 4 duvar arasında ne yapıyosan yap ama dışarıda bu şekilde davranmak çok normal oldu artık Ülkemiz nereye gidiyo acaba? Pardon unutmuşum avrupalı oluyoruz :cursing:

sen olma

Öpüşenlerin romantizmine hayran kaldım doğrusu İETT otobüsünde Romantizm =)

BİRİ YER,BİRİ BAKAR,
KIYAMET ONDAN KOPAR...

fazla polemiğe girmek istemedim,yüzeysel :)

Sadece sevgilisine sarıldığı için otobüsten indirildiyse bu bence yanlıştır ama öpüşmek başka bir şey ve bana göre yanlıştır toplu taşıma aracında kimse sizin öpüşmenizi görmek istemez otobüste bu bir çok kişiyi rahatsız eder Saygılar

Geri