Selam arkadaşlar kapsamlı bir ifdate kurdum sistemime isteyenler bakabilirler
www.bursaarkadas.net bunu ben kendim için değil benden yardım isteyen bir arkadasıma cok küçük bir ücret karsılığında yaptım oda kendi zoruyla.
Tabiki birçok sorun yaşadım hazır bir sistemin beni bukadar uğrastırdığını bilmiyordum sonucu görünce bir nebze olsun rahatladım.
Kodlama bilgim cok az.
Sistemin kendisiyle ilgili bir kaç sorunum var son sorunlarım bunlar çözebilmiş arkadaşarın yardımlarını bekliyorum
İlk Sorunum sisteme üye olan ziyaretçi üyelik bilgilerini güncelleme/değiştirme amacıyla /my_profile_edit.php girildiğinde ziyaretçinin önceden girilmiş Cinsiyet,Burç... gibi bazı bilgilerin burada default cıktığını gördüm ve coğu ziyareti bunun farkında olmadan hemen alt kısımları başlıyorlar değiştirmeye. bu sayfaya geldiğinde bu bölümleri db den okuması lazım değilmi? bunun çözümü nasıl olabilir ?
Diğer bir sorunum Sevgili avseq hoca nın yapmıs olduğu forum entegresinden sonra sunu farkettim; bir ziyaretçi ilk üye olduğunda foruma da aynı zamanda üye oluyor bu tamam. Ama ziyaretçi ifdate nin vermiş olduğu şifreyi değiştirip kendi şifresini yarattığında forumdaki şifresi değişmiyor ilk oluşturulan şifre kalıyor /my_settings.php sayfasındaki şifremi değiştir kısmından şifreyi değiştirdiğinde aynı şifrenin forum içinde değişimini nasıl sağlayabilirim ?
Başka bir sorunum
Sanırım birçoğumuzunda yaşadığı video ve müzik gösteriminden kaynaklanıyor. Microsoftun internet explorer da active x uygulamalarını calıstırmama özelliğinden mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ziyaretçi premium üye olmasına rağmen profiline müzik veya video ekleyebiliyor adminde bunu görüp onaylıyabiliyor ama bunu bir türlü profilindeki video ve müzik sayfasında gösteremiyor. Bunun üzerine yine avseq hoca nın yapmıs olduğu youtube entegresini kurmaya karar verdim şimdi kendisinden admin onayı ayarlamasını bekliyorum. Zira yüklenen youtube videoları bu seferde admin onayına gelemiyor.
Evet arkadaşlar görmüş oldığım sorunlar bunlar bunun dısında yapmıs olduğum sayfayı görüp takıldığı konularda yardımımı isteyen olursa buradan her türlü yardımı sağlarım. Gece gündüz cok uğraştım boş yere gitmesin. Teşekkürler.