İFdate Arkadaşlık Scripti & Mod Çalışmaları

avseq hoca halledeckti ama durdurdum dedi çlşmaları..

durdurmak yanlış olur joovili wareze düşene kdr. çok farklı bir script orataya çıkarabiliriz.

ben açıorum ifdate.vobaa.com olarak20 dk hazır olur snrm..ordan yayınlarız dosya olsun mod olsun..

oky. sana pm attım.. msn adresim yazıyor.. eklersin beni..

ioncube ile şifrelenmiş olması bişey ifade etmiyor elbet dezend edilecektir.

avseq01 ve elwis sizleri takdir etmemek mumkun değil başarılarınızı diliyorum...

www.x.info artık mod, tema ve geliştirme çalışmalarını bu adresten takip edebilirsiniz..

edited by prowl

forumda reklam yasaktır tekrarı ceza sebebiniz olacaktır

avseq01' Alıntı:
ioncube ile şifrelenmiş olması bişey ifade etmiyor elbet dezend edilecektir.
elbetteki dezend edilecektir fakat wareze düşene kadar baya zaman geçer diye düşünüyorum..

2.0 unbranded versiyonunu ifdatenin sunucusundan zipli bir şekilde çarptığımız gibi kısmetse yarın v2.1 i wareze düşürmek için uğraşacağız. :)

arkadaşlar isteğiniz ve hevesiniz doğrultusunda kararımı değiştirdim yanlış anlamayın bilmişlik falan taslamıyorum sadece yardımcı olmaya çalışıyorum. devam edelim çalışmalara o zaman. ifdate destek sitesine katılıyom bende.

Arkadaslar bana turkce dil dosyasını verirmisiniz?

anlaşılan ifdatenin destek sitesini vermek reklam gibi anlaşılıyor yardım isteyen arkadaslar özel mesaj atarlarsa ifdate nin türkçe destek sitesinin ismini o şekilde verebiliriz.

ProwL' Alıntı:
scriptin bulunduğu dizine atman yeterli sanıyorum..

daha sonra anasayfaya link verebilirsin
online_uyeler.php ve son_uyeler.php yi scriptin bulunduğu dizine attım ama hiç bir değişiklik olmadı...
anasayfaya link vermek için gerekli code u yazabilirmisiniz ve bu code u index.php de hangi satıra koyacağımızı ???
TEŞEKKÜRLER .

kazandibi' Alıntı:
online_uyeler.php ve son_uyeler.php yi scriptin bulunduğu dizine attım ama hiç bir değişiklik olmadı...
anasayfaya link vermek için gerekli code u yazabilirmisiniz ve bu code u index.php de hangi satıra koyacağımızı ???
TEŞEKKÜRLER .

okadar beleşçi olmayın yahuu.. birazda kendiniz uğraşın. uğraşmadan birşey öğrenemezsiniz..

Beleşçilikle ilgisi yokki bunun ? sadece anlamaya çalışıyordum sistemi, Eminimki sende bu php olayına yeni başladığında beleş diye adlandırdığın sorular sormuşsundur forumlarda !!!

Geri