İFdate Arkadaşlık Scripti & Mod Çalışmaları

kazandibi' Alıntı:
Beleşçilikle ilgisi yokki bunun ? sadece anlamaya çalışıyordum sistemi, Eminimki sende bu php olayına yeni başladığında beleş diye adlandırdığın sorular sormuşsundur forumlarda !!!

elbetteki sordum..aksini iddia edemem. ama link nasıl verilir diye sormadım..!!!

kazandibi kardeşim kullandıgın theme aç,ifdate_header.php yi aç anasayfa,üye ol gibi sitenin yukarısındaki linklerin oldugu dizini bul nerede gözükmesini istiyorsan oraya <a href="online_uyeler.php" class="navigation_text">Online Üyeler</a>  |   bu kodu yerleştir. ok?

ayrıca mesaj atmayım benımde bır ıkı sorunum var bılen arkadaslar yardım ederse sevınırım

1-)profıl sayfaındakı
Burç: Aquarius
Bölüm: Asian
Medeni Durumu: Single
Cinsel Seçimi: Straight gibi yerlerdeki ingilizceleri nasıl türkçelerştirebilirim.

2-)Aim: Not Specified
MSN Messenger: Not Specified
Yahoo!: Not Specified yerlerdeki not specified yazan yerleri belirtmemiş olarak nasıl çevirebilirim.

3-)üye olurken cinsiyet seçimi burç seçimi gibi yerleri türkçe yaptımızda arama yapıldığında problemle karsılasabılırmıyım.

isginim. editlemen gereken cok sayfa war. signup. search. admin bölümünde edit user profile. my profile edit bunları komple açıp değiştirmen gerekiyor. yanındaki value secenekleri dahil. ben yaptım aramada bir sorun olmuıyor ancak editlemeni dikkatli yapmalısın..

Not Specified olayuına gelince. ben tam bakmadım ama sayfalarda ctrl+f ile arama yaparak hemen bulabilirsin oldugu yeri.

sagolasın jeasus yalnız edıtledıgım zaman uyenın proflını ıncelerken ıngılızce gozukuyor nese bıraz daha ugrasayım turkcelerıyle cok sagolasın ılgın ıcın yınede bu konuda bılgısı olanlardan yardımını belıyorum saygılarımla

Jeasus editleme işini sql den yapıcaksın veritabanından

arkadaslar bu yenı kullanıcılara gonderılen maılı nasıl turkcelestırecegız?

Nette çok fazla arkadaslık scripti var ama Senn kinin onlara benzemediğine eminim ;) ELlerine sağlık kuruyorum hemen..

Çalışmalarınız Icin Teşekkür Ederim ArkadasLar Fakat Link Kırık Sans Yokki Bende..

yaw arkadaslar forumu nasıl entegre edijez o kadar baktım fakat forum hakkında bilgi yok bide üye girişinden sonra anasayfada üyelik girşi yeri duruyor urastım ama yapamadım

Arkdaslar son durumlar neler

İndex De Sorun?

Merhaba Arkadaşlar Verende Sagolsun Kurulumda Yardımcı olanda tabi herkezin bi sıkıntısı oldugu gibi benimde mevcut turkçe olayını vs herşey tamam haloldu tek sorun buraları turkceleşirkenmi yada ne ederken bilmiyorum anasayfa da SOn üyeler SOn Blog lar SON resimler bunların hiç biri anasayfam da cıkmıyor ne yapmam lazım cıkması için yardımcı olursaniz sevinirim...

Sorunumu Çözdüm

üye oluyorum mail'a bilgiler gelmiyor , admin paneli england , nasıl düzenlerim.

tafun , biraz düzenlemeler icinde , yardımcı olabilirsen bana sevinirim , pm atamiyorum sen direk atarsin msn müsaitsen.

Geri