İki genç kız engelli erkeğe tecavüz etti

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İki genç kız engelli erkeğe tecavüz etti

İki genç kız 17 yaşındaki zihinsel engelli bir erkeğe evin garajında tecavüz etti

623712_detay.jpg

Amerika'da 16 yaşındaki April Kuchta, kız arkaşıyla birlikte zihinsel engelli bir erkeğe tecavüz etti.

April Kuchta, 14 yaşındaki kız arkadaşıyla birlite zihinsel engelli Tom Burtons'ı bıçakla tehdit edip kaçırdı. Aynı mahallede oturdukları 17 yaşındaki Tom Burtons'u evlerinin garajına sokan iki kız, Burtons'un ellerini ve ayaklarını bağladı.

Garajdan gelen sesleri duyan komşular, Tom Burtons'a tecavüz eden kızları yakalattı.
Tecavüzcü kızlar gözaltına alındı ve Porter County Hapishanesi'ne gönderildi.

Ekli dosyalar

• 623712_detay.jpg
    623712_detay.jpg
    15.3 KB · Görüntüleme: 1,854
ben ortada bi sorun göremiyorum :mellow:

ellerini bağlamasalar no problem ingiltere ve abd de normal şeyler

Yuh ya resimdekiyse eğer tecavüze ne gerek varmış sokağa çıkıp herhangi bi erkeğe sorsa direk atlardı üzerine boşuna uğraşmışlar :D

Hakikaten ilginçmiş :)

Konuya yapılan bazı yorumlara şaşırdım. ortada engelli biri ve ona yapılan zalimce bişey var. Sorsalar hepiniz engellileri koruyan gözeten insanlarsınızdır. Tam tersi olsaydı engelli olan kız olsaydı, tecavüzcüler de erkek... onlar kadar şerefsizi yoktu değil mi? Yazık

Konuya yapılan bazı yorumlara şaşırdım. ortada engelli biri ve ona yapılan zalimce bişey var. Sorsalar hepiniz engellileri koruyan gözeten insanlarsınızdır. Tam tersi olsaydı engelli olan kız olsaydı, tecavüzcüler de erkek... onlar kadar şerefsizi yoktu değil mi? Yazık

Kankam son noktayı koymuş .

Helal olsun doğru söylüyo .

bukadar insanlıktan çıkıldı demek..Allah ıslah etsin.hidayet versin..

o kültürler için anaormal şeyler değil rahatlar ee bukadar rahat olurlarsa her türlü sapkınlıkta olur işte....

aLan Razı veren Razıı adamDa iyi eğLenmiştir haa :D ah ben oLcakTım

yani bu durumdan faydanlanmak isteyen ola bilir ama bir ilişki her ne sekılde olursa olsun iki tarafın oluruna bakar.

engelli biri varki zihinsel engellli ! yani hayatta asla ne istediğini bilemeyen biri var karşımızda ve bence her iki bayanda bundan sonra engelli vatandasların hizmetine verilmeli cezaları bu olmalı ömür boyu bunu yapmalılar

yani bu durumdan faydanlanmak isteyen ola bilir ama bir ilişki her ne sekılde olursa olsun iki tarafın oluruna bakar.

engelli biri varki zihinsel engellli ! yani hayatta asla ne istediğini bilemeyen biri var karşımızda ve bence her iki bayanda bundan sonra engelli vatandasların hizmetine verilmeli cezaları bu olmalı ömür boyu bunu yapmalılar

katılıyorum hiç değilse bundan sonrasında bi faydaları dokunur istemeserde

Geri