İki gerçek olay.

LuisCode

New member
Reaction score
0
Hizmetli personel olarak doğumhanede çalıştığım dönemlerdi…doğuma bir gün bir çift geldi bayan erken doğum yapmak üzereydi neyse gerekli tüm hazırlıklar yapıldı bayanı yataklardan birine yatırdık.bayanın eşine gerekli olan şeyleri söyledikten sonra evraklarını tamamlaması için yollamıştık…yanlışım olmasın aradan 2 veya 3 saat geçmişti doğuma bir bayan daha geldi…onuda alel acele hazırlayıp diğer bayanın yanına yatırdık bayan çok ani geldiğini ve hiçbir hazırlığının olmadığını eşini arayıp konuşması gerektiğini söyledik neyse bayan eşine telefon etti gerekli ihtiyaçlarını söyledi.. aradan yarım saat geçti ilk gelen bayanın eşi geldi karısının ihtiyaçlarını getirdi birde gerekli evrakları tabii.
Neyse adamın getirdiği eşyaları aldık ve adam gitti tabii bunlar olurken vakit akşamın 9’u falan olmuştu.. o sırada güvenlikten aradılar kapıda bir adamın geldiğini ve karısının doğum yapmak üzere olduğunu ve eşya getirdiğini söylediler bende yukarı göndermesini söyledim..
Herhalde diğer bayanın eşi diye düşündüm ve doğumhane kapısına çıktım adamı beklemeye başladım asansörün sesini duydum kapı açıldı ve elinde bebek eşyalarıyla ilk gelen bayanın eşi geldi bende adama beyefendi bu kadar eşyaya gerek yok zaten getirmiştiniz yaaa dedim.
Adam yok eşim illaki istedi hiç kıyafet getirmemiş iyide beyefendi karınızın ihtiyaçlarını siz zaten vermiştiniz babalık heyecanı unuttunuz herhalde dedim adam yok onları karıma getirmiştim dediii eeeee dedim bunlarda diğer karıma dedi. neeeeeeeeeeeeeeeeee diyorsunuz siz beyefendi içerdeki hanımlar sizin eşleriniz mi diye sordum evet dedi bende ebe arkadaşa haber verdim çünkü ortada karışık bir durum vardı ebe arkadaşa durumu kısaca anlattım ebe arkadaş sağolsun biraz dobraydı beyefendi dedi lütfen söyleyin nasıl olduda iki bayanın aynı günde doğuma gelmesini başardınız lütfen bunun sırrını bizede söyleyin dedi. Adam hiç oralı bile olmadı bize dediki lütfen sizden rica ediyorum onları aynı odalara yatırmayın bir birlerinden haberleri yok ne yaniii şimdi bu durum normal mi sizce dedim adam tabii normal ne var ki dedi…baktım o kadar n ormal bir olaymış gibi gururlanarak anlatıyor içimden ben sana sorarım dedim neyse ertesi güne kadar 2 bayanda akşamlı sabahlı doğurdu her şeyi halletmiştim bayanları doğumhaneden çıkartmanın dışında ve gıcıklık olsun diye iki bayanına aynı odaya yatırdım adamada ayrı ayrı yatırdığımı söyleyip ilk eşini yatırdığımı söyleyerek odanın birine yolladım ardındanda adamı takip ettim adamın odaya girmesiyle iki dakika sonra kıyamatin kopması bir olmuştu…iki bayanın o hallerinde adamı bir kovalayışları vardı görmenizi isterdim ellerine ne geçirdilerse adamın başına yağdırdılar oh olsun iyi yaptılar.
Yaşasın kötülük…

ÖRDEK MESELESİ

Servise yatalak olan ama ameliyat olması geren bir hasta getirildi.hasta geldi ama hastanın refakatçisi yoktu kadının eşine refakatçi gelene kadar eşinin yanında kalabileceğini söyledik amcaya lazım olur belki diyerek banyodan ördek getirmesini söyledik.(ördek hastaların altına konulan asıl adı sürgü olan ama halk arasında ördek adıyla bilinen bir araç) neyse amca odadan çıktı banyoya sürgü almaya gitti gidiş o gidiş adam gitti gelmedi bekle allah bekle adam yok neyse aradan artık ne kadar zaman geçti bilmiyorum adam çıktı geldi elinde bir tane kazla mahçup bir şekilde bize dönerek hemşire hanım ördek bulamadım kaz olurmu demişti...tabiii biz o an kopmuştuk...

Alıntıdır.

ilk yorum benden hadi bakalım güzel olmuş kardeş :D:D ++

Geri