İki kadının ERKEK KAVGASI

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
1.20090514150136..jpg

Biri 20 yaşında, diğeri 29... İkisi de bir erkeği sevdi. Biri onunla nişanlandı, diğeri onunla görüşmeye başladı. İşte o zaman kıyamet koptu.

Maltepe'de erkek yüzünden tartıştığı bildirilen 2 kadından biri, diğerini göğsünden bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadının beyin ölümünün gerçekleştiği bildirildi.

3 kardeşiyle birlikte yaşayan Gaye Kılıç (29), dün gece dairesinden çöp atmaya çıktığı sırada apartman boşluğunda bekleyen Burcu K'nin (20) saldırısına uğradı.

KALBİNE BIÇAĞI SAPLADI

Burcu K'nin göğsünden bıçakla ağır yaraladığı Kılıç, vatandaşların yardımıyla Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yoğun bakım servisine alınan Kılıç'ın, beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.
NE YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM

Olay yerinden kaçan Burcu Kurt ise nişanlısı Orhan Canga ile birlikte olay yerinin yakınında bir parkta polis tarafından gözaltına alındı. İfadesi alınan Kurt'un, "Nişanlımla konuştuklarını görünce tartıştık. Sonra beni arayıp bana "bugün senle, yarın başkası ile kafana takma" deyince çok sinirlendim. Bir şişe votka içtikten sonra Gaye'nin evine gittim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum" dediği ileri sürüldü

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Burcu K'yi gözaltına aldı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürülen Burcu K'nin, nişanlısı olduğu öne sürülen O. Ç. ile konuştuğunu gördüğü Gaye Kılıç ile bu nedenle birkaç gün önce tartıştığı öğrenildi

kaynak

Sezen seni sık hatırlar oldum bu sıralar yine vardı ya bir parçan
neydi o dur bakıyım hıı tamam hatırladım şimdi değer mi hiç : ).

buı kadınlarda sapıtmış töbe töbeee:))

Geri