İkinci bombayı patlatıyorum 3 dakikada bedava forum siten olsun

SaMoo_55

DeadLythief
Reaction score
0
Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda hiçbir programlama bilgisi gerektirmeden %100 bedava olan bir site buldum sitenin adı

www.forumup.com

Siteye girin ,menülerde siteni yarat yazıyo tıklayın gerekli ayarları yapın admin olun,konular açın vs forum siteniz herşeyiyle sizin olsun.:victory

ya kardes adamlar işini biliyolar. popüler olmak için alt forum mantığıyla calısıyor. sen formu toplamaya calısırken adamlar seni sömürüyor yani sen calısıyon adamlar yattığı yerden tavan yapıyor birde birçok şeyde problem yasanıyor yani sen sözde yöneticisin coğu kişinin emekleri yılları boşa gidiyor. benim şahsi düşüncem tecrübelerime göre paraya kıyacan alacan domainini hostingini rahat edecen. yada hiç uğrasmıyacan sağlam bi forumda istediğini buluyorsun zaten orda takılacan :)

ya kardes adamlar işini biliyolar. popüler olmak için alt forum mantığıyla calısıyor. sen formu toplamaya calısırken adamlar seni sömürüyor yani sen calısıyon adamlar yattığı yerden tavan yapıyor birde birçok şeyde problem yasanıyor yani sen sözde yöneticisin coğu kişinin emekleri yılları boşa gidiyor. benim şahsi düşüncem tecrübelerime göre paraya kıyacan alacan domainini hostingini rahat edecen. yada hiç uğrasmıyacan sağlam bi forumda istediğini buluyorsun zaten orda takılacan :)

Para vermek istemeyenler veya veremeyenler için bu bilgileri veriyoruz,adamın tavan yapabilir sonuçta adamın reklamını yapıyosun ama el mahkum para vermiceksen bunlar olacak elbette

Acayip Bi Bomba Burdan Bile Hissedildi.
Ne Koydun Bunun İçine Hangi Örgütle Çalışıyorsun Böyle Bi Bombayı Her Örgüt Yapamaz.
Yaa Bi Git Sen Buna Mı Bomba Diyorsun Ben Forumup'ı 4 Sene Önce Keşfetmiştim.Valla Ne Yalan Soyleyim Ben 4 Sene Önce Patlatmıştım Bukadar Ses Getirmemişti Sen Kalkmışın Şimdi Patlatıyorsun Bombayı Olurmu Şimdi

Acayip Bi Bomba Burdan Bile Hissedildi.
Ne Koydun Bunun İçine Hangi Örgütle Çalışıyorsun Böyle Bi Bombayı Her Örgüt Yapamaz.
Yaa Bi Git Sen Buna Mı Bomba Diyorsun Ben Forumup'ı 4 Sene Önce Keşfetmiştim.Valla Ne Yalan Soyleyim Ben 4 Sene Önce Patlatmıştım Bukadar Ses Getirmemişti Sen Kalkmışın Şimdi Patlatıyorsun Bombayı Olurmu Şimdi

Allah allah sen keşfetmişsen keşfetmişsindir
Bu beni enterese etmezki ben bulduğum bişeyi paylaştım
İster Ses getirsin ister getirmesin sanane bundan

merhaba arkadaşlar bende forum sitesi açmak istiyorum parasınıda vermeye hazırım ama bana yol gösterecek bir arkadaş lkazım nasıl ve nereden yapabilirim bu işi ayrıntılı açıklama olursa çok sevinbirim burad cvplarınızı göremeyebilirim lütfen mail atabilirmisiniz [email protected]

Adamlar istedikleri zaman kapatabilirler forumu.Onlara bağlı yani iş.En iyisi kendine ait bi forum :thumbup1:

Geri