Antony Costa
Cappadocian Glorian Boy
- Reaction score
- 0
Arkadaşlar sizlerle Çok Hoşuma Giden Ve Sizlerinde Hoşuna Gideceğini Umduğum Bi Hadiseyi Aktaracağım
Ben Bi Menajer Oyunu Hastasıyım.Erkek Arkadaşlar Bilirler Menejer Oyununu...Takım Yönetmek ve Takımınızı En iyi Seviyeye Getirebilme Oyunudur...zevklidirde...Geçenlerde Oynuyorum...Ben Bi Galatasaray'lıyım ama Feneri Yönetiyorum...
Şampiyonlar Liginde Finale Kalmışım...Hemde Rakip ; FenerBahçe-GalataSaray
İşte Maçın Sonucu,Oynanan Saha,Seyirci Sayısı...Tarih 2o11....
Maçı 1 - o FenerBahçe Alıyor...Golü Brezilyalı Oyuncu Dagoberto Atıyor...
Maçı Portekiz-Lizbonda 92363 kişi seyrediyor
Resimde Gördüğünüz Sakatlanan Galatasaray'lı Oyuncu Alex Şu Anda FenerBahçe'de Oynayan Alex da Souza!!!
Ve İşte GS-FB 2o11 Kadroları...
Galatasaray'da Ewerthon,Alex,O'Brien,İvica Olic,Serhat Akın gibi yıldızlar var...
FenerBahçe'de Vanden Borre,Chelsea'da Oynayan Joe Cole,Diego,Barca'lı Motta,Appiah(tanıtmaya gerek yok
, Dagoberto var...
Bana Güzel Bi OLay olarak geldi bende sizlerle paylaşayım dedim...
İnşallah Böyle Finaller Oynarız...Biz Belki Göremeyiz ama Çocuklarımız Yada Torunlarımız Görür inşallah
Nası Ama???
Ben Bi Menajer Oyunu Hastasıyım.Erkek Arkadaşlar Bilirler Menejer Oyununu...Takım Yönetmek ve Takımınızı En iyi Seviyeye Getirebilme Oyunudur...zevklidirde...Geçenlerde Oynuyorum...Ben Bi Galatasaray'lıyım ama Feneri Yönetiyorum...
İşte Maçın Sonucu,Oynanan Saha,Seyirci Sayısı...Tarih 2o11....
Maçı 1 - o FenerBahçe Alıyor...Golü Brezilyalı Oyuncu Dagoberto Atıyor...
Maçı Portekiz-Lizbonda 92363 kişi seyrediyor
Resimde Gördüğünüz Sakatlanan Galatasaray'lı Oyuncu Alex Şu Anda FenerBahçe'de Oynayan Alex da Souza!!!
Ve İşte GS-FB 2o11 Kadroları...
Galatasaray'da Ewerthon,Alex,O'Brien,İvica Olic,Serhat Akın gibi yıldızlar var...
FenerBahçe'de Vanden Borre,Chelsea'da Oynayan Joe Cole,Diego,Barca'lı Motta,Appiah(tanıtmaya gerek yok
Bana Güzel Bi OLay olarak geldi bende sizlerle paylaşayım dedim...
İnşallah Böyle Finaller Oynarız...Biz Belki Göremeyiz ama Çocuklarımız Yada Torunlarımız Görür inşallah
Nası Ama???