İlginç bir soru...

dijitalkurt

New member
Reaction score
0
Adamın biri intihar etmeye karar veriyor. Fakat milletin kafasını karıştırmak için Ağustosun en sıcak günlerinden birinde kalkıp bir depoya gidip yüksekliği 4 metre olan tavanın tam ortasında 1 metrelik iple kendisini asıyor. 2 hafta sonra depoda kendisini bulanlar deponun bomboş olduğunu ve adamın tam ortada asılı bir şekilde sallandığını görüyorlar. Adamın oraya nasıl çıktığını bulabilir misiniz?

buz kalıbı kullanmıştır.sonrada buz eriyip sıcaktan buharlaşmıştır

bu adam dediğiniz örümcek adam olmasın ???

:D :D hım...onu bırakalımda dedektifler düşünsün:D :D

demekkı adam 3 metre cunku 4 metrelık bıyere 1 metrelık ıple asıo.depoda bıse yoksa bole abı.Rahmetlı uzun boyluymus yani:) :) :) :)

şimdi olaya bilimsel yönden bakarsak olay ağustos ayının en sıcak günlerinden birinde oluyor...hhmmm bu önemli hava sıcak...elimizde baka ne var tavan 4 metre...bideee adamın elindeki ipin 1 metre olduunu biliyoruz...haa deponnda boş olduğunu unutmayalım ....şimdi bunalrdan yola çıkarsak cvp bulunacak gibi gözüküo ama ben bulamadım :D

bole seylerle kafanizi yormayin arkadaslar caninizi niye skyonuzki

ip 1 metre + adamın boyu 1.70-1.80 de desek kol boyunuda işin içine dahil edersek yaklaşık 2 metre 20 cm gibi bi uzunluğa ulaşır. tahminen tabi. ne etti toplam 3 metre 20 cm...kaldı 80 cm lik bir atlayışla ipi tutma ve kendini çekip boynuna geçirme.

ama tabi kitlendik ipi tavana nasıl astı bilemen:) olmadı yani

cazciz' Alıntı:
şimdi olaya bilimsel yönden bakarsak olay ağustos ayının en sıcak günlerinden birinde oluyor...hhmmm bu önemli hava sıcak...elimizde baka ne var tavan 4 metre...bideee adamın elindeki ipin 1 metre olduunu biliyoruz...haa deponnda boş olduğunu unutmayalım ....şimdi bunalrdan yola çıkarsak cvp bulunacak gibi gözüküo ama ben bulamadım :D

ya bende okuyorum sonuna kadar işte budur cevabı sölicek die bekliorum:vur
herşey çok açık işte buz kalıbının üstüne çıkıp intihar ediyor:D

adam o koca buz kalıbını kimseye çaktırmadan depoya nası sokuo :)

ya bu sorunun bı cvbı yok mu :durdurun

merak edıyorum...

Bencede rahmetlının boyu 3 metreymış:durdurun :durdurun

Geri