İlginç Resimler Bölümünde Görev Almak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kere Şampiyon Fenerbahçe diye bağır hemen veriyim artıyı =)

Yoksa hava alırsın kanka :)

SeLin var yukarda renkdaşım ona veririm yoksa :p

+1907 diyorum mamişciiime :)

Bölüme ilgin çok az sadece yönetime girmek için açılmış bir başvuru imajı uyandırdı bende ( - )

aktiviten dahada artmalı o bolumde new e katılıyorum

-1905

Toplam 141 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

namara 141 konuyla olamadığını görürsek

Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Arama işlemi Toplam 0.03 Saniye sürmüştür.

senin 37 konu hiçbirşey ifade etmiyor abi ...
ama gördüğüm kadarıyla paylaşım ile mod olunmuyor sadece ... madem paylaşımlara bu kadar değer verilmiyor o zaman senin açtığın konuların pek bi önemi yok ... ne kadar açmışsın ne zaman açmışsın ...

Furkan'ın oyuna geline :)

Başlat > Çalıştır ' a +61

yaz

Furkan'dan +61 çalışır

(tartışma postu değildir bilginize ... )

şuan erken olduğunu düşünüyorum biraz daha zaman geçince hala aynı çizgideysen oyum olumlu olur fakat şuan olumsuz

yönetici olarak görev almak isteyen arkadaşlara oy verirken, daima buraya yansıttığı kişiliğini düşünerek oy verdim..senin de foruma yansıtmış olduğun doğru ve güvenilir kişiliğin artı (+) oy kullanmamda en büyük etken..

inşallah hakkında hayırlısı olur mami..yöneticilik görevini de layıkıyla yerine getireceğinden en ufak kuşkum yok..umarım seçilirsin..

+1903

+1903 HayırLısı OLsun Kardeşim.

bencce haber bölümünde gayet iyisin dai.... iki bölüm birden biraz fazla olmazmı?

Bölüme mod olabilme açısından iki türlü bakılmalı.
Her ne kadar konu sayısı önemsiz denilsede, bölüm resimlerden olusan bir bölüm.
Resimlerden olusan bir bölüme mutlaka bir kişinin uzun süredir aşikar olması, orayla ilgilenmesi gerekiyor.
Resimlerden olusan bir bölümde arama yapma ve konu kapatma kolay olmuyor malesef.
O yüzden oraya daha ilgili bir kişinin mod olması, daha iyi olur kanısındayım.

Kişiliğine oy verdiğimde +1

Ama Bölüm icin oy kullandığımda -1

kişiliğin bunu kaldırabilecek kapasitede olgun ve anlayışlısın hıc bır yanlışını forumda ben şahsım adına rastlamadım online suren mukemmel herzaman forumdasın bu mod olman ıcın yeterlı hakkında hayırlısı olsun daima +++++ 1907

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri