İlk 3D maç yayını büyüledi

ecstasy

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
İlk 3D maç yayını büyüledi

Arselan-Manchester United maçını bazı publarda canlı ve 3D olarak izleyenler çok beğendi

manset_ic_204371.jpg

Dün oynanan Arsenal-Manchester United maçı, Avrupa’da üç boyutlu yayınlanan ilk futbol maçı oldu. Barları dolduran İngilizler, özel gözlükleri ile 3D maç izleme keyfini yaşadı.
Sky Sports tarafından yayınlanan maç, ülkenin farklı yerlerindeki dokuz barda özel polarize gözlüklerle izlendi.

Maçı izlemeye gelenler deneyimden oldukça memnun kalırken kimisi 3D yayının sahada izlemekten daha eğlenceli olduğu yorumu yaptı.
Londra’daki Railway Tavern Pub’da maçı izleyen 71 yaşındaki David Wubelski, özellikle yakın çekimlerin 3D ekranda muhteşem göründüğünü, geniş açılarda ise sorun olduğunu söyledi.

Maç izlemek için daha önce hiç puba gitmemiş olan 25 yaşındaki Laura Pryllis ise bundan böyle maçları 3D izleyeceğini belirterek “gelecek bu” yorumunda bulundu.
Londra’nın kuzeyindeki Emirates stadyumunda oynanan Arsenal-Manchester United maçı, Nisan’da İngiltere’de düzenli yayına başlayacak Sky 3D kanalının test olarak yayınladığı ilk spor etkinliğiydi.

Kanal, ülkedeki 3D televizyon seti sayısı arttıkça maçı 3D yayınlayan mekan sayısını da artıracağını açıkladı. Şifreli dijital yayın kuruluşu Sky, yaklaşık 1.6 milyon abonesine de 3D yayınları ek ücret almadan izlettirecek.
Gelecek sezonda Pazar günleri oynanacak Premier League maçları da tümüyle 3D yayınlanacak.

Ekli dosyalar

• manset_ic_204371.jpg
    manset_ic_204371.jpg
    14.8 KB · Görüntüleme: 32,489
adamlar 3d ye gieçti daha biz şifreli yayını çözemedikk

5 boyutlu bile var bunlar hala 3 boyutluda mı :D:D

biz daha HD göremedik (tv de)adamlar 3D blu-ray izliyo allahtan ben filmleri netten 3D Blu-ray indiriyom anca öyle, gözlük seti de aldım FuLL HD tv ye bağlıyom pc yi (HDMI dan) mis gibi sinema gibi izliyom tek sorun bi 3D film en az 7-8GB oluyo. Bizimkiler tv de HD yayın yapsalar yine razıyım ama oda yok KVP yi HD izlemek için HD smart ın olması lazım onun için D-smart alman lazım onun için para lazım çanak taktırman lazım birsürü iş daha ben ne diyim tüm dizi ve filmleri dandik dandik izliyoruz alt yapı yokki bizde netten indirip kendiizi avutuyoruz bende HD tv var tek özelliğini bile kullanamıyorum ne anladım ben öyle HD likten

biz daha HD göremedik (tv de)adamlar 3D blu-ray izliyo allahtan ben filmleri netten 3D Blu-ray indiriyom anca öyle, gözlük seti de aldım FuLL HD tv ye bağlıyom pc yi (HDMI dan) mis gibi sinema gibi izliyom tek sorun bi 3D film en az 7-8GB oluyo. Bizimkiler tv de HD yayın yapsalar yine razıyım ama oda yok KVP yi HD izlemek için HD smart ın olması lazım onun için D-smart alman lazım onun için para lazım çanak taktırman lazım birsürü iş daha ben ne diyim tüm dizi ve filmleri dandik dandik izliyoruz alt yapı yokki bizde netten indirip kendiizi avutuyoruz bende HD tv var tek özelliğini bile kullanamıyorum ne anladım ben öyle HD likten

allah allah. nasıl oluyor da 7-8gb a hd film oluyor? ripli felan olmasın. hdrip tarzında. ben en az 15 gibi bulabiliyorum. hatta bi transfomers getirdi arkadaş film 40gb:D

TRT daha normal yayını bile yapamıyor elin adamı 3 boyuta geçti. Lig TV yine fena sayılmaz HD veriyor bari.

Geri