Ben bu askerin kasti öldürüldüğünü düşünüyorum eğitim sırasında nasıl sırtından vurulur ki ...
Ben o askerin pkk lı olabileceğini düşünüyorum , şahsen ben asker olsam ve yanımda yatanın da pkk lı olduğunu bilsem öldürürüm çünkü yarın onun yüzünden bir asker şehit olsa ya da yaralansa vicdan azabından ailesine karşı kul hakkından korkarım...
O ayet yazılı örtüye bez parçası demek de çok küstahça bir üslup , evliyalar , şehitler 1400 yıldır hep o örtüyle gömüldüler , o Hak olanın simgesi ...
İki noktaya dikkat çekmek istiyorum
aile, ferdini kaybetmiş olması hasebiyle tepkili olması normaldir, bayrağı şehidinin üstünde bırakması elbette çok güzel olurdu ama kaldırmış olmasında art niyet aranmamalıdır.
ikinci olarak haberde "üstünde arapça bir bez parçası" diyerek nitelendirilen şey ayetlerin yazılı olduğu yeşil bir örtüdür. bu da habere bezparçası diye nitelendirilerek küçümsenmesi haberin art niyetli olarak yazıldığını gösterir. unutmamalıyız ki bayrak da bir bez parçası lakin üstündeki kan ve taşıdığı manalar itibariyle kutsallaşmıştır !!!
O zaman vatani görevini yapan tüm Kürtler PKKlıdır, Hepsi öldürülsün. Saçmalamışsın