İlk kez kaç yaşında otomobil kullandınız?

İlk kez kaç yaşında otomobil kullandınız?

• Hiç otomobil kullanmadım

Kullanılan: 12 6.3%
  • 10-11

Kullanılan: 44 23.2%
  • 12-15

Kullanılan: 79 41.6%
  • 18-19

Kullanılan: 40 21.1%
  • 20-22

Kullanılan: 4 2.1%
  • 25-35

Kullanılan: 9 4.7%
  • 36-40

Kullanılan: 1 0.5%
  • 40 yaşından büyüktüm...

Kullanılan: 1 0.5%

• Kullanılan toplam oy
    190
Valla tam yaşım hayırlamıyom ama ilkokul 7 ye gidiyodum :):)

11 yaşında sanırım =)

ßaßamın o zamanlar servis şirketi vardı ilk kez 11 yaşında pejo j9 kullanmıştım 18 kişilik ve hep minißüs kullandım ilk taksiyi 17 yaşımda kullandım sanki uzay aracı kullanıyormuşum gißi geldi o serilik ve konfor şok etmişti hehe

12 yasnda gectim dreksiyona bu arada forumda ne cok trafik canavarı varmış alayı yaşı dolmadan arabayı almış :D

16 yasimda ilk kez kullandim. vakit bulursamda bi ara ehliyet alirim

14 yaşında başladım. babam arabayı nasıl kaldıracağım hakkında hiçbirşey söylememişti bana yine de o şekilde stop ettirmeden kaldırdım arabayı.sürerken de; "eğer arabayı ben olmadan, ya da yanında ehliyetli biri olmadan sürersen unut"dedi o yüzden kaçırma girişiminde bulunmadım hiç:)

bn 14 yasnda kullandm babam gostermsti ehliyetimi aldm yasm gelince gecen aksam bi isim vardı arabai parkettim gittim işimi grdm geldim sora bi baktm arabanın sol arka taraf yok. şok oldum. kafamı bi kaldırdım "IETT araclarının manevra sahasıdır park etmeyiniz" yazıo. O an bi Allah Belanı versin iett dedim daha fazlasınıda dedimde yazmıım buraya. şimdi artkn hertarafa bakıorum once zemin etütdü yapıorum sora bırakıorum arabamı.

12 yasindayken traktör kullandim :D

18 yasindayken abim arabasini verdi, kullanmasini biliyorum saniyor :D ben hala bilmiyorum
gazi kökleyince olan oldu :D asfalti inlettim daha o oldu ama insallah bu yaz yaparim ehliyet

14 yasımda basladım bizim burda bosluk bir arazi vardı orda..;)

Ayağım Gaz Pedalına Yetiştiği Günden Beri Araba Kullanıyorum Daha Önce de Babamın Kucağında sadece direksiyon kullanırdım :goz:

hic kullanmadim, 18 yasima daha yeni girdim yakinda baslayacagim ehliyete

ooo vaLLa uzun YoLa cıkınca Babam DüzenLi oLarak veriyor aRabayı SağoLsun iLkkezde 13 Yasımdayken vermisTi :)

ben önce traktör kullanarak başladım.sonra araba geldi çalardım genellikle...

bu yasima kadar nerdeyse ne indimiz nede bindimizin sayisi belli ama ilk gercek anlamda 17-18 yasindayken felandi sanirim.....

Geri