İlk okul ve liselerde Saç Başa Karışılsın mı Karışılmasınmı

Sizce ilk okul ve lisede Saça başa Karışılsın mı

• Evet

Kullanılan: 47 40.9%
  • HaaaYırrrr

Kullanılan: 68 59.1%

• Kullanılan toplam oy
    115

acemihackr

New member
Reaction score
0
sizce ilk okul ve lisede saç başa karışılsın mı yani uzunluğuna kısalığına

bence KARIŞILMASIN

bence yakışıyorsa biraz serbes olmalı ama hippi hippide gelecekse bence kazımalı :D

bana ne karışılsın ben btirdikten sonramı karışılmasın yok ya. bende isterdim böyle omuza kadar uzatmayı ama müdür kulağa kadar uzatmazdı. ben yaşayamadıysam kimse yaşamasın:D:)

yokya karışmasınlar

bn uzattım die müdürden dayak yemiştim ondan açtım konuyu :D
ilk okul nesede lisede de karışıyorlar

bence ölçülü karışılmalı. karışılma sebebini araştırmak gerekli diye düşünüyorum. şimdiki gençliğe bakıyoruz bi tane adam gbi giyinen yok. yok amerikan traşı yok küpe hele bide bi don giyiyiolar g..ün yarısı dışarda düştü düşecek. medeniyet mi bu yau. disiplin dedikleri şey bu yaşlarda aşılanmazsa daaa ne zaman aşılanacak. yani şunu demek istiyorum kişiler özgürdür yalnız başkasını rahatsız edene kadar. örf ve adet lerimize uymayan şeylerden kaçınılmalı diye düşünüyorum. hep özenti olduk çıktık.

Liseyi bilmem ama ilkokulda çocukların bit riski var karışılmalı

KarışıLmasn yha ne bu asker hayatı gbi abartıLmadıgı sürece çoq ii oLur bence karışıLmaması hatta erkekLerde ceket Yerine Lacoste yaka giysiLer ii gider die düşünüyorum :)

bence ölçülü karışılmalı. karışılma sebebini araştırmak gerekli diye düşünüyorum. şimdiki gençliğe bakıyoruz bi tane adam gbi giyinen yok. yok amerikan traşı yok küpe hele bide bi don giyiyiolar g..ün yarısı dışarda düştü düşecek. medeniyet mi bu yau. disiplin dedikleri şey bu yaşlarda aşılanmazsa daaa ne zaman aşılanacak. yani şunu demek istiyorum kişiler özgürdür yalnız başkasını rahatsız edene kadar. örf ve adet lerimize uymayan şeylerden kaçınılmalı diye düşünüyorum. hep özenti olduk çıktık.
tamamiyle haklsın
bence karısılmalı ama belli bir cerceve icerisinde

bencede karışmamaları lazım kaçkere saç yüzünden okuldan attı müdür yardımcısı git saçlarını kesdir gel okula kaçak girmekden sıkıldım artık Size sesleniyorum yetkililer artık serbes yapın su saç baş işlerini =)
Kanka bendensin :D

Ben sadece sac yüzünden 3 tane okuldan atıldım :D
Son Okulumla iyi anlaşıoz karışmıolar bişeye

KARIŞILMALI NEDEN => YASAKLAR CİGNENMEK İÇİNDİR

karısmasınlar hayır ole oretmenler var abartılı bi sacın olmasa bile gelip bulasıp adamı delirtiolar

Tabii ki hayır. Öğrenciyken çok çektik. Neymiş saçlarımız açık, boyalı gelemezmişiz. Size ne ya sen bizim derslerimizdeki başarımıza bak. Kurallar hep sıkıcı olmuştur zaten. Eğer it kopuk değilsen, başka öğrencilere sataşmıyorsan ne var ki saçın kırmızı, mavi, yeşil olmuş , punk, metalci, uzun olmuş buna bir öğretmen olarak sinir oluyorum. Çünkü bizim ülkemizde gençler dilediği gibi yaşayamıyor buna karşıyım.

karısılmalı kı dısıplını falan ogrensınler cok boslayınca goruluyor ıste hamılelık falan gıdıo

Geri