İlk okul ve liselerde Saç Başa Karışılsın mı Karışılmasınmı

Sizce ilk okul ve lisede Saça başa Karışılsın mı

• Evet

Kullanılan: 47 40.9%
  • HaaaYırrrr

Kullanılan: 68 59.1%

• Kullanılan toplam oy
    115
siz cektik sizde cekin :D:D karısılmalı cunku cocuk gelisimi konusunda cok onemi varmiş :D

bence artık ınsaların sacına basına gıyımıne bakılmasını ve denetlenmesını bırakılamısı lazım mbunun yerıne ısanın beynı caklısıyormu calısmıyormu ulkeye yararlı olabılırmı bunlara bakmak lazım ya artık bazı seylerı asmak lazım

karısılsın mı karısılmasın mı bilemem ama (bizden geçti nasıl olsa) orta okulda bi anımı anlatayım saçımı kestirmisim ertesi günü okula gitmisim her zaman ki yerinde müdür bisey yapmasam da cağırcak ya neyse gördü sen gel bakiyim söyle (bi günde huzur ver) neyse gittim yanına

-lan bu saçlar ne kac aydır kestirmiosun
+aksam kestirdim hocam
-dalgamı geçiosun benle ne bu saçlar yumurta cıkarmıs tavuk götü gibi git o saçları kestirmeden gelme
+peki hocam (töğbe estağfurullah)

lisede daha rahaattık standart olan gri olan gömleği ve füme pantolonu sadece lise 1 de giydik ondan sonra karelli gömlek çizgili gömlek siyah pantolon alakasız kravatlar(özellikle pederin kravatlarından :D ) be heyy özledim o günleri :sigara:

Lisede Hiç Bişeylerine Karışmazlarsa Ögrenci Degil it Kopuk Yetişir

lise 2 ye gectım ankaranın en ıyı anadolu lıselerınden bırınde olduğum halde (hötal) sac ve ozellıkle sakaldan cok cektım bence karısılmasın

ya lanet olsun yaaa karışılmasın dicektim karışılsın dedim çünkü ben saç baş karışılsın mı yani saç sakal birbirine girsin mi gibi anladım ilk :):):)

bana karuştılar gelecek nesılede karıssınlar :p saka tabe karısılmamalı tabıkı ;)

Tabiki karışılmalı çocuklar bazıkurallara uymaya alıştırılmalı...

Bir şekil ve düzen olması gerekıyor
KARISILMASI en iyisi :goz:
okul bıttı artık benm ıcın bısı deısmez ama karısılmadıgında olabılcekler dusunmek bıle kotu :p

yha aman bea tabikide karışıılmıcak asker ocağımı burası ne o öle

bence karışılmasın herkes istediği gibi yapsın giyinsin :S

Geri