İlk Sevgiliniz ... .. . :)

ALIEN_07

Türk Genci
Reaction score
0
Evet Gayet Açık İlk Sevgilinizin Adı neden ayrıldığınız.. ve Kaç yaşındadınız :) Ayrılmayan varsa HeLaL olsun bu arada :D

Adı: Ümran
Yaşım : 15
Neden Ayrıldık: Valla bilmiom ama kafamı bozdu harelde :)

adı: cansu
ayrılma sebebi:boşandık

ALIEN Kardesim şimdi yarama ßastın işte..
Adı Pelin
Soyadı Gül
Tanıstıgımızda yasım 8
İlk bizim Mahalleye geldiklerinde 8 yasında idim.Dünyalar tatlısı ßir idi..ßakmaya doyamadım küçük yasta aşk mı olur denilmes ßaylar..
Evet şaka maka bunlar geldi yerleşti Hep kesiyorum kızı ama Sarışın Mavi Gözlü..Denizler kadr berrak temiz duygusal gözleri vardı..
Daha sonra bir gün dışarda oynarken ben bunu arsada sıkıştırdım..Dayanamadım elimi duvara koydum ve sordum:
Beni Seviyor musun?
Gözlerime baktı baktı Evet Dedi..
Bakın daha 8 yasındayım hepsi gercek...
Bizim ilişkimiz 10 11 yasına kadr daha sürdü...
10 11 yaşlarında iken bana diordu sevgilim gidices biz buralardan derdi hep..
Şaka gibi gelirdi bana.
Sonra bi gün baktım ki yoklar..Evleri boş.neden dedim neden bagırdım çagırdım ağladım..
Sonra ögrendim ki Bunlarn anası ile babası ayrı imiş buraya geldiklerinde boşanmıslar..
Geçim derdi zor tabi geçinememişler..Memleketlerine Eskişehirden Alanyaya gittimişler sessiz sakin..
Bunlar 2 kardesti aslında Ablası Pınar Gül Kardesi Pelin GÜl..
Ah be hala seviyorum o kadr cok seviyorum ki şimdiki yolu kötü yol Olsun çıkarırım bile..
O gün bugündür Hep ayrılık yalnız şiirleri yazarım
Anamlar psikolojik bunalıma girdigim için eşyalarını herşeyini yakmıslar..
sadece ondan kalan anılar ve ismini biliyorum var mı bana yardım edecek soruyorum...?
Bİlgiler
Anasının adını flan bilmiyorum. hatırlamıyorum hatta
Pelin Gül
ve
Aplası Pınar gül...
Saygılar ßiraz kafa agrıttım sanırım özür Dilerim:(

adı:duygu
nedeni:biraz sinirliymişim de ondan:D:D

ismi barış zorlu idi yanlış hatırlamıyosam
ayrılma sebebimiz ALLAH tarafından yaşarla karşılaşmam ve ona aşık olmam
SON AŞKIM SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM...

ben kimseye aşık değilim

ben sevgilim yok

YAramızı açma sımdı kardes ılk askların herkezın kalbındekı yerı buyuk kucuk mucuktuk ama guzel hatundu gercekten :=) ismi haticeydi

15
tuğba
isviçrede yaşayan bir gurbetçiydi :( mesafeler girdi

yaş 7-8 bile yoktu

adı aySe

ayRılık sebebı : siddetli gecimsizLik bide aldattım :p baska kızlarla ewcilik oynadım : ))

ilkokul 1 deydim adı levent di istanbula taşındılar bu yüsden ayrıldık :)

adı = muharrem
yasım = 12 :D
ayrılma sebebi = kuzenin ona söylediği bi yalan

ve şimdi o evlendi çocuğu olucak geçen gün karısıyla beraber gördüm :(

ben hala yanlızım yaa :D

adı: gökçen uludağda okuyor

yaşımız 20 ydi

neden ayrıldık hiçbir sebep yokdu walla sahildeydik
o bana seni seviyorum dedi ben onada seni seviyorum dedim
sarıldık öpüştük ve o gitti...

Adı: Ecem

Yasım: 11- 15

Hıkaye : 11-12 yaslarındaydık galıba ılkokul 5 teyım.Bızım sınıf baska bı sınıfla bırlesmıstı ve aman allahım =) o kız ıste o =) kıza hasta olmustum o yasta ya :D daha sonra ben o zamanlar cok utangac bıseyım acayıp derece. Sadece arkadas olarak devam ettı zaten oyle cocuk cocuk.
5-6 ay aynı sınfta okuduk bız bunla. Daha sonra 1-2 sene falan konusmadık hıc sınıflar ayrılmıstı kıza asıgım onu unutamıyorum ama gıdıpte bı konusmuodumda =) Kalbım belkıde o zamanlar ılk defa bırısı ıcın bu kadar carpıyodu. Geldımısız artık 7 . sınıfa yıne sınıflar ayrı devam edıyo kızı arada goruyorum arada yıne muhabbet yok hıc sadece gozler konusuyodu ama hala daha ıcımde ona karsı bı ask var onca zaman gecmesıne ragmen.

Boylelıkle devam ederken beynımde acaba benden oda hoslanıyormu?
Benım onu sevdıgım kadar sevıyomu acaba benı dıye durmadan celıskılı celıskılı sorular sormaktayım kendı kendıme.

Vee en sonunda artık kız dayanamadı ve kendı bı arkadası aracılıgıyla benden hoslandıgını soyledı =)

Daha sonra bende hoslandıgımı sonunda acıklayabılmıstım =) Boyle boyle derken guzel gunler gectı sevıyodum, ılk askımdı, temız duygularla ılerledı bı sure.

Neden ayrıldık :Sonuc olarak benım sayemde bıttı sanırım :S ahh su kafam =) ılgılenememıstım bazı bazı, ona gercek degerını verememıstım belkıde.

Yınede guzeldı cocukluk aklı dıyorum ben buna artık =) sunakı aklım olsaydı hersey daha farklı olabılırdı

Adı:Gamze
sebep: tecavüz etmeye çalıştı :D

adı:erdi
yasım:12
neden mı?:sey ya cocuk bana uygun deıldı ya basta anlamadım ama 1sene gecınce anladım
hele sukur hihihi:D

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
adı: gökçen uludağda okuyor

yaşımız 20 ydi

neden ayrıldık hiçbir sebep yokdu walla sahildeydik
o bana seni seviyorum dedi ben onada seni seviyorum dedim
sarıldık öpüştük ve o gitti...
hımm ısı bıtınce gıtmıs desene olsun be kızım
ya daha soraya kalsaydı halını bılıyomuydun o zaman?:vur :melek

bapandsas' Alıntı:
adı:erdi
yasım:12
neden mı?:sey ya cocuk bana uygun deıldı ya basta anlamadım ama 1sene gecınce anladım
hele sukur hihihi:D

hımm ısı bıtınce gıtmıs desene olsun be kızım
ya daha soraya kalsaydı halını bılıyomuydun o zaman?:vur :melek

bapandsas DeSaNTRaLiZaSYoN kız Değil :) Karıştırdın harelde :D :D :durdurun :biggrin :vur

Geri