İlluminati nedir ?

TheOcri

New member
Reaction score
0
Selamlar

Aslında forumu uzun zamandır takip ediyorum. Bugün tekrar gireyim dedim ve kendimi burada buldum. Gördüğüm kadarıyla İlluminati hakkında doğru ve yanlış bir çok bilgi var. Bende kendi çapımda bildiklerimi aktarmak istedim. Çünkü uzun zamandır İlluminati hakkında araştırma yapıyorum. Öncelikle bu bilgilerin tekrar verilmiş olma ihtimaline karşı bu başlığı açmak istedim. Lütfen bildiklerinizi bu başlık altında önce bir toplayalım daha sonra bilmeyenlere illuminatinin ne olduğunu anlatalım yanlış bilgileri düzeltelim. Bana göre çok önemli bir konu çünkü dünyada ve türkiyede çok ciddi anlamda yapılan propagandalar mevcut. Kimilerine göre bu çok fantazi bir konu kimileri de bu örgütün bu kadar güçlü olmadığını savunuyor. Ama gerçekten durum çok ciddi ve illuminati hedeflediği sona yaklaştı. Bildiklerinizi aktarmanızı rica ediyorum daha sonra ben buradan bir kaç şey paylaşacağım.

Benim bildiğim şu, illuminati = Şeytan (İblis) ve ona iman etmiş insanlar topluluğu..
Şeytanın davası da belli, Kuran'da çok açık belirtiliyor. İlluminati'nin amacını, yaptıklarını incelerseniz bunların Şeytan'ın davasından hiçbir farkının olmadığını göreceksiniz..

Bizler Allah'a iman etmiş Müslümanlar olarak, doğruyu bulmak için başvurmamız gereken ilk adres Kuran'dır..

Aşağıda Allah'ın Kuran'da bize bildirdiği birkaç ayeti sizler ile paylaşmak istiyorum, çünkü bunların bu konu ile alakalı olduğunu düşünüyorum..

"...Gerçekten şeytanlar, sizinle mücadele etmeleri için kendi dostlarına gizli-çağrılarda bulunurlar." (Enam Suresi, 121)

"Böylece her peygambere, insan ve cin şeytanlarından bir düşman kıldık. Onlardan bazısı bazısını aldatmak için yaldızlı sözler fısıldarlar. Rabbin dileseydi bunu yapmazlardı. Öyleyse onları yalan olarak düzmekte olduklarıyla baş başa bırak." (Enam Suresi, 112)

Bu kadar kısa açıklayamassın adammlar bunun üstüne ansiklobedi yazdı be adamım

Geri