Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İLLuminatinin Zihin Kontrolü ve Eyes Wide Shut Filminin Analizi
Filmi izlediğimde bu sekizgen yıldız gözüme çarpmıştı.Ama ne biliyim hiç aklıma böyle bişeyler olabiliceği gelmemişti.Yazı müthişt bir yazıydı ve insanı araştırmaya sevk eden Bir Yazıydı
Bunların zihin kontrolüyle alakası nedir yav çok saçma. Subliminal mesajdır bunlar. Tamam her filmde bazı mesajlar var ama nerdeyse her sahneye bir kulp bulmuşsunuz. Bir çoğunun tesadüf olması muhtemel.
Bunların zihin kontrolüyle alakası nedir yav çok saçma. Subliminal mesajdır bunlar. Tamam her filmde bazı mesajlar var ama nerdeyse her sahneye bir kulp bulmuşsunuz. Bir çoğunun tesadüf olması muhtemel.
Bu subliminal mesaj değil sembolizmdir. Subliminal mesaj ; belirli bir karenin insana saliselik zaman aralığında gösterilip bilinçaltına yerleştirilme denemesidir.
Hacı analiz süper okudum tamamını. Teşekkürler eline sağlık. Filmlere bakış açım değişti.
Dün bi film seyrettim adı; Drive Angry.
Nicolas Cage, Amber Heard ve William Fichtner yavşa ve kevaşesi başrollerde.
Alayının masonik g.t lalesi olduğunu ve rastgele sahnelerle filmlerini kurgulanmadığını daha iyi anladım.