İnat Oldu Anti Romantizm Sadece Gerçek Yaşam!!!(SıpA ve İsyanlar)

SıpA

уαşℓıℓαя νє ιнтιуαяℓαя
Reaction score
0
Ruh

Geceler siyah değil mi?
Sözler zaten hep yalan
Bir çölün ortasında varolmak
Savaş değil mi?
Ve insan yine riyakar
Ölmek soğuk değil mi?
Beden yine kilit
İnsan yok olduğunda varolmak
Ruh değil mi?
Demir alsakta , yok olsakta
Ebedi kalacak küfürler var
Yalan,oldu,hep olacak
Ölüm yine yüzümüze vuracak

bySıpA
i24558_632806916609630507.bmp

ben yazdım kanka altına eklemeyi unutmuşum şimdi ekledim ne romantik takılıonuz baydınız artık bende isyanlardayım varmı lemmmm

react0r' Alıntı:
wedding1.gif

seni evlilik paklar ;]

ya abi ne evliliği bana biraz uzak kalıo o terimler allah sana yengeyle mutluluklar versin düğününe çağırırsan belki birini buluruz(mümkünse metal çevresindeki insanlarada davetiye at:D)gerçi buna ihtiyacım kalmayada bilir tabi sanırım biriyle çıkıorum en son hatırladığıma göre:Dewt ewt çıkıorum

alone a inat bu şiirleri devam ettirioruz adam aşk die tutturdu ben de anti aşk diorum(çünkü yok öle bişey) sevgi belki ama gerisi saçmalık:)

SıpA' Alıntı:
ya abi ne evliliği bana biraz uzak kalıo o terimler allah sana yengeyle mutluluklar versin düğününe çağırırsan belki birini buluruz(mümkünse metal çevresindeki insanlarada davetiye at:D)gerçi buna ihtiyacım kalmayada bilir tabi sanırım biriyle çıkıorum en son hatırladığıma göre:Dewt ewt çıkıorum

alone a inat bu şiirleri devam ettirioruz adam aşk die tutturdu ben de anti aşk diorum(çünkü yok öle bişey) sevgi belki ama gerisi saçmalık:)

Adama bak yaa bana inat şiir yazıo ama güsel olmuş :D

kanka sana inat deil senin aşk şiirlerine inat biliorsun normalde şiir yazarım ama bazen bende sevgi falan koyarım sadece bunlara onu koymuorum. . .sadece gerçek yaşam. . .

Geri