İnfatuate =)

Gєηco

Altın Üye
Reaction score
0
post-4-1205681231.jpg

Şimdi kırmızı koltugumuza ilk olarak
değerLi Smodumuz İnfatuate'yi aldık şimdi onun forum içi yönetimi
hakkında ve fazla özeline girmeden seviyeli bir şekilde
sorularmızı ve merak ettiklerimizi SoraLım..

Ne SoraLim Ne soraLim ßirden Dark'i Sormak oLurmuki Olur sanirim :hhmanD

oNCE SeLam Yenge

DaRKLa nERDe ne şekiLde taniştin ve en Çok Neyini seviyorsun YENGE :durdurun

çok mu sordum :)

yaF sana ne sorabilirimki yenge :D yapacağım tek yorum çok iyi birisi olduğun

Şafak 425 Bir Gün gelecek Bir gün kalacak .... [Dark_angeL'in tasarladım bu sözü] :D

oNCE SeLam Yenge

walla bende bu soruyu sorcaktım :D

Ben soruyorum o zaman Ablama ? :goz:

kaç kardeşsin ? :victory
hayattan beklentiler neler dir ? :çaliş
yurt dışında nereye gitmek isterdin ? :p
hackhell e başka sitelerle aldattın mı ? :eek:ut:
hackhell senin için ne ifade ediyor ? :aşk
hayatta sevmediğin 3 şey nedir ? :Sopa

K.bakma Bunlar geldi aklıma ablacım :melek

:D :D :D Tşkler .......

umarım ozel bi soru degildir bu =)

bora abi sanırım PC basında cok vakit geciriyor..oyun oynuyordur ne bileyim site ile ugrasıyordur ..:D tabi askere gtmeden once...bu durum sizi rahatsız eder mi ...eder miydi =)

bu arada Bora abinin de kulagını cınlatmışkn hayırlı teskereler abimize...

oNCE SeLam Yenge

özgür dai direk konuya girmiş evet yenge nası tanıştınız bora abiyle

Borayla ortak bi arkadaşımız wasıtasıyla tanıştım, 2. görüşmemizde ben seninle ewlencem dedi bana we annemle tanışmak istedi :saskin benimle dalga geçio niyeti başka die düşündüm doğal olarak, günde en az 20 kere arardı gerçi hala aynı deişmedi hiç =) tanıştıktan 5 ay sonra nişanlandık, temmuzun 17sinde tanışmamızın 2. yılımızı doldurucaz, hayatımda başıma gelen en güzel şey Bora =)

En çok bana olan bağlılığını sewiorum, hayata daha sıkı tutunmamı sağlıo =)

yaF sana ne sorabilirimki yenge :D yapacağım tek yorum çok iyi birisi olduğun

Şafak 425 Bir Gün gelecek Bir gün kalacak .... [Dark_angeL'in tasarladım bu sözü] :D

tşk ederim furkancım, böyle düşünmeniz beni cidden çok mutlu edio =)

Я@SmUsSعN ™;3118598' Alıntı:
Ben soruyorum o zaman Ablama ? :goz:

kaç kardeşsin ? :victory
hayattan beklentiler neler dir ? :çaliş
yurt dışında nereye gitmek isterdin ? :p
hackhell e başka sitelerle aldattın mı ? :eek:ut:
hackhell senin için ne ifade ediyor ? :aşk
hayatta sevmediğin 3 şey nedir ? :Sopa

K.bakma Bunlar geldi aklıma ablacım :melek

:D :D :D Tşkler .......

bir ablam we bir abim war ikisi de ewli =) hayattan fazla bir beklentim yok, ailem, Bora we sewdiklerimle huzurlu bi hayat geçirip yaşlanmak istiorum sadece, Boradan önce amerikaya gitme planım wardı ama şimdi hayallerde kaldı =) hackhell emek werdiğim ilk we tek forum sitesidir =) hackhell'in benim için büyük bir anlamı war, bana çok şey kazandırdı, herşeyden önce Boranın hayatında büyük bir önemi olması bile benim için yeterli ..

hayatta sewmediğim 3 şey, riyakarlık, yalan we bamya =)

yenge bide cs ye uğramanı özledim ya çağırsak gelir misin acaba :utan

bu akşam uğrarım yanınıza :p

umarım ozel bi soru degildir bu =)

bora abi sanırım PC basında cok vakit geciriyor..oyun oynuyordur ne bileyim site ile ugrasıyordur ..:D tabi askere gtmeden once...bu durum sizi rahatsız eder mi ...eder miydi =)

bu arada Bora abinin de kulagını cınlatmışkn hayırlı teskereler abimize...

ben yanında olmadığım zamanlarda ewet fazlasıyla wakit geçirio pc başında fakat beraber olduğumuzda bunun dengesini kurabilioruz, arada ufak tefek şımarıklıklar yapıorum bu konuyla alakalı ama bizim için ciddi bi sorun olmadı hiçbi zaman =)

bide ben bi şımarıklık yapayım :melek

bebişim jewel imi daha çok seviosun beni mi :utan

bide ben bi şımarıklık yapayım :melek

bebişim jewel imi daha çok seviosun beni mi :utan

:melek

ikinizinde o kadar özel yerleri war ki bende, tartamam hanginiz ağır basarsınız die =)

bu arada arkadaşlar eleştirilere de açığım, sewdiğiniz we sewmediğiniz şeyleri de söyleyebilirsiniz benimle alakalı =)

bide ben soru ile karışık birşey söylemek istiyorum;

HH ile ilk tanıştığım zamanlar, tam hatırlamıyorum bir konuda Dark_angel ile samimi bi yakınlığınızın olduğunu sezmiştim ve hakkınızda ki yorumları da görünce; kafam da "Patronun Karısı 2.Patrondur" gibisinden bir düşünce oluşmuştu...tabi şimdi biliyorum ki ön yargılı bi düşünce(Ön yarg kötü bişe=) ) bazen aklıma gelince utandığım oluyor :melek

yani demem o ki;

Bu sevgi selinin kaynağı Dark_angel değil, Forum İçin verdiğiniz emekler,yardım severliğiniz ve iyi niyetinizmiş =)

Soru bunun neresinde bende anlamadım :saskin

bide ben soru ile karışık birşey söylemek istiyorum;

HH ile ilk tanıştığım zamanlar, tam hatırlamıyorum bir konuda Dark_angel ile samimi bi yakınlığınızın olduğunu sezmiştim ve hakkınızda ki yorumları da görünce; kafam da "Patronun Karısı 2.Patrondur" gibisinden bir düşünce oluşmuştu...tabi şimdi biliyorum ki ön yargılı bi düşünce(Ön yarg kötü bişe=) ) bazen aklıma gelince utandığım oluyor :melek

yani demem o ki;

Bu sevgi selinin kaynağı Dark_angel değil, Forum İçin verdiğiniz emekler,yardım severliğiniz ve iyi niyetinizmiş =)

Soru bunun neresinde bende anlamadım :saskin

ilk geldiğim zamanlarda ewet böyle düşüncelerle çok karşılaştım bunun yokolması için fazlasıyla çabaladım, sonuçta ikimizde ayrı ayrı bireyleriz, beni sewmeyen borayı sewebilir borayı sewmeyen beni sewebilir, Bora olduğu için bana karşı duyulan sewgi ya da saygıyı ben zaten istemiorum .. Dark_Angel'ın nişanlısı deil de infatuate olarak bilinmek benim için herşeyden önemli ..
ama şu bir gerçekki tekrar bu foruma gelecek olsaydım Borayla aramızda olan ilişkiyi sölemez saklamayı tercih ederim çünkü en ufak bişeyde dahi bunun kullanıldığını defalarca kere gördüm =)

ayrıca düşüncelerin için çok çok tşk ederim =)

düğüne cagırcan dimi beni = ))

en azından bora cagırır onu gecelim..

düğünler iyi oluyo öle yaşı yaşıma uygun hımm öle 1.78 kumral bı arkadasın varmı :melek bugday tenli :p

Geri