İnfatuate =)

düğüne cagırcan dimi beni = ))

en azından bora cagırır onu gecelim..

düğünler iyi oluyo öle yaşı yaşıma uygun hımm öle 1.78 kumral bı arkadasın varmı :melek bugday tenli :p

ayıpsın çeyizimi alcaksın ya sen =) hele bi şu 424 gün bitsin herkes dawetlimiz olcak, seçip beğenirsin düğünde ben hallederim :melek

hımm forumda anlasamadıgın sevmedigin kisiler vardır ki var sanırım :p neyse onlarla aynı sıtede bulunmak yada aynı yonetıcılık yapmak nası zor olmaLı dimi birbirinize katlanmak zorunda olmak filan

düğüne cagırcan dimi beni = ))

en azından bora cagırır onu gecelim..

düğünler iyi oluyo öle yaşı yaşıma uygun hımm öle 1.78 kumral bı arkadasın varmı :melek bugday tenli :p

o işler siparişle oluyomuydu yawf :D

hımm forumda anlasamadıgın sevmedigin kisiler vardır ki var sanırım :p neyse onlarla aynı sıtede bulunmak yada aynı yonetıcılık yapmak nası zor olmaLı dimi birbirinize katlanmak zorunda olmak filan

muhakkak hayatın her döneminde olduğu gibi forumda da sewmediğim bir iki kişi war, sinirlerime hakim olamadığım zamanlar olsa da çoğu zaman görmezden gelmeyi tercih ederek sakin kalmayı başarıorum, yetkilerim anlamında soruosan hiçbi zaman bunu sewmediğim kişilerin aleyhine kullanmadım =)

Yenge İyi Bir Counter Strike Oyuncusu Olmak İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz :D

nick nerden geliyo ?
merak ettim :melek

ingilizceye olan merakımdan gelio, boş kaldığım zamanlarda ingilizce sözlüğü elime alıp okurum ben =) bundan 3-4 sene ewwel yine sözlük okurken bu kelimeyi gördüm we karşılığında tutkun, meftun yazıodu işte bu benim dedim we o gün bugündür bu nicki kullanıorum, ismim gibi hissediorum =)

SĦARK;3118955' Alıntı:
Yenge İyi Bir Counter Strike Oyuncusu Olmak İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz :D

bknz: http://www.hackhell.com/showthread.php?t=391696 :melek

aldatıldığını hissetiğinde tepkin ne olurdu *-)

Gєηco;3119089' Alıntı:

hayatta asla affedemeyeceğim tek şeydir aldatılmak, bunu bırak görmeyi duymayı hissetmem bile yeterli benim için, söyleyeceğim sadece 2 kelimem olurdu, Canın Cehenneme =)

Gєηco;3119089' Alıntı:

O nasıl soru Genco? :D Bildiğin bir şey mi var? :D

İnsanın (İnfa'nın) İçine kurt düşürmeye çalışma :D

Benim sorum yokta. Bazı eleştirilerim var sayın yöneticimiz hakkında. Ama o eleştirileride geçenlerde doğum gününde kendisine iletmiştim.

Gєηco;3119118' Alıntı:
:E sen benimi takip ediyon... bayanların o konuya nasıl baktıklarını merak ediyom o kadar : )

senı beledye takip etsin olm... civi bile cakmam dioRum sana daha ne diim = ))

infa simdi söle bişi war erkek kadın fizyolojık varklar var .. e illaki erkek yanı kalbinde sadece sen olsan ama fizyolojık yonu agır bassa da mı canın cehenneme dıcen :melek Cok katı diil mi ya = )))

senı beledye takip etsin olm... civi bile cakmam dioRum sana daha ne diim = ))

infa simdi söle bişi war erkek kadın fizyolojık varklar var .. e illaki erkek yanı kalbinde sadece sen olsan ama fizyolojık yonu agır bassa da mı canın cehenneme dıcen :melek Cok katı diil mi ya = )))

ahaha bunu külahıma anlat isa =) bırakın bu fizyolojik hormonal farklılıkları, gözümüz aç deyin daha dürüst olsun hiç deilse :sigara:

he bu arada ewet cwbım asla deişmez =)

hıımm
boranın askerde niye yanında hazır olduu belli oldu :melek

Esra abLa Bora abiden önce birisi iLe çıktın mı :) :hh?
lise aşkları hariç.
çıkmadıysan birisinden hoşLandın mı (platonik )?

yaLan söyLemek yok ($akada yok):p

Esra abLa Bora abiden önce birisi iLe çıktın mı :) :hh?
lise aşkları hariç.
çıkmadıysan birisinden hoşLandın mı (platonik )?

yaLan söyLemek yok ($akada yok):p

Borayı tanımadan öncede elbette ki bi hayatım wardı, yaşanmış sewgilerim oldu ama önemli olan şu anda benim için hiçbir anlam ifade edio olmamaları dolayısıyla teoride ewet oldu ama pratikte yaşanmamış sayıyorum =)

bay mısın bayan mısın :p
şaka bi yana soruya geçelim

en büyük fobin nedir ?

ahaha bayanım :p

hiçbir zaman aşamadığım deniz fobim war malesef, sürekli boğulup cesedimin şişmiş halde karaya wurduğunu hayal edip duruorum :saskin

Geri