İngilizce Destek

altayagan

New member
Reaction score
0
arkadaşlar o ödev tez bölümüne bir de ingilizce bölümü açarsanız ihtiyacı olan arkadaşlar için o bölüme bir çok upload yapabilirim. Teşekkürler

bence iyi fikir :)

olabilir cabuk sıkılıp bırakmayacaksan ılgılenebılıceksen acılabılır

aç abi ancak sadee ingilizce açma yanında fransızca ve almancada olur çünkü bu aralar çoğu lise

iki dile geçti ve fransızca yada almanca ek dil olarak görülüyo ......

ayrıca ilgileniris...:)

valla ii olur dark abi aç be dönem ödevi falan valla kasıo liseli hayatı kızlar dışında kötü:(:(

Olmuşken Ruscada aç Dark :eek:

evet

evet guzel olurdu bu bolumde cevirilerle falan ugrasabilirm bolca vaktim oldugunu daha once belirtmistim..

ingilizce ödevi çok lazım oluyo.ayrıca kendi yaptıklarımı da upload ederim

Ruscada elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz konçera... Dopre vice :) yazmayı bilmiorum ama konuşarak çok şey başarmışımdır :D

Dark Angel her gün saatlerce bu sitedeyim upload edecek bi prog yada benzeri şeylerim yok. Bari bu konuda destek olayım dedim. Ayrıca bi göreve talip olunca sıkılmak olmaz :) sen aç eminim bilgisi olan arkadaşlarda destek verecektir. Bu arada gerçekten ödev tez, edebiyat vs ile sorun yaşayanlara yardımcı olabilirm. Bu siteye çok sevdim :)) İzin verin yardıcı olalım.. Teşekkürler

Bölüm açıldı arkadaşlar ilgilenirim diyenler'i görelim bakalım nekadar duruyorsunuz sözünüzde :)

valla elimden geldiğince bende yardım etmeye çalışırım çorbada bi tuzumuz olsun:)

bencede olur vallahi va süper lisede okuyoz bide :D
zaten ingilizce görüyoz güzel olur yardımcı oluruz

ıstedıgınız herseyı ıngleden tr ya tam karsılıgıyla cewırılır

Geri