İngilizce kitap istekleri bulunur!!!!

kardeşim kolay gelsin banda bi zahmet mesleki ingilizce kitabı lazım bulabilirsen minnettar kalırım.bu arada biyomedikalle olursa ayrıca minnettar kalırım.şimdiden sağolasın

kardeşim kolay gelsin banda bi zahmet mesleki ingilizce kitabı lazım bulabilirsen minnettar kalırım.bu arada biyomedikalle olursa ayrıca minnettar kalırım.şimdiden sağolasın

Schaum's Outline of Human Anatomy and Physiology, Third Edition
0071623302_Anatomy_and_Physiology1.rar gratis downloaden vanaf Uploading.com

John L. Semmlow, Biosignal and Biomedical Image Processing: Matlab-Based Applications

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Biomedical Informatics: Computer Applications in Health Care and Biomedicine

http://lib.org.by/_djvu/Cs_Computer science/CsBi_Bioinformatics/
http://lib.org.by/_djvu/B_Biology/

bunlarda direk ftp adresler burda bir cok kitap var biomedikal ve bioloji ile ilgili

Bana bol araştırma içeren kaynaklar lazım. ben bakıyorum eğitim setlerine maalesef anlatım var ama çözecek soru yok.alıştırmalar çözmeyince de konuyu hemen unutuyorum.bende anlatım kaynakları yeterince var. alıştırmaları çok arıyorum ama maalesef şimdiye kadar bulamadım.

üstad elinde oxfort hikaye serileri varsa paylaşabilirmisin

mrb bana bir sayfasında ingilizce bir sayfasında türkçe olan kitap lazım ...

güzel calışma.Bana ELS den grammer kitabı lazım ve olursa ELS yayaınlarının 4-5 tane ingilizce kitabı var onlarda olursa cok makbule gecer..

güzel calışma.Bana ELS den grammer kitabı lazım ve olursa ELS yayaınlarının 4-5 tane ingilizce kitabı var onlarda olursa cok makbule gecer..
ELS - English Language Studies - English Grammar Inside And Out -(Türkçe Açıklamalı)

ELS - English Through Reading
http://rapidshare.com/files/32421677/English_trough_reading.rar

1 - 10.Sayılar İNDİR

11 - 20.Sayılar İNDİR

21 - 30.Sayılar İNDİR

31 - 35.Sayılar ve Ek İNDİR

merhaba öncelikle paylaşımların için çok sağol çok güzel kaynaklar var. Essential Grammar in Use, Raymond Murphy, Cambridge University Press bana bu kitap lazımvarsa eğer sevinirim.. şimdiden teşekürler

lockerz ile ne ilgisi var ki bu ingilizce kitap mevzusunun?
iyice sacmalamaya basladınız be :mad:

Merhabalar. Kardesime ingilizce ogretmek icin Akmar pasajindan bir ingilizce kitabi aldim. Engage Student book + workbook. fakat CD si yok. sadece audio cd sine ihtiyacim var yani.

Oxford yayinlarinin Engage Level 1 kitabi. ilginize simdiden tesekkur ederim.

selamlar. bana "BUILDING SKILLS for PROFICIENCY cesur öztürk" ve interchange third edition cambridge book+audi full lazım.eger paylaşabilirseniz çok minnettar kalırım.

"BUILDING SKILLS for PROFICIENCY cesur öztürk" sanal alemde hiçbir yerde bulunmamaktadır. ve çok ii bi kitaptır.paylaşabilirseniz bu bir ilk olacak

merhaba öncelikle paylaşımların için çok sağol çok güzel kaynaklar var. Essential Grammar in Use, Raymond Murphy, Cambridge University Press bana bu kitap lazımvarsa eğer sevinirim.. şimdiden teşekürler
Essential Grammar in Use (Elementary)- 3rd Edition - With answers (only Book) djvu formatında

Merhabalar. Kardesime ingilizce ogretmek icin Akmar pasajindan bir ingilizce kitabi aldim. Engage Student book + workbook. fakat CD si yok. sadece audio cd sine ihtiyacim var yani.
Oxford yayinlarinin Engage Level 1 kitabi. ilginize simdiden tesekkur ederim.
bulamadım onu
selamlar. bana "BUILDING SKILLS for PROFICIENCY cesur öztürk" ve interchange third edition cambridge book+audi full lazım.eger paylaşabilirseniz çok minnettar kalırım.
torrent dosyası var onun adresini verim ögretmen kitabı bile var içinde :durdurun
Cambridge Interchange Intro 3rd Ed, 2005_ESL (download torrent) - TPB

dostum "Bookworms Club Gold / Silver" bulabilmisin? Hiçbiryerde bulamıyorum
teşekkürler

arkadaşım bana cbt(computer based training) ile ilgili bilgi lazım..diploma projesi için..ama programlar bazında diil cbt nin tarihcesi gelişimi faydaları eğitime olan etkisi falan gibi..yardımcı olursan sevinirim..teşekkürler

Hafıza teknikleri ile ingilizce kelime ezberleme seti var mı elinde dostum ? varsa çok büyük yardımı dokunacak!.. şimdiden teşekkürler!.

Geri