İngiltere Bunu Konuşuyor!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

2u8ywlz.jpg

İngiltere bunu konuşuyor!

İngiltere, 20 yaşındaki bu babayı konuşuyor

İngiltere'de ayağı oyuncağa katılan babanın, yerde oynamakta olan 6 aylık oğlunun üstüne düştüğü ve ölümüne yol açtığı bildirildi.

6 aylık Leon Holder'ın ölümüyle ilgili açılan davaya katılan 20 yaşındaki baba Sam Barwick'in, duruşma boyunca ağladığı belirtildi.

Babasının altında kalarak ezilen Leon'un ölümüne, kafatasındaki kırıklar ve beyninin onarılamaz şekilde zarar görmesinin yol açtığı açıklandı.

Baba, kaza anını, 'Oyuncağın üstüne basmış olmalıyım, nasıl kalktığımı hatırlamıyorum, ama kalktığımda altımda kalan Leon'un gözleri kocaman açılmıştı' dedi.

Bebeğin annesi 19 yaşındaki Katie Holder da olayı anlatırken, kaza anında mutfakta olduğunu, erkek arkadaşının çığlıkları üstüne salona koştuğunu babayı yaralı oğlunu kucaklamış halde bulduğunu belirtti.

Bebeğe ilk olarak yan dairede oturan ve ilk yardım kursu aldığı bildirilen komşunun müdahale ettiği, onun uyarısıyla çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan bebeğin yaşatılamadığı bildirildi.

Kaynak

"Ayağı oyuncağa katılan babanın" :hhmanD takılan olmucak mı o

Bu kadar dikkatsizlik olur mu pes vallahi insan bir

ömür böyle bir vicdan azabıyla nasıl yaşar çok zor yaa : ( ?

Uufff yazık olmuş yaa!! Daha el kadar bebek!! daha kıkırdak doku bebeğin vücudu!! dikkat etmek lazım yaa bebek konusunda!! Ben ne zaman bikaç aylık bebek alsam kucağıma korkarım her an birşey olacak diye!!

Alllah kimsenin başına vermesin çok zor bir durum
Kader demekten başka bişey gelmez elden ama
bu adam bu vicdan azabını atlatamaz galiba

takdir dene şeye inanmak gerek..imtihan sırırı..

Geri