İnsanın En Güzel Çağı Sizce Hangisidir?

İnsanın En Güzel Çağı Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    172
  • Anket kapatılmış .
cinsiyete göre değişir erkekler 19 -24 yaş arasını sevmezler çünkü askerlik girer odönem 18 ay boru değilki aslında en güzel yaşlarımızdır o dönem.bayanlar buna çok oy verirler ama erkeklerler vermerzler

13-18 ne güzel ekmek elden su göldendi :D büyüdükce sorumluluk artıyo:D

İnsanın bence en güzel çağı 19-24 yaş arası ama elbette kişiden kişiye farklılık göstericek bir olgu bu gerçek anlamıyla mutluluğu ne zaman yakalarsanız en güzel çağınızda o mutluluğu yakaladığınız zaman dilimi olabilir : ) ? konuya anket eklesen daha iyi olabilir di.. tşk.

bence de arkadaşım çok doğru insan En çok hangi döneminde mutlu olduysa bu dönem onun için en mutlu ve huzurlu dönemidir! bu yüzden bu göreceli bir sorudur!

en çok para ve boş zaman hangisindeyse o zaman ..:D

bol para kazanmaya basladıgı donem en güzel donemdir bence :D

bence Lise çağı..

Birincisi, daha ilerki yaşları görmemiş, evlenip aile sahibi olmamış birinden, bulunduğu yaştan sonraki yaşı hakkında fikir yürütebilmesini beklemeniz çok mantıksız. Sadece anne-babasına ya da yakınlarındaki o yaş guruplarına bakarak tercih yapacaktır.
İkincisi, seçenekler arasında 30-40 yaş arası yok, ama benim tercihim bu guruptur.

valla 18 yasindayim yani daha bastayim, onun icin bebeklik dönemi diyorum, o dönemden herkes gibi hic birsey hatirlamiyorum, keske yeniden öyle olsa gibi...

ergenliq öncesiiii çünküm ergenlikten sonraqi donem savaştan cıkmıs gbi oluo :D

aklıma ilk gelen "keşke hep çocuk kalsaydımda dünyadaki en büyük acının dizimdeki yara olduğunu düşünseydim" oldu tabi tekrar o zamanlara dönsem tekrardan çocuk kalmanın zevkini tadarmıyım bilmem insan doğası hep kendinde olmayanı ister.Birde bu devrin çok küçük bir bölümünü yaşadım geri kalanını bilmeden birşeyler söylemek ne kdar doğru olur belki ilerde değişir bu en güzel aralık fikrim tabi bana ait bir fikir bu herkes için aynı olmayacağına eminim.

Geri