İnternet Çok yawaş ...

Hell

Başarıda bir sanattır.
Reaction score
0
Arkadaşlar internetimde gerçekten büyük bi yawaşlık var..:cool:

Geçenlerde format attım herşey normaldi bi problem yoktu:eek:

ama 1-2 gündür çok yavaş hele hackhellde sayfalara girmem 1-2 dakka alıyor..

Datron RTA 230 Adsl +usb Modemim var "512 k"

Usb den kulanıyorum..

Önerebileceğiniz neler var ??:lol: şimdiden teşekürler.. : ))))

Kardeş Sorun Sanırım Sadece Sende DeiL Tum Türkiye de var TT den Kaynaklanan Bir oLay dolayısıyLa MSN ve Internet hatlarında Kopukluk cok Sık oLuyor!!

Bu Yuzden oNerecegim Tek şey...SabırLı OLman....

Arkadaslar maalesef o sorun bendede var :S

Ben 444 0 375 adsl destek hattını aradım( a.q. hattı) neyse tam olarak diyalog şu:

müşt hizm:Sizin yaşadığınız sorun Telekomun 10 gündür üzerinde çalıştığı altyapı çalışmasından
kaynaklanıyor.yabancı içerikli(ne demekse artık) sitelerde yavaşlama söz konusu olacakdır.

ben : peki ne zaman düzelecek

müşt hizm:eek:nunla ilgili bize verilmedi.su anda devam edıyor.

ben:peki bu bilgi kime veriliyor. sizden öğrenemeyeceksem nerden öğrenecem??

müşt hizm: hönk!!?? :) efendim en kısa zamanda düzelecekdir.

ben. tamam öle olsun..

deseneize toplu sorun var : ))))

bu sayfaya girip cakır_x in mesajı okuyana kadar canım çıktı :)

valla arkadaslar kablo ile bağlantı kursam daha cabuk acılırdu bu sayfa yaaa saatlerdir ugrasıyorum ama bir turlu mns e giremedim acmaya caliştıgım sayfalarsaa iki saatte caliyor. yabancı yerlii.

aynen o sorunu şuan bende yaşıyorum msn e giremiyorum yaa 50 defa aradım telekomu.....

valla arkadaslar kablo ile bağlantı kursam daha cabuk acılırdu bu sayfa yaaa saatlerdir ugrasıyorum ama bir turlu mns e giremedim acmaya caliştıgım sayfalarsaa iki saatte caliyor. yabancı yerlii. bu sorun tek bende sanıyordum

Bu alt yapı calısması ne zaman sona erıceq 2 hafda oncede Fiberoptık kablolar Kopmustu.

Bana gore Telekomun özelleştirmesinden doğan bir aksaklık. Çalışan teknik ekibin çoğunun ayrılması veya kendi dertlerine düşmelerinden dolayı kimse hizmet falan verdiği yok. Kablo Koptu Bahane Adam kandırdıklarını sanıyorlar. Telekomun içi şu an kaynıyor bu Özelleştirme Meselesinden dolayı çalışanların çoğu yeni durumlarının ne olacağı kaygısı ile işe falan baktıkları yok. İşin Aslı Bu, Kablo BAHANE , aLt yapı calısması BAHANE..

ulen sorun sadece bende zannediyordum. topunuzda varmış aynı sorun. muhahahahs.
hay züqeyim göğntünü bu telekomun.
ebem fikildi resmen bu mesajı yazana kadar.
salare m.q.

bi de herkesin bağlantı 45 mbit oluyo :D:D:D:D:D o zaman ne olur acaba

adamı adsl aldıklarına kullandıklarına pişman ediyolar adamlar ya dünde akrabalarımın birinde laptop vardı bozuldu sanmış nete girmiyo diye bende aldım onu yaparım diye 2 gündür bende laptop :D

Groove_Champion' Alıntı:
ulen sorun sadece bende zannediyordum. topunuzda varmış aynı sorun. muhahahahs.
hay züqeyim göğntünü bu telekomun.
ebem fikildi resmen bu mesajı yazana kadar.
salare m.q.

hehe biladerim benden çok yaşıcan bende öle zannediyordum...sabahtan beri msn açılmıyo hackhell de de bir konu açıp yazasıya kadar 3-4 dk kesin oluyoo....bu konuyu gördügüm iyi oldu...
LinkSys Wireless-G ADSL Gateway (WAG54G) var
1024 hız var tek kullanıyom nafile açılmıooo
dial-up la baglansam bundan daha iyi...
hehe...
neyse herkeze iyi forumlar...tabi sayfalar açılırsa:) :) :)

şu anda azda olsa hızlandığını söyleyebilirim:)

Durex tehsişi koydu :D

bu arda bu mesajımı :D 15 üye okuyo way be :) ne yazarmısışım :)

bak hell kardeşim USB den baglanıyorsun Çok yanlış Ethernetle baglansan Ethernet daha Salıklı USB ile Baglanırsan Daima internetten Düşersin
Bende Daha Önce USB ile Baglanıyordum Ethernete Döndüm Şimdi çok İyi
Eger Şöle bir şey olsaydı Herkesin İnterneti Hızlı Senin kisi Yavaş Olsa Ozaman Anlaşılırdı USB den Baglandıgın Bence Enkısa Zamanda Ethernete Dön

arızalı mesajını birazdan edıtleyecek cunku yorumları okumamıs ehuehe:p

aRıZaLı' Alıntı:
bak hell kardeşim USB den baglanıyorsun Çok yanlış Ethernetle baglansan Ethernet daha Salıklı USB ile Baglanırsan Daima internetten Düşersin
Bende Daha Önce USB ile Baglanıyordum Ethernete Döndüm Şimdi çok İyi
Eger Şöle bir şey olsaydı Herkesin İnterneti Hızlı Senin kisi Yavaş Olsa Ozaman Anlaşılırdı USB den Baglandıgın Bence Enkısa Zamanda Ethernete Dön

Arızalı arkadasım 5-6 aydan berı Ben Usb Modemle bagLanıyorıum nete ama hıj ama hıj Bı kere olsun bıle dusmedım hattan Bence Usb daha saglıkLı...

Ki suan da kaynaklanan sorun ModemlerDen değil...TELEKOMUN sozde alt yapı calısmaları nedenıyLe...

Geri