Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
boşuna 7.0 falan indirme oda girmiyo ben bu telekomun fiber optik kablolarını alayımda şu telkomun yeni sahibi fransızlar g...tune sokimmm belki düzelir
Arkadaşlar ewet bu aralar genel sorunlar yaşanıyor ama bir anektod size. Arkadaşın biridir biri geçenlerde dedi lütfen bir bak bi sorun var. Uzun süre adama bunun genel bir durum olduu konusunda ikna ettiysem de ne zaman ki tahammül sınırlarım doldu gittim adamın evine baktım. Adam modemden mi acaba diye modemi açmış, DNS ayarlarına 2 adet DNS girmiş ve ağ bağlantısına da elle ip alt ağ mask ve dns yi vermiş. Bi ara bu şekilde falan denemiş. Windows DNS hizmetini durdurmuş. Adam bu şekilde de randman alamayınca yine otomatik ip ye geçmiş. modemden de DNS leri Auto Configured yapmış. Bu şekilde bağlanmayı denemiş. Ayarların tümünü geri aldığı için de bana bundan bahsetmedi. Ancak anlamam uzun sürmedi. Ağ bağlantısını onarmayı denediğimde DNS de temizleme yapamıyor ancak ağ çalışıyordu. Windows hizmetlerden DNS hizmetini otomatik başlamaya ayarladım düzeldi.