İnternet Explorer 7 yükledim, nete bağlanamıyorum neden olabilir? =(

I_PeNTaGRaM_I

New member
Reaction score
0
İst. Kıyamet Vakti Bulunduğu alan: Antrepo Kahrama
Arkadaşlar Windows Otomatik Güncelleme İnternet Explorer 7 yüklemek ister misniz? die sordu bende tırsarakta olsa yükledim fakat internete giremiyorum şuan.. :saskin

---
Internet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor
---

Hatası veriyor. Şuan Opera v9.23 yükledim, kullanıyorum, memnunum. :victory
Ama IE7 de kullanmak istiorum, yardım lütfen. :saskin

Bilgisayarındaki işletim sistemi nedir ve Limewire kullanıyor musun?

Şu an online değilsin anladım.Burayı okursan;
1-Zone Alarm gibi bir program kullanıyorsan oradan izin vermeyi unutma.
2-Bilgisayarında Limewire varsa Limewire'i kaldırıp explorer'ı açmayı denersin.Muhtemelen Limewire ile çakışıyor.Eğer bu da sorununu halletmezse;
3-Eğer işletim sistemin orjinal ise aşağıdaki sayfadakini indir.

http://www.microsoft.com/downloads/...9c-3c0d-47fe-bd04-fad82a9aac9f&DisplayLang=en

Bunlar çözüm olmadıysa son bir şık var.
4-İE7'yi sil ve restart at bilgisayara.Çalışan tüm firewall ve anti virüs programlarını kapat.İE 7'yi tekrar kur.Kurulum bittikten sonra aktif hale getirebilirsin inaktif yaptıklarını.

Yine olmazsa şu an aklıma gelen birşey yok
. :(

hasgerya,

1) Bilgisayarımda ZoneAlarm programı yüklü değil, sadece KAsperSky7.0.0.120 yüklü onunda keyi olmadığı için şuan çalışmıyor.
2)Bilgisayarımda Limware, E-Mule fln hiçbirşey kesinlikle kurmadım, kurmamda.
3)Sistemim orjinal değil.
4)IE7'yi kurmuştum fakat Deli_Çeçen ve asgz'nin verdiği linklerden XP'yi orjinal yaptım.(Ne kadar doğruysa onuda bilmiorum ama galiba yarıyor.) Orjinal yaptıktan sonra IE7'yi kaldırıp kurdum ama malesef tık yok yine :(
Yinede yardımın için teşekkürler.

BEn böle IE7'nin ... . :)
Yukarıda da belirttiğim gibi Opera yükledim tek kelimeyle harikaymış.. Bilgisayarı kapatıp açınca, elektrikler bile kesilse Opera'yı açınca açık olan sayfaları tekrar önünüze getiriyor.. Mesela forumlarda çok takılıyorsanız çok sık geri tışınu kullanıyorsunuzdur, Opera giri tuşuna basınca IE'den en az 3 kat daha hızlı. Ayrıca operanın ilk açılan boş sayfada sık kullandığınız siteler için 9 adet kısayol atayabilirsiniz.. VE daha nice özellikler.. HErkese tawsiye ederim..

Geri